Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Práce dopravní policie

Schopnost dopravní policie Meřit, meřit, měřit a zase jen měřit. Nákup techniky za účelem: měřit, měřit, měřit, měřit Co policie nikdy v dějinách této země neprováděla: kontrola odstupů, kontrola včasného dávání znamení o změně směru jízdy, držení se vpravo, předjíždění mimo obec zprava, předjíždění odstavným pruhem Co policie ještě stále dělá: diví se, stále se diví a pořád se diví http://zpravy.idnes.cz/policie-rekordne-pokutuje-ridice-agresivity-ale-neubyva-pej-/domaci.asp?c=A091101_204405_domaci_abr
CEJKIS :: Datum založení: 02. 11. 2009 :: celkem 92 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CEJKIS 23:49:41 18. 11. 2009
default.png
1) k tvé sportce... pokud pojedeš po Průmyslové ulici v Praze směrem ke Kbelské a tvá rychlost 50km/h z kopce 10m před značkou 70km/h "ulétne" tak máš vcelku vysokou pravděpodobnost, že vyhraješ neboť tam tvoji kolegové ze státní policie stojí téměř každé ráno. 2) porovnávat Neměcko s títmo banánistánem nelze a to zdůvodů následujících: A) dálnice V ČR nemáme ani zákon, který by vynucoval dodržení odstupů. Místo toho máme paskvil. Policie nekontroluje včasné dávání znamení o změně směru jízdy. Policie nekontroluje držení se vpravo (99% Čechů jedzí prostředkem..proč stavět 3 pruhové dálnice ?) Policie nekontroluje ani následné předjíždění zprava. Policie na dálnicích neměří v úsecích s omezenou rychlostí. Policie nekontroluje nerosvícená mlhová světla za hustého deště. Policie neměří za mokra na dálnicích. Místo toho všeho police měří na stále stejných úsecích, které mají všichni v navigaci a dále měří ve svých autech kdekoliv, jen ne na výše jmenovaných úsecích a za výše jmenovaných podmínek a o ostatních přestupcích ani nemluvě. B) V obci V obci policie standardně měří padesátku na ulicích typu Průmyslová, kde v normální zemi jako je Německo by bylo 70. Nyní pár vět k měření 130km/h na dálnicích. Určitě používáte argument, že dálnice D1 byla postavena na 120km/h. Norma podle které byla navržena resp. norma na tvar přechodnicových, směrových a výškových oblouků vychází z empirických vztahů tj. vztahů odvozených nikoliv exaktních. Tyto vztahy vychází z chování vozidel tehdejší doby v zatáčkách. Tedy porovnejte chování Škody MB a v ČR nejprodávanější Fábie. Tolik k otázce max. rychlosti za sucha a nepříliš hustého provozu na českých dálnicích. To až budete někoho pokutovat na D1 za 150km/h.........

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 17:42:37 18. 11. 2009
Andras.jpg
Blesk: Protože mentalita většiny rakušanů je zcela odlišná od mentality většiny české společnosti. Výkon služby tam nejde srovnávat s výkonem služby zde. Práci justice nelze srovnávat s prací naší justice. Na na většinu našich lidí musíš mít bič, potom budou předpisy dodržovat. Efektivní a fungující bič zatím neexistuje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLESK 08:20:26 17. 11. 2009
default.png
Správné není úmyslné porušování předpisů. Neříkám, že ta rychlost nemůže někomu uletět, ale vezmi si pravděpodobnost toho, že tam kde zrovna jednou porušil rychlost bude stát hlídka s radarem. Možná by jsi spíš vyhrál ve sportce. Jezdím často do Rakouska a neviděl jsem tam, že by mě někdo v obci, či na konci obce předjel vyšší než povolenou rychlostí. Tak nevím v čem je problém. Jezdím na společné hlídky do Rakouska( společný výkon na jejich území) a nikdy jsem si nevšiml, že by někdo jezdil přes plné čáry, nebezpečně předjížděl, porušoval rychlostní limity jak v obci, tak mimo obec. A to se jezdí vesměs civilníma autama.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 02:42:43 17. 11. 2009
Andras.jpg
Blesk: Ono nejde o to, že se měří, ale kde se měří. Není žádná o tom, že pokud jsou porušovány limity, tak se nejedná o žádnou buzeraci, ale o porušení zákona ze strany pachatele přestupku. Na druhou sranu, pokud jsou místa, kde je důležité z hlediska bezpečnosti měřit více, a neměří se tam, jelikož tam není snadný úlovek, to podle mě také není správné řešení.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLESK 19:04:15 16. 11. 2009
default.png
A to se bavíš o kom? O městské policii? A o co jiného může státní policii jít když ne o bezpečnost, když z vybraných peněz nevidí ani korunu? Dovolíš si v Německu či Rakousku nedodržovat jejich limity? Zkus to a dopadneš podstatně hůř než u nás.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 15:12:57 16. 11. 2009
Andras.jpg
cejkis: To my víme, že někteří z nich jsou, to není žádná novinka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEJKIS 09:53:49 16. 11. 2009
default.png
Po přečtení této diskuze jsem se utvrdil v názoru, že policii nejde o bezpečnost, nýbrž o vybrání, co nejvíce peněz. Dále měřte na přehledných úsecíh, dálnicích a měřte před značkami zvyšujícími max. povolenou rychlost ať si každý všímá skutečnosti, že lidé u policie, kteří tyto místa vybírají jsou naprostí ignoranti, kterým o bezpečnost nejde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDYS 08:34:42 15. 11. 2009
default.png
Tvoje argumentace je naprosto směšná. Připadáš mi jako zakřiknutej puberťáček co si tady léčí svoje mindráky. Když něčemu nerozumíš, tak to nekomentuj. Já vím že v této republice se to stává často a svádí to. To s těma daněma to byl opravdu velký omyl. PavelJ.Bílý to napsal naprosto přesně není co dodat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 03:29:58 15. 11. 2009
Andras.jpg
No já teda koukám, proti denverovi se zvedá nějaká vlna agresivity. Dokonce i ti střídmí, co se zde objeví jen občas, zvedají proti našemu denverovi zbraně. Já ti nevím denvere, nepřijde ti, že jsi ve svém boji zcela sám a opuštěný? Že asi nemáš v ničem co říkáš pravdu? Nebo jsme my všichni ostatní (99%, ty jsi to 1%) blázni, a ty letadlo? Zkus se prosím naposledy zamyslet, než odpovíš:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TEPHLON 23:24:43 14. 11. 2009
default.png
Denvere, vždycky se snažím dávat lidem šanci, i tobě jsem jí dal, proto jsem na tvoje názory nereagoval, i když mi kolikrát hodně skřípaly zuby, ale tentokrát už musím zasáhnout, ty jsi DENVERE takovej kus kreténa, že to ani sám nedokážeš pochopit, míra tvojí demence je na takové úrovni, že bys opravdu daně platit neměl, neboť nesvéprávní občané jsou od této povinnosti zproštěni. To co tu píšeš jsou holé nesmysly, blbosti, nepodložená fakta, domněnky a hovadiny. Zkrátka strašně moc pomůžeš mnoha lidem, když už tu nebudeš obtěžovat svou hodně ubohou přítomností. Omlovám se za vulgarismy, ale s tímhle hlupákem už se jinak opravdu jednat nedá. P.S. Denvere nezapomeň mi napsat, že jsem další z řady těch "agresivních" policistů, kteří si na chudácích tvého ražení léčí své mindráky :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio