Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Práce dopravní policie

Schopnost dopravní policie Meřit, meřit, měřit a zase jen měřit. Nákup techniky za účelem: měřit, měřit, měřit, měřit Co policie nikdy v dějinách této země neprováděla: kontrola odstupů, kontrola včasného dávání znamení o změně směru jízdy, držení se vpravo, předjíždění mimo obec zprava, předjíždění odstavným pruhem Co policie ještě stále dělá: diví se, stále se diví a pořád se diví http://zpravy.idnes.cz/policie-rekordne-pokutuje-ridice-agresivity-ale-neubyva-pej-/domaci.asp?c=A091101_204405_domaci_abr
CEJKIS :: Datum založení: 02. 11. 2009 :: celkem 92 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TIN 12:28:06 13. 11. 2009
default.png
Jen k tomu podpisu.. Dle tebe nějaký klikihak..dnes má každý podpis na OP a ŘP a pokud se mi stejně nepodepíše na nezaplacenku tak nejede! Jo a když polda narazí na hajzla-vyčuránka tak s ním tak musí jednat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 12:26:13 13. 11. 2009
default.png
Danik: Ve všem co si napsal s tebou musím 100% souhlasit. Když se na to člověk podívá do důsledků, tak největší problém ČR nejsou řidiči, ale přístup a řešení přestupků na úřadech a soudech... nikde v zákoně není napsáno, že u přestupku v dopravě musí mít policista fotku, kde je současně značka, auto, spz, tvář řidiče... přesto přesně to interně požadují třeba na přestupcích v HMP. To samé podpis na bpnn... pokud má přestupce doklady a na místě ho ztotožní trojice veřejných činitelů, opět není racionální důvod (mimo lenosti), proč by měl soudce věřit tomu, že na místě přestupce nebyl, jen proto, že je na bloku škaredá podpis. Pokud jde o měření, tak jezdím docela dost, včetně pravidelného ježdění do práce a z práce, a za posledních 8 let mě v Praze nikdy nezměřili ani nezastavili. Že jsem si vůbec dělal ten řidičák:-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VLKISEK 12:14:44 13. 11. 2009
default.png
poslední odstavec je geniální :) bohužel u nás nereálný :(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 11:30:47 13. 11. 2009
Danik.jpg
Kolegové z dopravky by tady také měli zmínit, kolik administrativy je po měření s radarem nutno udělat. Jezdím ročně přes 30tisíc kilometrů, posledních pět let jsem dojížděl do Prahy cca. 170km - za posledních 5let, jsem byl 0x změřen. Chcete mi říct, že dopravka měří moc? Jezdím rychle, takže tím, že bych dodržoval to nebude. S Andrasem SOUHLASÍM beze zbytku. K problematice nulového vymahatelnosti práva - oznámení - mohu říct jen tolik, že již delší dobu uvažuji, že bych přes známe nabídl do nějakých větších novin - napadá mě příloha MF Dnes, takový pěkný malý článek na téma - PLATÍTE POKUTY, PAK JSTE HLUPÁK!! Tam bych sepsal jednoduchý návod na téma - jak se vyhnout pokutám, snad s jedinou výjímkou - změření rychlosti a zastavení na místě, pak už moc možností není. Ačkoliv věřím, že šikovný zbohatlík dokáže zlikvidovat v našem absurdo-úplatkářském státu cokoliv. Udělal bych to, protože v ČR se věci NĚKDY řeší až když se vyserou. A kolaps místních úřádů by mohl zabrat. Také mám v této oblasti novou zkušenost o kterou se s vámi chci podělit - ten úplně nejlepší způsob jak se vyhnout pokutě, je na místě souhlasit, nechat si napsat nezaplacenku - tu podškrábnout nějakým neidentifikovatelným klikihákem a až to přijde od celníků k vymáhání, tak akorát napsat, že jste takovou pokutu nikdy nepodepsali a pohrozit žalobou. Hotovo. Policajt má problém, inpekce atd. Vy zrušenou pokutu, kterou rozhodně nebudete platit. LUXUSNÍ. Můj kolega původem Němec (prarodiče skopčáci jak poleno) říká, že nejhorší průser pro ČR nastal, když jsme se odtrhli od Rakouska Uherska. Poslední dobou s ním mohu jen souhlasit. Vychcenej, zlodějskej a línej Čech bude něco dělat je s germánským či jiným bičem nad hlavou. Ona i ta blbá Lisabonská smlouva bude mít své pro - jen ať těm zlodějům a šmejdům ze sněmovny zkrouhnou rozhodování, já jsem pro, horší to ROZHODNĚ nebude. Zajímavé, že naši západní sousedé na to mají svůj systém a nepotřebujou kamery ani nic podobného. V německu když nesouhlasíte s udělenou pokutou jdete rovnou k soudu. A rozhodně neuspějete s tvrzením, že policista nemá pro své tvrzení důkazy. Kamarád to zkusil, zastavil ho polda motorkář, že jel v obci 70 místo 50km/h. Kamarád se ptá, jestli má na té hezké motorce radar? Prý ne, on to viděl na svém tachometru - pokuta 500 marek. I se kamarád zasmál a nesouhlasil (myslel zřejmě že takhle u hranic je už v Čechách). U soudu se ho soudce zeptal, jestli má pro své tvrzení důkazy - neměl - pokuta 1.000 marek - jednání cca. 13minut i se zápisem. Policista dle soudce nemá důvod lhát. Tak to je vše, co mohu k věci sdělit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEJKIS 00:29:17 13. 11. 2009
default.png
Zastávka MHD již dlouhou dobu nefunkční. Před zastávkou ze 70 na 50, za zastávkou z 50 na 70. Na zastávce pravidelně laser. Zaplatil jsem za průjezd okolo tohoto nesmyslu 70km/h 2000CZK bez keců na předvolání. O 3 týdny později značky snižující rychlost zrušeny.... Nyní se stojí o pár stovek metrů blíže před značkou z 50 na 70, kde každý řidič zrychluje a policie měří. Znovu a znovu. Myslíte si, že pomáháte a chráníte ? Nebo spíše otravujete a buzerujete ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 11:18:15 08. 11. 2009 blokovaný
default.png
V něčem máš pravdu.Já jim třeba peníze dávat nechci,ale spíš si od nich koupím ten časopis a občas jim koupím to jídlo.Některý sou fakt vděčný a ty co znam,tak po mně nikdy na alkohol nechtěli. S tou buzerací sem to myslel trochu jinak.Některý řidiči se fakt chovaj hrozně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 11:07:46 08. 11. 2009
Andras.jpg
denvere: Já už řešil notné stovky bezdomovců, a ani jeden opravdu nekradl nikdy jídlo. Když kradl, tak kořalku, víno krabicové, nebo věci, které se dají prodat a koupit za ně víno a kořalka. Jako opět jsi úplně mimo. Jaká buzerace řidičů proboha? Ano, bylo by lepší se zaměřit na závažnější přestupky, ale pokud řidiče za něco sankcionuji, tak podle zákonných důvodů! Jaká buzerace tedy? Hammer: Hammere, to víš že jsem to zkoušel. A několikrát. Ale jak píšou kolegové dole. Kdo chce oznámení = na 99% shozeno ze stolu. A to nepočítám, kolik jsem už psal mých dalekosáhlých výjádření za to, že jsem požadoval úplatek, byl opilý, uložil pokutu neoprávněně, postupoval protizákonně, řidiče jsem fyzicky napadl a urážel atd. Ono psát potom vyjádření (já i vedoucí)každý den na to, že jsem někomu uložil pokutu, je už otravné. A to píšeš prosím vyjádření na chování, a zvlášť vyjádření na uložení pokuty a přestupek. A jaké papírování s tím má vedoucí ani nemluvím. Jak jsem psal, kdyby se takto odovolával každý, je s námi konec. Jinak s tebou souhlasím, že radary jsou využívány špatně. Zejména jsou na místech tzv. pastech na řidiče, a ne na místech, kde by jich bylo opravdu potřeba k lapení pirátů. Jenže jak jsem psal, pirát = oznámení, past = 1.000,- Kč většinou hotově. Gesigy atd. jsou u nás v praze na DI pouze v nepomalovaných oktaviích bez VRZ, tedy případné zastavování vozidel v denním provozu je značně problematické. V noci ovšem piráty slovit lze velice účinně, pokud na ně stačíme motorem - 1,9 TDI. Jinak, my ho máme už asi půl roku mimo provoz v opravě....asi tak. Závěr. Jediný opravdový smysl už má asi fakt jen to chytání chlastů, jak píše prochySBK. Tak se dá i zachránit několik životů nevinných řidičů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 10:55:25 08. 11. 2009 blokovaný
default.png
Tadle nenávist policistů(neříkam všech)k lidem na dně mi dost mrzí.Stát dovolí třeba to,že někdo nedostane půl roku vejplatu a pak eště přijímá k policii lidi který si dokážou s takovejdlema "poradit".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 10:33:59 08. 11. 2009 blokovaný
default.png
Náš systém je takovej,že nedokáže některejm lidem pomoct.Rozebíram to teď v jiné diskusi.Člověk může přijít o všechno a pak eště narazit na bezcitný krutý zvíře(to neni myšleno na tebe,ale obecně).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PROCHYSBK 10:24:47 08. 11. 2009
default.png
Přečti si můj příspěvek ještě jednou a nezaujatě. Já se vyžívám v buzeraci, když čekám v horní dolní na drbany, bez papírů, s 2 promile nebo v pátrání který maji u zadku celej systém? Ano, někdy taky neprojede nic a přivezu na barák menší činnost než ostatní. A přesně jak píše Thor, ohledně oznámenní...zaplatí jen slušnej člověk, který mu se třesou ruce když ti podává doklady a přizná i to co neudělal a od poloboha, o svlékání uniformy už sem taky slyšel... Takže jen píši jak já dělám svojí činnost po 2 letech. kdybych měl vedle zkušenáka s praxí 15 let, odvedl bych třeba ještě lepší práci pro blaho lidu, ale takový tam není ani jeden...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio