Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nepřijetí bez udání důvodu...

Ahoj, chtěl bych se zeptat, co může být za problém, že mi dnes přišel dopis, že nesplňuji podmínky k přijetí, i když jsem už vše absolvoval, psychické, fyzické, zdravotní - bez JAKÉHOKOLIV problému. Mám VŠ, nikdy jsem se ničeho nedopustil, nemyslím si, že jsem případ nadbytečných proto, kolik lidí v rámci SČ kraje přijímají. Můžou být s tím třeba spojení rodiče? Nemám s nimi dobré vztahy (alkohol atd...) Proto si myslím, že asi jako jediný důvod by mohl být tady tento. Ale přeci nemůžou brát ohled na nějakou rodinu, když sami dobře ví, že jsem vystudoval VŠ, pracoval, nemám žádné exekuce, nikdy jsem nebyl kvůli něčemu obviněn... Ještě mě třeba napadla sousedka v minulém bydlišti, asi 2x jsem se s ní pohádal, kvůli tomu, že u nás 2x za 2 roky hrála hudba nahlas, slavili jsme narozeniny, ale nepohádal jsem se s ní kvůli tomu, že bych vybuchl, ale kvůli tomu, ať si nejdříve ona udělá pořádek doma (neustále se hádali a bili s feťáckým synem) a potom až někoho obviňuje, když sama ví, že nás doma nejde ani slyšet, když jsme pořád v práci a to, že si někdo udělá 2x akci s hudbou, když jsou lidi mladí, přece nemůže být důvod nepřijetí, ne? Jako jsem z toho fakt hotový. Chápu, že se nemůžu asi ani odvolat, ale v takovém to případě mě to teda fakt dost zaráží. Máte někdo podobnou zkušenost, co dále? Jo ještě navíc: dnes je 3.2.2015 a na dopise mám napsáno: 29. února 2014... Dopis přišel dnes. Můžu doufat, že se třeba spletli??? Ale nejspíš neřešili nějakou blbou hlavičku dopisu. Prosím o rady a názory co dělat. I když asi vím, že mám bohužel cestu k Polici uzavřenou... Díky moc, Tomáš
TM1209 :: Datum založení: 03. 02. 2015 :: celkem 61 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 16:12:00 06. 02. 2015
default.png
TM1209 [2015-02-06 10:30:27]: Víš jak by jsi se svým pozitivním a srdcařským přístupem a asi i hodně vysokou inteligencí u PČR s velmi vysokou pravděpodobností dopadnul? Za chvíli by ti házeli na hlavu všecko, co jiní kolegové zmastí. Za stejné prachy samozřejmě tobě i těm, kdo na to kašlou. Aby to nebylo všecko, ti co na to kašlou a za které by jsi dělal do "zelených" jejich zmetky, by ti na oddělení samozřejmě udělali peklo.

Od vedení by jsi nedostal ke své případné žádosti jít výše a uplatnit svoje schopnosti potřebný kladný posedek ( ten dostávají anální speleologové a pak ti, kterých se vedení chce zbavit) takže by jsi po cca deseti letech najednou zjistil, že se srdcařstvím je to sice dobré, ale jaksi s penězma furt špatné, že pořád nic nemáš, nemáš šanci na postup a co hůř: zapomněl jsi svoji původní kvalifikaci.

Tam to, co umíš, nikoho nezajímá, pokud to není umění "šlapání vody" s gaunery ve vedení, jinými slovy cca jednou až třikrát týdně spáchat trestný čin při zpracovávání spisů, chránit pachatele a zařizovat odměny vedení. Jak by se na to u vás došlo, jako tomu bylo v Brně, kde to organizoval pan Přikryl, samozřejmě těm nahoře se nic nestane a "jdeš" ty.

Jsi mladý, evidentně chytrý, ty se budeš mít dobře, což by jsi se u policie rozhodně neměl, pokud by jsi nepáchal zvěrstva s vedením. Nás staří četníci učili, že základním jměním četníka je klidné spaní. A to budeš v céčku mít snadno, kdežto u policie jen s obrovskýma problémama s vedením. Pokud tedy znáš něco jako svědomí a umíš se sám sobě podívat do očí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TM1209 10:30:27 06. 02. 2015
default.png
HAMMER [2015-02-06 06:20:17]:
Ahoj, díky Ti za názor:-)... Ono víš, já vím co všechno to "jakoby" obnáší, teda všechny diskuze jsem tady pročetl minimálně 3x, poté jsem všechno zvážil a i tak se přihlásil k výběrovému řízení, kterým jsem prošel, až ke konci, než mi přišel dopis se zamítajícím stanoviskem. Ono sice mám výšku, nijak se tím ale nechlubím, nejsem jediný a navíc bych ani nebyl jediný, který by šlapal chodník s výškou, ale jde spíše o to, že jsem tu práci chtěl fakt dělat, byla by to práce, která by mě naplňovala, bavila. Vím, že si najdu práci, která bude o hodně lépe placená, kde budu mít taky jistotu, protože jsem s prací nikdy neměl problém, ale tady šlo spíše o tu "srdcařinu"... Možná bych se spálil, možná ne, ale jsem toho názoru, že když něco opravdu chceš a po něčem toužíš, i když víš jak to chodí, že to nemusí být zrovna pozitivní, a nezkusíš to, tak nevíš, i za případu, že by by si se spálil. Jsem mladý, mám zatím ještě hodně možností, kde se třeba uplatnit. No ale s postupem času nad tím přemýšlím a řeknu ti, že nad tím přemýšlím každý den a fakt mě to mrzí, že to tak dopadlo, ale pomalu přicházím na to, že prostě to nedopadlo, asi to tak mělo být. Všechno špatné je k něčemu dobré a život jde dál. Ani nebudu přemýšlet nad tím, že by mi pan ředitel odepsal s pozitivním stanoviskem. Jen mě "sere" ta nespravedlnost a pomaličku se dávám k té možná většině a nebo menšině, kdo má na toto špatný názor. Já sám znám hodně policajtů, kteří slouží a já ani nechápu, jak se tam třeba mohli dostat. Ale to je věc názorů. No samozřejmě díky, že jsi napsal, čekal jsem na tvůj příspěvek, protože když jsem tady pročítal diskuze, nebyl jsi vždy pozitivní:-)... A možná chápu proč, nevím jestli ještě sloužíš a nebo už jsi mimo, ale možná něco na tom, co tady na fóru píšeš bude pravda.
Měj se, ahoj.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:20:17 06. 02. 2015
default.png
Víš jaký máš problém? Dobře fungující anděl strážný. To je celé. S "výškou" lézt k policii, to může udělat jenom opravdu naiva nebo naprostý lempl. Navíc jestli si myslíš, že výběrové řízení u této firmy je nestranné, že tam nefungují tlapy různých strejčků atd. tak to aby jsi tomu andělu strážnému asi koupil flašku něčeho hodně dobrého. Ten je moc dobrý ten tvůj kluk okřídlená, mít takového já, jsem milionář. Ale samozřejmě ne u firmy, kde se už včera sežralo to, co se mělo sežrat až zítra.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 21:45:36 05. 02. 2015
default.png
No zkoušet to můžeš, ale potvrzený to už máš tím papírem o nepřijetí. A dle zákona se důvody nepřijetí nesdělují. Jinak já měl papír o splnění psychotestů a zároveň hned o nepřijetí. Protože to bylo ze začátku a nabíralo se jen na pár míst, tak si ze zájemců ještě ředitel vybral co se mu líbili. No a mezitím jsem skončil u CS :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TM1209 21:20:11 05. 02. 2015
default.png
DIVISION [2015-02-05 20:15:08]:
Ahoj, tak to je teda super:-D... cekal jsem teda, ze aspon odepise, tak to ted je uz definitivni... Kdyz ani neodepise... Jsi nezkousel volat na personalni, jak to vypada? To ja teda budu zkouset, aspon teda do te doby, nez mi to definitivne potvrdi. Jak je to dlouho, co jsi se tam hlasil a co jsi to resil?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DIVISION 20:15:08 05. 02. 2015
default.png
Zdravím,

měl sem stejný problém až na to, že jsem neměl žádný problém ani se sousedy :) paní personalistka mi poradila to samé, ale pan ředitel na dopis neodpověděl.

Tak alespoň tobě přeji hodně štěstí, btw během toho jsem nastoupil k městské policii a jsem tady spokojený;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAJJ 18:07:39 05. 02. 2015
Dajj.jpg
TOM20 [2015-02-05 17:58:25]: jestli to mohl byt vek, to nevim,ale az to budes zkouset priste a kdyby se stalo,ze bys zase neprosel, kontaktuj primo tu psycholozku se zadosti, co jsi teda udelal "spatne" a ona by ti pri osobnim setkani mela vysvetlit co a jak...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOM20 17:58:25 05. 02. 2015
default.png
DAJJ [2015-02-04 22:55:47]: Díky , zkusím to ještě potom a nemohl být problém věk ? Když jsem ty psycho udělal dle personální a pak v dopisu bylo ,že ne ...Rozhodně to nevzdám :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAJJ 22:55:47 04. 02. 2015
Dajj.jpg
TOM20 [2015-02-04 21:49:46]: v tom pripade to muzes zkusit az za 2 roky,ale nehazej flintu do zita, pokud je to to co cjces delat, priste to treba vyjde :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOM20 21:49:46 04. 02. 2015
default.png
DAJJ [2015-02-04 21:13:18]: Díky ,ale podle všeho jsem osobnostně nezpůsobilý otázkou však zůstává proč ... Ale pozdě bycha honit jelikož to bylo v září. Jen bylo divný ,že personální mě řekne že jsme to udělal a že můžu jít na další testy a pak mi příjde dopis kde je NE... jenže taky jsme tam měl špatné datum..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio