Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Evropský soud pro lidská práva odsoudil ČR za nezákonný postup policie (REDAKCE)

Evropský soud pro lidská práva odsoudil ČR za nezákonný postup policie
ilustrační
Foto: redakce

Evr. soud pro lidská práva svým rozsudkem ve věci K. vs. ČR potvrdil závěry o porušení zákona ze strany PČR, k nimž dospěl svým šetřením i veřejný ochránce práv. ESLP konstatoval, že ČR porušila čl. 3 Úmluvy o ochraně lidských práv a základních svobod, podle kterého nesmí být nikdo mučen nebo podrobován nelidskému či ponižujícímu zacházení nebo trestu.

Autor: redakce
Publikováno: 31. 07. 2013
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GHOST-COP 10:22:37 31. 07. 2013
default.png
1. - to by je taky ty záchytky musely brát, tj. mít kapacitu, provozní dobu a vůli k tomu
2. - dělat vyšetření u "normálně" opilého přestupce při smyslech se zachovalou motorikou? Nikdo k němu z RZS nepojede. A policie s ním tam taky ne. A důvody? Na obou stranách materiální a personální.
3. - určitě mu policie nenaměřila alkohol v krvi, ale v dechu!
4. jestli si to všechno řádně nezdůvodnili v papírech, tak nevěděli, co dělají. Smůla. Ocaď pocaď. Nic se nesmí přehánět. Stejně tak je ale nutno někdy působit "výchovně". Většina to tady ví. Spíše to píšu pro civila. Snad se mnou v zásadě souhlasíte (alespoň vy necivilové :-D )

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio