Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nepřijetí bez udání důvodu...

Ahoj, chtěl bych se zeptat, co může být za problém, že mi dnes přišel dopis, že nesplňuji podmínky k přijetí, i když jsem už vše absolvoval, psychické, fyzické, zdravotní - bez JAKÉHOKOLIV problému. Mám VŠ, nikdy jsem se ničeho nedopustil, nemyslím si, že jsem případ nadbytečných proto, kolik lidí v rámci SČ kraje přijímají. Můžou být s tím třeba spojení rodiče? Nemám s nimi dobré vztahy (alkohol atd...) Proto si myslím, že asi jako jediný důvod by mohl být tady tento. Ale přeci nemůžou brát ohled na nějakou rodinu, když sami dobře ví, že jsem vystudoval VŠ, pracoval, nemám žádné exekuce, nikdy jsem nebyl kvůli něčemu obviněn... Ještě mě třeba napadla sousedka v minulém bydlišti, asi 2x jsem se s ní pohádal, kvůli tomu, že u nás 2x za 2 roky hrála hudba nahlas, slavili jsme narozeniny, ale nepohádal jsem se s ní kvůli tomu, že bych vybuchl, ale kvůli tomu, ať si nejdříve ona udělá pořádek doma (neustále se hádali a bili s feťáckým synem) a potom až někoho obviňuje, když sama ví, že nás doma nejde ani slyšet, když jsme pořád v práci a to, že si někdo udělá 2x akci s hudbou, když jsou lidi mladí, přece nemůže být důvod nepřijetí, ne? Jako jsem z toho fakt hotový. Chápu, že se nemůžu asi ani odvolat, ale v takovém to případě mě to teda fakt dost zaráží. Máte někdo podobnou zkušenost, co dále? Jo ještě navíc: dnes je 3.2.2015 a na dopise mám napsáno: 29. února 2014... Dopis přišel dnes. Můžu doufat, že se třeba spletli??? Ale nejspíš neřešili nějakou blbou hlavičku dopisu. Prosím o rady a názory co dělat. I když asi vím, že mám bohužel cestu k Polici uzavřenou... Díky moc, Tomáš
TM1209 :: Datum založení: 03. 02. 2015 :: celkem 61 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu IZZY 16:30:23 07. 05. 2015
izzy.jpg
Nevím no. Postup mi příjde dobrý, jen přišel v nevhodnou dobu :D moje chyba, nevymlouvám se. Jen mě zarazil postup jakým informace získavají. Uvidíme, snad to dobře dopadne a 1.6. nastupím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 13:45:10 07. 05. 2015
default.png
Ideální by bylo, aby si každý uchazeč k policii napsal posudek z míssta bydlišště sám. Myslím, že z toho by se dalo ledacos vyčíst, když to tu tak čtu, kde se asi stala chyba.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IZZY 10:54:11 07. 05. 2015
izzy.jpg
Něco podobného jsem zažil dnes :)Spal jsem po šichtě a zazvonil zvonek, tak jsem nasranej na sebe něco hodil rozrazím dveře s tím, že je to nějaký podomný prodejce a že ho pošlu do patřičných míst. No během vteřiny jsem zůstal stát jako opařený :D
Dobrý den POlicie ČR. Ve zkratce prostě to i k vzhledem nedostatečnému toku informací na našem územním odboru nějak nedopadlo, ne nejlíp. A šel se pan policista vyptávat dál. Mimochodem, mám už taky vše hotovo a teď s největší pravděpodoností budu čekat na hodnocení sousedů a dobrý nebo špatný posudek policisty. :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 13:07:36 07. 02. 2015
default.png
JIM-DAVIS [2015-02-07 12:35:40]: To se bude už jen zhoršovat a budeš s tím bojovat čím dál víc a bude tě to čím dál víc ničit. Čím dřív, tím dřív se ti obrovsky uleví. Zeptej se kohokoliv, kdo odešel, jak obrovský kámen spadl ze zad.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIM-DAVIS 12:35:40 07. 02. 2015
default.png
HAMMER [2015-02-07 08:50:52]:
však já tu mám vláknu jak nepřijali mě, personalista má skoro nejvyšší moc, co se týče odboru, když řekne ne, tak ikdyby si byl bůh tak ti to nepomůže.
jinak to víš, že protiřečim, ale znáš to, doba je zlá, ale není moc dnů, abych si neříkal, měl ses na to vysrat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:50:52 07. 02. 2015
default.png
JIM-DAVIS [2015-02-06 20:35:08]: Jimy, neprotiřečíš si? Pěti větama popíšeš, jak úžasný bordel je u firmy jakožto je policie, kde by se jako první mělo všechno ohlídat aby bylo fér a rovné, (mluvíme ale jen a pouze o náboru) a poslední větou řekneš, aby ten člověk nezkušený, naivní, vlezl do toho bordelu jinudy? :D :D Nechtěl jsi říct: zdrhej odsud, než si posereš život.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIM-DAVIS 20:35:08 06. 02. 2015
default.png
Nečetl jsem všechny komenty, takže to shrnu:
na 99% tě někdo kdo zná personalistu, nebo někoho od policie, který zná personalistu nedoporučil. Personalista pak jen krajskýmu řekne "tohodle ne!"

v praxi: Hele tenhle XY se hlasí k pčr jo? No toho neberte, to je blbec. Aha, díky za info....

výsledek? hlas se na jinej kraj dokaď ti nepropadnou testy, neboj, mluvím z praxe :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:55:59 06. 02. 2015
default.png
CATANI [2015-02-06 18:24:02]: Pokud někde neděláš jen proto, že tam dávají plat a je ti jedno, že do práce chodíš s odporem, chceš samozřejmě vidět nějaké výsledky své práce. Něco, co má smysl, co jsi vylepšil, vymyslel a realizoval, jak jsi komu pomohl, jak ti, co to pro ně děláš, jsou spokojení. Tady jak máš v rajónu pořádek.

Jenže u policie skoro nic z tohoto nejde. Pokud se tato firma dostala do stavu, kdy zločinci kontrolují pomocí GPS a kamer každý pohyb svých podřízených, zda jsou spolehlivě tam, kde se nic neděje a dít ani nebude, do roka a do dne na to přijde každý z mladých, kdo chce tu práci trochu dělat a uteče.

Navíc ta "podpora" ze strany kolegů, s kterýma sloužíš, to je taky darda. To se doslova těšíš na ty dva kolegy, kteří chtějí dělat a už dopředu víš, že se na zbytku nočních prostě prokoušeš nějak ke konci šichty a budeš se modlit, aby vám, jak jste to samozřejmě omrdali, "nepadlo" něco před koncem. Protože pak ty, který se snažíš a chceš dělat, domů v sedm, kdy šichta končí, pak nepůjdeš. Ty si to doděláš třeba do tří odpoledne. Za tebe to nikdo dodělávat nebude tak jako ty to doděláváš za jiné.

Zkus v této přiblblé společnosti vybočit směrem nahoru a uvidíš, co si zažiješ.

No a můžu všem říct, že po dvaceti letech mimo praxi se učit obor znovu ve čtyřiceti a dneska v osmačtyřiceti další obor, kudla, no nic moc. Naštěstí mám furt pamatováka, ale ty šoky, když jsem začal znovu samostudovat předpisy a normy, já jsem nic z toho nepoznával, všecko se to změnilo!!!! Dneska jsem ve stavu, kdy každý boží den mám tři až pět věcí, které se naučím nově a čím víc toho z oboru zjišťuju tím víc mě polívá horko, jak málo toho vím a jak moc mě chybí ta praxe z mládí.

To je jedna strana mince: došel jsem o spoustu let ve svém oboru. Druhá strana mince je, že ofouklost a zkušenosti od jednání s lidma až po všeobecný přehled jsem získal jen u policie.

Jenže od starých psů, kteří mě učili. To, co jsem se naučil sám, bylo minimální.

Dneska si ani nedovedu představit k čemu bude takový chlap z dnešní policie po dvaceti letech s almužnou místo platu, tím pádem se žebráckou rentou a bez potřebného chochmesu se prolhat přes všemožná úskalí. S nervama jako špagáty a bez možnosti se uplatnit. To budou sociální případy jako prase.

Dneska jsem se v bance potkal s kolegou, který podniká sám na sebe, pořídil si BMW za dvě mega a je za vodou totálně. Ten mě říká, co že to dělám za práci, že tomu nerozumím, a já mu říkám, že to ani nemusím, ale lidi si to musí myslet a já jim to musím umět nalhat a to mě naučila policie. Přesně tak to má on. Umí hovno, ale umí mluvit a jednat. Stačí.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 18:24:02 06. 02. 2015
default.png
HAMMER [2015-02-06 16:12:00]:
Jinak tak nějak s tím se člověk srovná a bere to jako takovou daň tomu povolání. A kolikrát nad tím člověk mávne rukou.
Nad čím však s přibývajícím věkem nemávám rukou, je zesměšňování, ponižující poznámky, náznaky, že člověk snad lže, kolikrát samotná nekvalifikovanost těchto lidí ve smyslu, zákon a pravda jsem já a kolikrát křivácké jednání.

Z marnivostí práce, či jejím nedoceněním se člověk srovná s ponižováním po tolika letech těžko.A jemi líto všech těch mladých, kterých není mnoho a jdou k policii s nějakými ideály o právu a spravedlnosti. Člověk, který má přirozený intelekt, vzdělání a ideály, měl by se zkusit uplatnit všude, dokud je ještě mladý a je na jeho zvážení zda to vše v policejní loterii chce podstoupit. Právě poté s přibývajícím věkem zjistí, že z toho vlaku už nejde vystoupit a nemá šanci se uplatnit někde jinde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 18:05:21 06. 02. 2015
default.png
HAMMER [2015-02-06 16:12:00]: Tak nějak, podepisuji.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio