Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Práce dopravní policie

Schopnost dopravní policie Meřit, meřit, měřit a zase jen měřit. Nákup techniky za účelem: měřit, měřit, měřit, měřit Co policie nikdy v dějinách této země neprováděla: kontrola odstupů, kontrola včasného dávání znamení o změně směru jízdy, držení se vpravo, předjíždění mimo obec zprava, předjíždění odstavným pruhem Co policie ještě stále dělá: diví se, stále se diví a pořád se diví http://zpravy.idnes.cz/policie-rekordne-pokutuje-ridice-agresivity-ale-neubyva-pej-/domaci.asp?c=A091101_204405_domaci_abr
CEJKIS :: Datum založení: 02. 11. 2009 :: celkem 92 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ADOS 15:29:28 13. 11. 2009
default.png
Jak už tam někdo psal horší to být nemůže... takže za pokus to stojí

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 14:53:06 13. 11. 2009
Andras.jpg
Tak šup šup, podpořme Danika.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 14:30:13 13. 11. 2009
default.png
Za článek by to určitě stálo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 13:19:13 13. 11. 2009
Danik.jpg
Jestli se sejde víc souhlasných názorů, tak to udělám, protože mám nového známého, který by to skutečně dokázal zařídit. Myslím, aby to vyšlo. Mám už toho totiž dost dělat lidem blbce a terč.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 13:04:25 13. 11. 2009
Andras.jpg
Danik: Podle mě stálo. Výmluvnost toho "v ČR se věci NĚKDY řeší až když se vyserou" hovoří za vše!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 12:55:42 13. 11. 2009
Danik.jpg
Tin, k tomu není co říct a Franta2 už ti odpověděl, ale představ si, že narazíš na bývalého kolegu, který si tě ochotně podá, protože ho nasereš. Párkrát se ti podepíše, přičemž ví, že ty si pak užiješ storno každého bloku, nakonec nebude s přestupkem souhlasit a ty napíšeš oznámení, které mu zcela jistě projde. Bude li detailista, ještě si na tebe podá stížnost, kdy ty budeš psát vyjádření další dva měsíce. Pro policii tě tak jednoduše vyřadí na další rok, protože po takovém martiriu si to příště určitě rozmyslíš. Franto2 on nebude zpochybňovat, že byl na místě, on zpochybní pravost podpisu a bude tvrdit, že s přestupkem nesouhlasil. Že po akci inspekce by si někdo dal tu práci a řidiče tedy ještě poslal ke správnímu řízení, kde s ním tedy jeho přestupek projednají, si nedělám vůbec iluze. Spíš mu s omluvou pošlou nálepku na sklo, která ho opravňuje rok jezdit bez obtěžovaní ze strany podvodnické šmejdské a ulhané policie. MĚ SPÍŠ ZAJÍMAL NÁZOR NA TEN ČLÁNEK DO PŘÍLOHY MF DNES? VÍŠ CO BY TO PRO NÁS BYLO NA ULICI POTOM? A pro kolegy úředníky z městských úřadů a magistrátů? Ale nestálo by to za tu šanci na malé světýlko na konci tunelu?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 12:50:31 13. 11. 2009
Andras.jpg
Tin: Jenže potom jedná ten hajzl-vyčůránek. A ty píšeš několik vyjádření, jdeš z volna na výslechy na IMV, jsi pořád ve stresu, a vedoucí má s tím taky kopec práce.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TIN 12:49:58 13. 11. 2009
default.png
Prostě nejede polda má vždy času dost. Jo a vypisuju jen jednu..řeknu čitelný podpis jako na dokladech.. A pokud ne tak si počká nebo si prohlídne odděleni zevnitř. Máme přec § a ty jsi přizpůsobíme..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 12:48:47 13. 11. 2009
Andras.jpg
Danik: Přesně! Tuny papíru s jedním radarem, obesílání, a výsledek? Osoba blízká. Stejné je to s parkovačkami. Štos papíru A4 k ničemu. Kolikrát se osoba ani nedostaví a když, je kolegům ostudné jí potom dávat pokutu. Já bych do toho s tebou do těch novin šel! Už jsem unavený a smutný z toho, že vytvářím činnost na poctivých a uznalých lidech!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 12:35:23 13. 11. 2009
default.png
Tin: Nejede? To bych teda chtěl vidět. Kde je stanovena povinnost podpisovat bloky, nebo se podpisovat pořád stejně? Navíc by mě zajímalo, jak dlouho tě bude bavit vypisovat několik bpnn, než se dočkáš odpovídajícího podpisu... apropo řidič logicky odmítne podepsat více bloků, protože nestojí o to, platit několikrát.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio