Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Práce dopravní policie

Schopnost dopravní policie Meřit, meřit, měřit a zase jen měřit. Nákup techniky za účelem: měřit, měřit, měřit, měřit Co policie nikdy v dějinách této země neprováděla: kontrola odstupů, kontrola včasného dávání znamení o změně směru jízdy, držení se vpravo, předjíždění mimo obec zprava, předjíždění odstavným pruhem Co policie ještě stále dělá: diví se, stále se diví a pořád se diví http://zpravy.idnes.cz/policie-rekordne-pokutuje-ridice-agresivity-ale-neubyva-pej-/domaci.asp?c=A091101_204405_domaci_abr
CEJKIS :: Datum založení: 02. 11. 2009 :: celkem 92 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 16:47:34 12. 04. 2013
default.png
Muhehééééé, to je prča!

http://zpravy.idnes.cz/on-line-rozhovor-s-reditelem-dopravni-policie-tomasem-lerchem-pbi-/...

Tomu volovi ještě asi nikdo neřekl, že první by se měl podívat s čím a co chce dělat, jaké na to má možnosti, prostředky a společenské klima. Pak by musel říct asi toto:

- služba dopravní policie, stejně tak jako jiné služby PČR, se potýká s těmi nejzákladnějšími problémy samotného fungování. Proto nelze ani pomýšlet na nějakou účinnou prevenci nebo represi. Podřízení policisté přemýšlející o tom, jak zaplatí bydlení, rodinné výdaje a další nutné věci věnují drtivou většinu energie zcela jiným věcem než jsou jejich pracovní povinnosti. Je to všechno díky dlouhodobému nekompetentnímu velení, za nějž došlo k naprosté devastaci nejen SDP. Pokud chce tato společnost standardní pořádky na silnicích, musí na to vynaložit jednak potřebné peníze a jednak od základů reorganizovat nefukční strukturu policie.



Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEJKIS 23:49:41 18. 11. 2009
default.png
1) k tvé sportce... pokud pojedeš po Průmyslové ulici v Praze směrem ke Kbelské a tvá rychlost 50km/h z kopce 10m před značkou 70km/h "ulétne" tak máš vcelku vysokou pravděpodobnost, že vyhraješ neboť tam tvoji kolegové ze státní policie stojí téměř každé ráno. 2) porovnávat Neměcko s títmo banánistánem nelze a to zdůvodů následujících: A) dálnice V ČR nemáme ani zákon, který by vynucoval dodržení odstupů. Místo toho máme paskvil. Policie nekontroluje včasné dávání znamení o změně směru jízdy. Policie nekontroluje držení se vpravo (99% Čechů jedzí prostředkem..proč stavět 3 pruhové dálnice ?) Policie nekontroluje ani následné předjíždění zprava. Policie na dálnicích neměří v úsecích s omezenou rychlostí. Policie nekontroluje nerosvícená mlhová světla za hustého deště. Policie neměří za mokra na dálnicích. Místo toho všeho police měří na stále stejných úsecích, které mají všichni v navigaci a dále měří ve svých autech kdekoliv, jen ne na výše jmenovaných úsecích a za výše jmenovaných podmínek a o ostatních přestupcích ani nemluvě. B) V obci V obci policie standardně měří padesátku na ulicích typu Průmyslová, kde v normální zemi jako je Německo by bylo 70. Nyní pár vět k měření 130km/h na dálnicích. Určitě používáte argument, že dálnice D1 byla postavena na 120km/h. Norma podle které byla navržena resp. norma na tvar přechodnicových, směrových a výškových oblouků vychází z empirických vztahů tj. vztahů odvozených nikoliv exaktních. Tyto vztahy vychází z chování vozidel tehdejší doby v zatáčkách. Tedy porovnejte chování Škody MB a v ČR nejprodávanější Fábie. Tolik k otázce max. rychlosti za sucha a nepříliš hustého provozu na českých dálnicích. To až budete někoho pokutovat na D1 za 150km/h.........

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 17:42:37 18. 11. 2009
Andras.jpg
Blesk: Protože mentalita většiny rakušanů je zcela odlišná od mentality většiny české společnosti. Výkon služby tam nejde srovnávat s výkonem služby zde. Práci justice nelze srovnávat s prací naší justice. Na na většinu našich lidí musíš mít bič, potom budou předpisy dodržovat. Efektivní a fungující bič zatím neexistuje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLESK 08:20:26 17. 11. 2009
default.png
Správné není úmyslné porušování předpisů. Neříkám, že ta rychlost nemůže někomu uletět, ale vezmi si pravděpodobnost toho, že tam kde zrovna jednou porušil rychlost bude stát hlídka s radarem. Možná by jsi spíš vyhrál ve sportce. Jezdím často do Rakouska a neviděl jsem tam, že by mě někdo v obci, či na konci obce předjel vyšší než povolenou rychlostí. Tak nevím v čem je problém. Jezdím na společné hlídky do Rakouska( společný výkon na jejich území) a nikdy jsem si nevšiml, že by někdo jezdil přes plné čáry, nebezpečně předjížděl, porušoval rychlostní limity jak v obci, tak mimo obec. A to se jezdí vesměs civilníma autama.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 02:42:43 17. 11. 2009
Andras.jpg
Blesk: Ono nejde o to, že se měří, ale kde se měří. Není žádná o tom, že pokud jsou porušovány limity, tak se nejedná o žádnou buzeraci, ale o porušení zákona ze strany pachatele přestupku. Na druhou sranu, pokud jsou místa, kde je důležité z hlediska bezpečnosti měřit více, a neměří se tam, jelikož tam není snadný úlovek, to podle mě také není správné řešení.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLESK 19:04:15 16. 11. 2009
default.png
A to se bavíš o kom? O městské policii? A o co jiného může státní policii jít když ne o bezpečnost, když z vybraných peněz nevidí ani korunu? Dovolíš si v Německu či Rakousku nedodržovat jejich limity? Zkus to a dopadneš podstatně hůř než u nás.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 15:12:57 16. 11. 2009
Andras.jpg
cejkis: To my víme, že někteří z nich jsou, to není žádná novinka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEJKIS 09:53:49 16. 11. 2009
default.png
Po přečtení této diskuze jsem se utvrdil v názoru, že policii nejde o bezpečnost, nýbrž o vybrání, co nejvíce peněz. Dále měřte na přehledných úsecíh, dálnicích a měřte před značkami zvyšujícími max. povolenou rychlost ať si každý všímá skutečnosti, že lidé u policie, kteří tyto místa vybírají jsou naprostí ignoranti, kterým o bezpečnost nejde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDYS 08:34:42 15. 11. 2009
default.png
Tvoje argumentace je naprosto směšná. Připadáš mi jako zakřiknutej puberťáček co si tady léčí svoje mindráky. Když něčemu nerozumíš, tak to nekomentuj. Já vím že v této republice se to stává často a svádí to. To s těma daněma to byl opravdu velký omyl. PavelJ.Bílý to napsal naprosto přesně není co dodat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 03:29:58 15. 11. 2009
Andras.jpg
No já teda koukám, proti denverovi se zvedá nějaká vlna agresivity. Dokonce i ti střídmí, co se zde objeví jen občas, zvedají proti našemu denverovi zbraně. Já ti nevím denvere, nepřijde ti, že jsi ve svém boji zcela sám a opuštěný? Že asi nemáš v ničem co říkáš pravdu? Nebo jsme my všichni ostatní (99%, ty jsi to 1%) blázni, a ty letadlo? Zkus se prosím naposledy zamyslet, než odpovíš:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio