Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

To co předvedli policajti v Duchcově, je zářný příklad, zasahujících bezmozků !!

Tato akce byla evidentně na ochranu černých špinavých darebáků, kteří platí, formou daní, policii. Zatím co majorita sedí doma, fláká se po barech, přepadává lidi za bílého dne, vykrádá obchody a žije ze soc. dávek. Jak by asi reagovali tito zakuklenci bez mozku, kdyby jim zmlátili jejich děcka. To jste opravdu takové dementní figurky, které jdou na rozkaz do čehokoli, aniž by rozpoznali, na čí straně je právo ??? Těchto chudáků v kuklách se štíty a pendreky, kteří neumí používat mozek, ale jen chvaty a hmaty, je mi docela líto.
KARL :: Datum založení: 25. 06. 2013 :: celkem 123 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 16:28:46 16. 07. 2013
default.png
SANTIAGO-SAN [2013-07-16 11:51:32]: Osobně mu tu deku natáhnu přes dýni a odvezu ho stranou a tam chytne takovou pumelici přes celou hubu, že mu bude zvonit v uších ještě dva týdny. Na četníka zvedat pracku nikdo beztrestně nesmí.

Pokud by jedna nestačila a měl kyndy, přílítne sestřička, bratříček, dokud frajer neřekne místo: "já si na vás bude stěžovat" "já chci jít domů!" To znamená, že se již rozsvítilo v setmělé mozkovně a pořádek byl sjednán. Ještě se mu dostane poučení, že z toho napadení úřední osoby se bude dělat něco jen v případě, že se o to sám přihlásí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:23:52 16. 07. 2013
default.png
DANIK [2013-07-16 11:22:55]: Tak jasně: výzva - buď odejde, nebo ho vyneseme třeba v zubech, když to bude nutné. O tomto debata je o hovnu. Nezájem kdo to je, jaký život žije, co má teďkom za úmysl, je jen blbý nebo rovnou trefený, provokatér, nasraný provokatér....takové věci nemá policie na místě šanci zjišťovat. Nejde se prostě vybavovat při takové akci, nejde. Naivita myslí, že jde, ale opravdu nejde, chce to zkusit na vlastní kožich.

Jo a k těm zadrženým: pozor, policie plus státní zastupitelství je jen první a druhou částí celého procesu, ještě to musí projít přes soudy, tam je největší nebezpečí, že se všecko zadrbe jako v minulosti. Není vyhráno, nějaká vazba není basa, ještě může stát stát pěkné statisíce, protože tam budou tihle kmotři "neprávem". Celé tohle vzepětí mafie může ještě u soudů udusit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 11:51:32 16. 07. 2013
default.png
HONZAD [2013-07-15 23:26:49]: Trošku se to tu zvrhává pojďme se bavit konstruktivně, máš scénař, jsi velitel jednotky která dostala rozkazem vyčistit ulici kde nikdo nesmí být vše dle zákona. Přijdeš k vozíčkáři, koukneš na něj starý pán s ošetřovatelkou, upadla mu na zem deka nebo co to bylo, jsi hodný polda, sehneš se že pánovy deku podáš, najednou ti přilítne kopačka do zubů a facka přes půl tváře...Jak to vyřešíš ? Jednotka čeká na tvůj rozkaz...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 11:22:55 16. 07. 2013
Danik.jpg
Přesně tak, jak si Honzových názorů vážím, tak mi připadá, jak kdyby jeho posledních 5 příspěvků psal z jeho počítače jeho mladší mentálně zaostalý bratr.

Argument, výzva - odchod - neodchod - reakce snad není tak složitý. Omílat to dokola je přesně to čemu se musím smát. On (člověk kterého jsem měl za yntelygenta) štěká na zamčené dveře. Honza by si asi představoval, že ty co jsou fajn necháme dělat co chtějí, když nechtěj poslechnout nemusí a tak. Nebo že snad máme podobné názory a tak uděláme fanatikům kordon přímo k cikánům a nejlépe jim pomůžem je dobít. Nechápu ho už.

A k těm zadrženým. No jak píše Hammer těžko čekat, že lidi kteří to tady celou dobu řídí najednou zavřem, to už je zase naivita prvního stupně. Naše největší šance je, že jim utrháme chapadýlka, aby nemohli tolik krást ze státního. Nic jiného. Kdybys tyhle lidi zavřel a oni by začali mluvit, tak kam bys ty zadržený dával? Vyrobil bys koncetrák? Sněmovnou a vládama prošlo za posledních 20 let tak 30 nevinných. Víc jich nebude.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:59:04 16. 07. 2013
default.png
Jo a ještě: policie dnes pracuje "proti" celé společnosti, když sbírá lumpy z nejvyšších míst, protože tato společnost je tam dosadila volbama i jinak. Vy jste to celé dokurvili, tak teď drze neřvěte, že to za vás někdo neopravuje hned a všecko najednou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:57:31 16. 07. 2013
default.png
HONZAD [2013-07-15 21:42:11]: Já jsem rád i za to, co se dnes děje. Celá desetiletí nesmělo české četnictvo na smetánku ani sáhnout, opravdu je hodně naivní si myslet, že najednou se seženou důkazy proti všem darebákům, že jako mávnutím kouzelného proutku půjdou všichni grázlové z horních pater do tepláků.

To už je, Honzo, na úrovni školáka, soráč, ale začínáš přestřelovat jako svině.

SPJ předvedla vynikající práci, pokud se někdo zapojí do boje a chce rány rozdávat, musí snést i rány sám na svojí kůži, děcko, ženská i vozíčkář.

Že PČR nepředvádí tutéž vynikající práci denně v terénu už je zcela jiné téma.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 02:08:58 16. 07. 2013
dax.jpg
Andrasi, co by dělal, kydá bláboly. Možná, že kdyby se takový chytrolíni oblékli do munduru a postavili se do řady SPJ a dostali by do kebule flaškou, nebo dlažební kostkou od podobného soukmenovce a obhájce demokracie a zastánce všemožných občanských práv a názorového slintala jako jsou oni sami, tak by se jim možná v tý kebuli rozsvítilo. A pokud ne, tak by nám všem jistě předvedli jak by se to mělo správně dělat......proto, že máme přece svobodu a nebohý vozíčkář a švarná děvečka přeci mohou jezdit a chodit kde se jim zlíbí a nějaké výzvy a policejní SPJ jim můžou přeci políbit půlky....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 23:56:40 15. 07. 2013
Andras.jpg
HONZAD [2013-07-15 23:26:49]:

A co děláš pro změnu ty?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 23:26:49 15. 07. 2013
honzad..jpg
jojo, jak je nekdo dle usudku namol, natoz zenska, tak suuuuup s nim peknym obloukem na zem, nejlip skrz nakej plot. A pokud mu chce nekdo pomoci sbirat se ze zeme, tak ten dostane remdichem po zadech... to je jasne a logicke:-))

No, Athos, Portos, Aramis a dˇAratgnan by z vas, vy gentlemani ve zbrani, radost asi nemeli. :-)) Neco mi rika, ze tri muskyteri /a jejich mlady spolecnik/ by nebyli jedini (a nejen z Budejic), kdo to vidi krapet jinak.

Z kaceny jau jau se vasi kolegove zesrali a nechali tam s ni toho jedinyho nestastnika a ted zas pul bandy zfackuje invalidu a zahodi jeho babu ... jo hosi, z extremu do extremu... a porad blbe :-/


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEMAN 22:54:03 15. 07. 2013
default.png
HONZAD [2013-07-15 20:28:41]:
V případě té slečny spíše do historie herectví, pokud nebyla úplně na mol. Kdybych byl invalidou na vozíčku s jednou rukou a jednou nohou, tomu místu bych se obloukem vyhnul. Takové dojemné komentáře mě opravdu baví.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio