Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nepřijetí bez udání důvodu...

Ahoj, chtěl bych se zeptat, co může být za problém, že mi dnes přišel dopis, že nesplňuji podmínky k přijetí, i když jsem už vše absolvoval, psychické, fyzické, zdravotní - bez JAKÉHOKOLIV problému. Mám VŠ, nikdy jsem se ničeho nedopustil, nemyslím si, že jsem případ nadbytečných proto, kolik lidí v rámci SČ kraje přijímají. Můžou být s tím třeba spojení rodiče? Nemám s nimi dobré vztahy (alkohol atd...) Proto si myslím, že asi jako jediný důvod by mohl být tady tento. Ale přeci nemůžou brát ohled na nějakou rodinu, když sami dobře ví, že jsem vystudoval VŠ, pracoval, nemám žádné exekuce, nikdy jsem nebyl kvůli něčemu obviněn... Ještě mě třeba napadla sousedka v minulém bydlišti, asi 2x jsem se s ní pohádal, kvůli tomu, že u nás 2x za 2 roky hrála hudba nahlas, slavili jsme narozeniny, ale nepohádal jsem se s ní kvůli tomu, že bych vybuchl, ale kvůli tomu, ať si nejdříve ona udělá pořádek doma (neustále se hádali a bili s feťáckým synem) a potom až někoho obviňuje, když sama ví, že nás doma nejde ani slyšet, když jsme pořád v práci a to, že si někdo udělá 2x akci s hudbou, když jsou lidi mladí, přece nemůže být důvod nepřijetí, ne? Jako jsem z toho fakt hotový. Chápu, že se nemůžu asi ani odvolat, ale v takovém to případě mě to teda fakt dost zaráží. Máte někdo podobnou zkušenost, co dále? Jo ještě navíc: dnes je 3.2.2015 a na dopise mám napsáno: 29. února 2014... Dopis přišel dnes. Můžu doufat, že se třeba spletli??? Ale nejspíš neřešili nějakou blbou hlavičku dopisu. Prosím o rady a názory co dělat. I když asi vím, že mám bohužel cestu k Polici uzavřenou... Díky moc, Tomáš
TM1209 :: Datum založení: 03. 02. 2015 :: celkem 61 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu IZZY 21:19:35 15. 05. 2015
izzy.jpg
Sám jsis o to řekl.
HAMMERE, ty jsi čistý pacient.
Zase plná snůška keců jaký nejsem cucák a jak to u PČR NEfunguje.
Jsi nějak zabržděný nebo nevnímáš co píšu? Myslíš si, že nevím nebo ostatní (doufám, že většina) jak to u sboru chodí? Že si myslím, že je to čistá práce, že si to idealizuju jak nebudu řešit případy apod. ?

Šlo mi o to, jebnout tě s prominutím po té tvojí palici. Né všude je to stejné a pořád jsou lidi, co se to snaží změnit a nebo dělat jinak, ale nejde to HNED!!!
Tady někdo příjde, zeptá se, poprosí o radu a ty jediné co zvládneš, je totální FLAME o tom, jak je člověk debilní, že leze k POLICII, že je to chudáček co neví co ho čeká, jak to tam stojí za hovno a nevím co všechno a třepeš o svojí kariéře. Jsi dokonce schopen vykonstruovat i teorii, že jdu sloužit do Prahy. Z čeho prosím tě ?


Poznám hodně policajtů a vím, že to není žádný med, ale to není nikde. Ovšem ty, ty jsi asi trochu jiný materiál, když dokážeš psát takhle a předvádět to, co předvádíš tady. Já jen doufám, že nenatrefím v kolektivu a nedej bože kolegu, který bude stejně frustrovaný a nešťastný člověk jako ty.

PS. Pokusím se už na tebe nereagovat, takže než tu dáš zase něco smysluplného, tak tě prosím, zkus se krotit. Nerad jdu sám proti sobě. (když napíšu, že už ti nemám co a v domění doufal, že jsi konečně pochopil a nakonec mě donutíš reagovat znovu)

"Malý vyroste, nemocný se uzdraví, ožralý se vyspí, ale BLBEC, zůstane vždy BLBCEM".


Souhlasím (+ 4)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 19:21:53 15. 05. 2015
Joe.jpg
HAMMER [2015-05-15 18:01:47]:

Hammere nic není jenom černé nebo jenom bílé, jak se nám tady pořád snažíš vnutit...
Policajti jsou vzorek české, moravské a slezské populace a v tomto směru lze s velkou mírou pravděpodobnosti předpokládat, že se v ničem výrazně neliší od ostatních lidí, a to v jakémkoli charakterovém rysu....
Kecy o daňových poplatnících slyším celý svůj policejní život a musím konstatovat, že všichni policajti platí daně také a dokonce si troufnu tvrdit, že mnohdy o hodně víc než lecjaký živnostník nebo podnikatel...
Změny v policejní práci, v přístupu k řešení problémů a změny v dalších věcech, které s tím souvisí, nejdou změnit revolucí ze dne na den, ale pouze a jenom postupnou změnou v myšlení lidí (nejenom policajtů, ale všech), cíleným a trvalým tlakem rozumné části veřejnosti na kompetentní lidi.
A samozřejmě také každodenní poctivou prací poldů, s co nejmenším počtem excesů, protože excesy nelze nikdy úplně eliminovat.
Problémy jsou všude, nejenom u policie a nic není nikde jinde úplně ideální, jak tady pořád do nekonečna naznačuješ a opakuješ....
Slyšel jsem už mockrát ty "staré psy", o kterých tady píšeš, říkat věty typu: "to nemůže fungovat", "to se musí zákonitě všechno posrat" - a ejhle ono to funguvalo.
Tím vším neříkám, že s tebou v mnoha věcech nesouhlasím, a že by se věci nedaly dělat líp...

Souhlasím (+ 5)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:01:47 15. 05. 2015
default.png
IZZY [2015-05-15 08:03:34]:
Tvoje názory jakožto civila jsou názory anine ještě vylíhnutého kuřete, co chce učit slípku lítat. Takové si nabije držku při prvním pokusu vykulit se z hnízda. Bohužel, toto kuře netuší, že není na světě samo a že za jeho průser bude sejmutý ještě i další, často kamarád.

Kuře, co má zájem o práci, jak o sobě tvrdí, slípku poslouchá co říká, porovnává, ověřuje a pamatuje si.

Jsi placený daňovými poplatníky a jediné, co děláš ve službě pro daňové poplatníky je, že je buzeruješ na KO, pokuty a pak sepisuješ hafly nesmyslných papírů, aby ti nad tebou měli co dělat a další měli svoje odměny, takže zhusta pácháš trestnou činnost. Děláš loupežníka ve státních službách. Teda jdeš tohle co píšu na 95% dřív nebo později (záleží za jako dlouho vyfičíš z Prahy kde se to nepěstovalo snad nikdy) dělat, ale jsi takový ocas, že tomu nechceš věřit. Že ti říkám ocas? No, sám si budeš říkat za chvíli mnohem hůře.

Takovým se říká užitečný idioti a takoví zhoršují už tak kritickou situaci už tak těžce zkoušeným sloužícím. A to nejsou urážky, tak jsem sám sebe nazval po cca dvou letech služby taky.

Kdyby firmy, u kterých jsem po odchodu od policie dělal, fungovaly jen z pětiny tak jak funguje policie, dávno by neexistovaly. Chovat se k tomu, kdo mě platí tak, jako to dělá dnes a denně policie, skapu hlady do půl roka.

Tvoje držky tady na mě skončí stejně rychle, jakmile se dostaneš do reality. Tipuju tě na měsíc, než tomu všemu podlehneš a budeš dělat doslova co ti nakážou a kňučet u piva. Dokaž s tím jako já dvacet roků bojovat a dokážeš dvě věci:

1: že jsi tele, co neumí poslouchat ty, co ti říkají, že to u té firmy nejde dělat policejní práci ale pouze čárečky pro vedení

2: že jsi ztratil dvacet let profesního života, které jsi mohl využít ke šplhu profesně nahoru.

Vedení tě může nutit k čemu chce, ale pouze ty sám rozhoduješ o tom, co budeš dělat a jak se budeš chovat.

Máš psychicky na to posrat si kariéru a postavit se všem nad tebou jenom aby jsi chránil svoje ovečky? Opravdu na to máš? Tak vpřéééd! Rozbi si tu blbou držku o stejnou zeď, kde to před tebou udělaly max tak stovky daleko zkušenějších starých pardálů, co se nechtěli podvolit praxi u policie alias buzerovat lidi a připrcávat si u vedení.

Všichni ti zkušení staří četníčtí psi byli asi blbci, jenom ty budeš letadlo. Ty totiž prorazíš, ty na to máš. Kdybych měl chuť, předpovím ti přesně, co tě potká na prvních službách v praxi. Ale protože jsi machr, určitě budeš schopný jako správný četník si tohle zjistit sám.

Přeju ti, aby jsi se s ničím tím, čemu tady nechceš věřit, nesetkal. Aby jsi mohl sloužit jako polda a dělat práci poldy, protože je skvělá a suprová. A aby tě za ni vedení chválilo. A aby jsi neměl po prvním měsíci "ruce až po lokty od sraček". Aby jsi se těšil do práce a klidně spal, protože to je největší devíza četníka. Aby jsi se bál jen vlastního svědomí a ne hajzla nad sebou, co ti velí.

Jsi jako Žid za druhé světové války: zprávy z koncentráků zněly tak neuvěřitelně, že statisíce uvěřily až ve chvíli, kdy prsty ryly spáry do omítky plynových komor. Po roce služby bude tvoje nejslušnějí vyjádření k tomu, kam jsi vlezl znít: kua to jsem ale šlápnul do hovna!

Ovšem tím vším předpokládám, že jsi slušný chlap a ne všehoschopný zádolezec a řiťošplh.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 3)
Poslat zprávu IZZY 10:48:08 15. 05. 2015
izzy.jpg
Nepleteš. Já už mu nemám co, takže...
A všude ať je to firma nebo ne, vždy se najde něco nebo někdo, co tě donutí změnit názor na to co děláš, proč to děláš a pro koho. Nicméně o to tady ale nejde. Zkus si to přečíst ještě jednou a dozvíš se, že jsem se nezmínil o tom, že nemá pravdu. Pointa byla úplně jinde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XXX 10:29:48 15. 05. 2015
default.png
Izzy, že se vám s Hammerem pletu do diskuse ... proboha nemužeš policii srovnávat s firmou, u policie by mělo vše fungovat ukázkově a vzorově, jak to pak má fungovat jinde, když ne tady?!!! Bohužel má Hammer v mnoha, ne-li ve většině věcí pravdu, ale to poznáš, až budeš nějakej ten pátek sloužit...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IZZY 08:03:34 15. 05. 2015
izzy.jpg
Ano, já si hraju na psychologa :D
Ty, který se tu bez okolků nemáš problém do kohokoli pustit s tím, jak dotyčný není blbý, naivní, že nic neví apod. mi tu píšeš, že já si hraju na psychologa a rozebírám tvou osobnost ? Opravdu ty? "Starý, zkušený, všude přítomný a snažíc se být za každou cenu nejchytřejší v místnosti" ze sebe nedokážeš dostat nic kloudnějšího? Jediný psycholog široko daleko jsi ty a troufám si napsat 90% tvých příspěvků. Kopat kolem sebe umím i já viz. řádky nahoře. Já s tebou tuhle žabomyšší válku na kterých se tu tak ukajíš, nepovedu.

Každopádně dík za TIP a rady, jak je Policie zbytečný a postradatelný orgán. Uvědom si, že v každé firmě na světě to je na hovno a jde jen o to co chceš dělat a co tě baví, naplňuje mimo peněz samozřejmě, ale to by jsme byli všichni milionáři, kdyby to šlo tak lehce, že?

No nic, měj se fanfárově a hodně štěstí v hledání a trávení nových zobáků. Předej jim svou genialitu a zkušenosti. Mír s tebou. ;o)

Souhlasím (+ 4)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:11:26 15. 05. 2015
default.png
Dle mě by k firmě, která z peněz daňových poplatníků místo jejich ochrany si dělá pro svůj management dojnou krávu, neměl nikdo slušný, kdo má základní info jak policie (ne) pracuje, vůbec lézt.

Vytrvale mě čteš nějak blbě, chlapče, asi mládneš.

Až mi budeš schopen říct, že policie dělá sto procent pro to, aby se trestný čin vůbec nestal, pak děláš policejní práci. Do té doby jsi v té firmě (ne vlastní vinou ale to Traudl u Hitlera byla totéž) jenom blbě placený parazit se službama, které tato společnost nejneže nechce, ale vůbec nepotřebuje. Zato je chtějí ti, co tomu velí a to tak, že moc.

Pokud nejsi schopen si říci, co jsi, co jdeš dělat a komu sloužit a pak naopak co ve své práci skutečně děláš a komu je to k čemu dobré, přestaň si hrát na psychologa a rozebírat tady moji osobnost. Jestli ovládáš tak policejní práci jako psychologii, máme dalšího ničemu s ostře nabitým kvérem na zadeli.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IZZY 07:14:22 14. 05. 2015
izzy.jpg
HAMMER [2015-05-14 06:05:19]: No konečně :)
Na tvůj post koment jsem čekal dost dlouho asi stárneš :P Nicméně k tématu. Dle tebe a tvých názorů, by neměl k policii nastupovat nikdo a úplně nejlíp, kdyby to celé zavřeli. Opravdu si myslíš, že každý si to před nástupem idealizuje? (Kobra11, CIA, 007) Podle tebe, jsem nejspíš hlupák, mladej kluk co nic neví, nic si ještě nezažil a potřebuje nějaký ten rozum. Představ si, že jsou pořád lidi, kteří tu práci chtějí dělat ať už z přesvědčení nebo i z blbého osobního pocitu, že je ta práce bude bavit apod.
To tvé nechutenství, zášť nebo snad i nenávist po 20 letech služby (myslím, že jsi to tu někde psal, jestli ne, tak promiň) a snaha tím ostatní otrávit tě jednou zničí pokud takhle přistupuješ ke všemu. Chápu, že z tvého pohledu to vnímáš naopak jako pomoc a svým způsobem, máš i dokonce pravdu, ale popřemýšlej o tom. Je x lidí, x chutí a v tomhle případě x služebních míst, kde se nechovají všude stejně. Taky bych mohl teď a tady začít vypisovat proč po 4 letech odcházím z dobře placené práce v teple, ale nemám potřebu ten jed ze sebe tlačit způsobem, čím víc lidí otrávím, tím líp. Až za mnou někdo příjde a zeptá se mě proč nebo jaký na to tam mám názor, tak mu odpovím a takovým způsobem aby se sám rozhodl. Protože zrovna tohle je životní rozhodnutí a zkušenost, kterou si každý musí projít sám. :) A odpověď na tvou otázku, jestli považuju za štěstí, že jsem se dostal k PČR, je Ano. Ikdyž mě čeká ještě kus cesty, tak už teď můžu říct, že jsem jako jeden z x uchazečů dokončil výběrové řízení, kde je jedna z největších úmrtnosti vůbec a ANO, přeju hodně štěstí i ostatním, byť by to mělo znamenat, že tu budu pro některé jedince za hlupáka nebo že jednou budu sdílet tvé názory.
Má úcta.

Souhlasím (+ 6)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:05:19 14. 05. 2015
default.png
IZZY [2015-05-13 08:34:31]: Byl jsi poslán do války, kde ti nikdo ani neřekne, aby jsi schoval tu vystrčenou palici a ty to považuješ za štěstí? A ještě považuješ za štěstí pro ostatní když se tam dostanou taky?

Tobě je nutno popřát hodně štěstí a nevím, jestli spíše i nějaký rozum.

Obecně: kdyby nebyla dostatečná zásoba takového telecího, tahle firma by asi dlouho nefungovala. Eee, pardon, chci říci, tahle firma by nemohla to fungování předstírat, musela by začít makat jako policie a ne sběrači hovínek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IZZY 08:34:31 13. 05. 2015
izzy.jpg
No, tak to vyšlo. Dneska přišel dopis, že jsem k 1.6.2015 přijat. Hodně štěstí všem ostatním.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio