Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nepřijetí bez udání důvodu...

Ahoj, chtěl bych se zeptat, co může být za problém, že mi dnes přišel dopis, že nesplňuji podmínky k přijetí, i když jsem už vše absolvoval, psychické, fyzické, zdravotní - bez JAKÉHOKOLIV problému. Mám VŠ, nikdy jsem se ničeho nedopustil, nemyslím si, že jsem případ nadbytečných proto, kolik lidí v rámci SČ kraje přijímají. Můžou být s tím třeba spojení rodiče? Nemám s nimi dobré vztahy (alkohol atd...) Proto si myslím, že asi jako jediný důvod by mohl být tady tento. Ale přeci nemůžou brát ohled na nějakou rodinu, když sami dobře ví, že jsem vystudoval VŠ, pracoval, nemám žádné exekuce, nikdy jsem nebyl kvůli něčemu obviněn... Ještě mě třeba napadla sousedka v minulém bydlišti, asi 2x jsem se s ní pohádal, kvůli tomu, že u nás 2x za 2 roky hrála hudba nahlas, slavili jsme narozeniny, ale nepohádal jsem se s ní kvůli tomu, že bych vybuchl, ale kvůli tomu, ať si nejdříve ona udělá pořádek doma (neustále se hádali a bili s feťáckým synem) a potom až někoho obviňuje, když sama ví, že nás doma nejde ani slyšet, když jsme pořád v práci a to, že si někdo udělá 2x akci s hudbou, když jsou lidi mladí, přece nemůže být důvod nepřijetí, ne? Jako jsem z toho fakt hotový. Chápu, že se nemůžu asi ani odvolat, ale v takovém to případě mě to teda fakt dost zaráží. Máte někdo podobnou zkušenost, co dále? Jo ještě navíc: dnes je 3.2.2015 a na dopise mám napsáno: 29. února 2014... Dopis přišel dnes. Můžu doufat, že se třeba spletli??? Ale nejspíš neřešili nějakou blbou hlavičku dopisu. Prosím o rady a názory co dělat. I když asi vím, že mám bohužel cestu k Polici uzavřenou... Díky moc, Tomáš
TM1209 :: Datum založení: 03. 02. 2015 :: celkem 61 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 19:10:37 25. 05. 2015
default.png
JOE [2015-05-25 18:49:08]: Jo ono byli někteří na vojně a jiní u vojáků. Vesměs tlačenky. Různí kotelníci, skladníci, písaři, atd. To máš recht a od toho se pak odvíjí všecko dál. Všemu se vyhnout, se vším vyjebat.... Ale ono to v životě nejde a to až moc často nejde.

Co je člověk zač: když mu chybí od rodičů výchova systém "hladové děcko", když má doma mamahotel a nic nemusí, těžko půjde někdy, když to bude potřeba, přes hranu.
Obrovský vliv na děcka má výchova otce, kterého synové vidí jako vzor a víme všichni asi, jaké máme ve společnosti vzory.

Výchova zkušenými mazáky u povolání jako je policista je nezastupitelná, nenahraditelná a neopakovatelná. To je alfa a omega, když už není vojna, kašlat na to, mančaft by si měl s lenochy poradit sám, ale bohužel je to tak, že "netáhla z různých důvodů" (mnohdy asi zcela oprávněných) tvoří i 90% mančaftu.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 18:49:08 25. 05. 2015
Joe.jpg
HAMMER [2015-05-25 06:04:59]:

To co píšeš máš nějak empiricky doloženo? :-)
ZVS je určitě dobrá věc, ale viděl jsem i plno srákorek, které ZVS absolvovaly a na jejich výkonu u policie se to nijak zásadně neprojevilo, protože to byly lemry před tím i potom.
Není to jenom o ZVS a není to jenom o starých psech...je to celkově hlavně o tom, co je ten člověk celkově zač a za co stojí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 17:30:09 25. 05. 2015
default.png
Teď si představte, že se Vám jich na oddělení sejde dvacet, to je mazec a fukot......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:04:59 25. 05. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-05-24 22:19:26]: Zkušenosti nabude a zkušenosti zůstanou jen tomu, kdo o ně stojí a je schopen je vstřebat, vědět jakou zkušenost právě utrpěl a co případně kdo udělal špatně a jak to dělat jinak. Navíc potřebuješ kolem sebe zkušené pardály, co mají zájem a něco tě budou učit, sám se nikdy nic pořádně nemáš šanci naučit.

A to je příliš mnoho požadavků mimo samotného jedince.

Příklad: klasika, vleze do zákroku, kde dostane na hubu. Správně pochopené zkušenost je, že jsem nevyčerpal možnosti jak to řešit bez boxu, že se musím naučit napřed bít a nakonec nemám lézt do ničeho, co nejsem schopný dokončit a vyhrát to.

Jak to vypadá v praxi: hrdina často přestane do zákroků po takovém případu chodit, protože je líný cvičit a protože se začal bát rány. Takže on sice získá zkušenost, ale naprosto k prdu. U policie totiž může kdykoliv uhnout, couvnout a vykašlat se na všecko. A už jsme zase u Daxovy oblíbené ZVS, kde jsi nemohl ani uhnout, ani se vykašlat, kde jsi musel makat a trpět jako pes, jeden vledle druhého, čas se počítal poslednímu a trpěli za něj všichni.

Máčka místo chlapa u policie nabude jistě zkušeností, ale naprosto nevhodných. Izzimu se řekne jak se věci mají a on se tady málem rozeřve. Co bude takový dělat před stodvacetikilovým ožralým chlapem necítícím bolest, vážně netuším.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 22:19:26 24. 05. 2015
default.png
HAMMER [2015-05-21 07:15:38]: Dělá to na mě dojem, že Izzy je mladý. Jestli nejde k podniku proto, aby to jeho a rodinu dobře živilo, na tvém místě bych mu spíš doporučil, aby to zkusil. Ta zkušenost je k nezaplacení. Sám víš, že za rok toho poznáš tolik, co jiný nestihne za 10. Poplatníci ani vedení jakékoliv výkony většinou neocení, ale ty zkušenosti zůstanou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:15:38 21. 05. 2015
default.png
DAX [2015-05-21 01:09:10]: Já to beru jako prospěšnou rozcvičku Izziho v nadávání, jen co tam vleze, bude už rozehřátý a nenatrhne si plicní lalok, jak bude řvát. Každopádně vedení má značně dlouhé, když si myslí, že ho chci urážet, což rozhodně nechci. S tak dlouhým vedením je fakt nutné, aby si tu čuňu nabil sám. On si asi myslí, že tato štace se nepovede, tak půjde jinam, však co: pokus - omyl - smrt - restart jako to dělá na PC. Pak zjistí, že mohl dávno být jinde za jinší prachy v jinším klidu... no a myslím, že je zbytečné tomuto jedinci chtít nějakou zkušenost předávat. On je chyrý jak Šalamounova židlička.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 01:09:10 21. 05. 2015
dax.jpg
IZZY [2015-05-15 21:19:35]:
Stále stejné, když dojdou argumenty, nastupují urážky a emoce. Příteli máš před sebou evidentně ještě dlouhou cestu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:17:18 19. 05. 2015
default.png
OPICE [2015-05-15 22:39:37]: Přesně tak, hodně štěstí.
A tak se Izzy s hovadskou dávkou štěstí (rozum chybí tak hovadská dávka štěstí) dostane na oddělení, kde nebude vedoucí honit čárky, projde ZOPkou, která ho stejně ničemu pro praxi nenaučí a záhy zjistí, že veškerá jeho naprosto a ryze policejní práce je k ničemu: že sice z volna jako blbec zjistil a zajistil důkazy k tomu a tamtomu případu, že Frantu Flintu už usvědčil v patnácti případech ... ale U Jóviše, ajta krajta, Franta je furt na svobodě a páchá další a další a že mu lidi, které má chránit, nejenže neděkují, ale osočují ho z toho, že Frantu policie chrání.... Kde je co blbě?

Jako kdybychom to neznali. Pak se Franta zklidní, najde si práci a holku, založí rodinu, emoce opadnou, Izzy se přestane chvíli cítit mezi lidma venku jako naprostý blb a co se nestane: justice si na Frantu vzpomene, zavře ho, ženská ho opustí, z práce ho vyhodí, a má to náš Izzy zase tam, kde to měl.

A to se bavím o jediném drbanovi, Izzy jich bude mít jako každý jiný policista tak padesát najednou. Trestní řád, ten bolševický šmejd, znemožňuje dokonale dopad spravedlnosti na pachatele - což nejsou moje slova a což Izzy taky ještě zjistí - a Kelišová, když se divíme, zavřeme aspoň hubu.

Takže si Izzy pustí četnické humoresky a bude si řádně všímat toho, jak se to má dělat. Nic jinému mu nezbude když bude chtít, aby jeho práce byla doopravdy k něčemu. Kdyý´ž nebude chtít poškozovat ty, co ho živí a policii, bude to muset dělat jinak...

Tak a teď tu o Budulínkovi. :D :D :D Dám tady svoje boty za to, že do roka bude takový Izzy psychicky hotový, bude čekat na patnáctého a kňourat, kam to vlezl...

Za podmínek, které policie nabízí, (obecně jakákoliv jiná firma) tam může dneska vlézt jen zoufalec po všech stránkách. Všude jinde ty prachy totiž dostane každý taky za daleko méně až bych řekl hnusnou a náročnou práci.

K daním: že kdokoliv z vás platí daně je samozřejmě pravda. Že jsou vysoké, na to při svém žoldíčku zapomeňte.

Nic to ale nemění na tom, že vy sami jste placeni jen z peněz daňových poplatníků a děláte práci pro svoje živitele, kteří tu práci teda jaksi nechtějí, takže bude asi něco blbě, nejspíš poplatník nebude chtít žádné čárky jako nadřízený, ale chtít po poserech, aby se nebáli, no nevím.

Dále: kecy o tom, že se něco změní: změnit by se mohlo, kdyby to vůbec někdo změnit chtěl. Můžete mi tady ukázat jediný rozkaz z PP nebo MV nebo já nevím od koho, který by policii směřoval k prevenci místo čárečkám? Samozřejmě že můžete, vždyť jich jsou desítky minimálně. A můžete mi říct, který z těchto rozkazů nebo nařízení respektovali vaši šéfové a co se jim stalo, když nic z toho nerespektují? A kolik to trvá let? Kecy, kecy a zase kecy. Nic se nemění ani nezmění, to vymysleli jinší hlavy jak funguje podnik se strukturou PČR - nijak!!!! A nikdy fungovat nebude. Jinší hlavy jasně říkají, že musí dojít k reorganizaci policie.

Co nasvědčuje tomu, že ty hafly míst všelijakých vyžírků chce někdo rozmetat? Kdy měl kdo takovou snahu? Kdy jste kdo slyšeli vůbec pojmenování tohoto problému ze strany odpovědných řídících někoho od MV nebo PČR?

Musel bych být naprostý cynik, abych děcka jako Izzy neodrazoval od vlezu do takového bordelu. V céčku je bordel, ale u PČR mafie.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OPICE 22:47:28 15. 05. 2015
default.png
IZZY [2015-05-15 21:19:35]: http://www.nosp.cz/hyde-park/otevreny-dopis-vyznani
pro představu :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OPICE 22:39:37 15. 05. 2015
default.png
IZZY [2015-05-15 21:19:35]: Přeju Ti, aby ses dostal na oddělení, kde Ti to bude vyhovovat, kde vedoucí nebude honit čárky :) díky nastavenýmu "systému" je to občas hodně nevděčná práce. Užij si školu v přírodě = ZOPku, a pak dej třeba vědět, jak Ti to vyšlo, hodně štěstí :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio