Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Práce dopravní policie

Schopnost dopravní policie Meřit, meřit, měřit a zase jen měřit. Nákup techniky za účelem: měřit, měřit, měřit, měřit Co policie nikdy v dějinách této země neprováděla: kontrola odstupů, kontrola včasného dávání znamení o změně směru jízdy, držení se vpravo, předjíždění mimo obec zprava, předjíždění odstavným pruhem Co policie ještě stále dělá: diví se, stále se diví a pořád se diví http://zpravy.idnes.cz/policie-rekordne-pokutuje-ridice-agresivity-ale-neubyva-pej-/domaci.asp?c=A091101_204405_domaci_abr
CEJKIS :: Datum založení: 02. 11. 2009 :: celkem 92 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 19:43:07 13. 11. 2009
Andras.jpg
denver: A proč to asi bude. Protože v německu, když něco uděláš, tak za to draze zaplatíš. Nejsou tam tací rádobyhumanisté a ochránci bezďáků, feťáků, zločinců, a chamradě jako u nás. Franta2: Stacionární radary jsou k smíchu. Osoba blízká a je klid.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 18:59:51 13. 11. 2009 blokovaný
default.png
Tady je asi průser v celé společnosti.V Německu se ty řidiči chovaj k sobě normálně a slušně.Jak opustím vždycky hranici ČR,tak si připadám jak v jiném světě.Dokonce ani na ty německý policajty nemam stížnosti.Vždycky se ke mně chovali slušně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 18:53:24 13. 11. 2009 blokovaný
default.png
Přečti si ty příspěvky Tina a zjistíš,že pomáhat asi nechce....Chce se na někom odreagovat.Jinak včera sem tady něco prohlásil(o dobrejch a lidskejch policajtech)a to nebudu furt opakovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 18:46:58 13. 11. 2009
default.png
Ještě k tomu článku v uvodu ""Nejčastěji řidiči překračují předepsanou rychlost v obci," popisuje Tržil. Stoupá i počet udělených trestných bodů. Minimálně jeden už má podle statistik každý desátý řidič. Policisté však věří, že agresivity řidičů bude přece jen ubývat. A nejen proto, že na silnicích přibývá kontrol i pevných radarů. " To je snad vtip, funkčních radarů ve všech městech a obcích je výrazně méně, díky novele, která MP omezila měření na určená místa a se značkou "měření radarem"... takže většina MP na to kašle, trávit čas takovouhle pitominou...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 18:39:13 13. 11. 2009
default.png
Hm když to říkali v radiu, tak to bude určitě pravda. Docela by mě zajímalo, jak se měří, kolik špatných a agresivních lidí pracuje u policie a kolik jinde? Zatím jsem o té statistice neslyšel. Jen vím, že u policie se dělají psychotesty, kde většina "normální" populace pohoří, protože jsou polodebilní a neprojdou IQ testem, nebo jsou právě agresivní, labilní a zamindrákovaný... a pak jdou klidně pracovat do radia :-)))) Tím neříkám, že psychotesty neprojdou i hovada, ale pořád je to pár lidí o proti klidné flegmatické většině.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 18:00:54 13. 11. 2009 blokovaný
default.png
Včera to zrovna řešili v rádiu.Proč služba u policie a armády přitahuje agresivní a špatný lidi.A dospěli k tomu,co furt říkám já.Vina státu,velitelů v armádě a vedoucích pracovníků u policie.Chtěl bych vidět tvého a třeba Stenliho nadřízeného.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:44:21 13. 11. 2009 blokovaný
default.png
Ne bezdomovci mně nic neudělali a nikoho nešikanujou a ani jiná svinstva nikomu nedělaj.Zatímco pro tebe to je asi hlavní smysl policejní práce.Je člověku na zvracení,když si uvědomím kolik dobrejch lidí je na ulici a sou vystavený strašnýmu zacházení a ty seš v pohodě a krásně se odreagováváš na ostatních.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TIN 17:14:45 13. 11. 2009
default.png
Čest chabře já už myslel že nežiješ nebo že tě zešikanovali tví kámoši bezďáci.. Děláš mi radost že se občas ozveš!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:01:27 13. 11. 2009 blokovaný
default.png
Ty se v tom šikanování a ubližování lidem asi hodně vyžíváš?Vid?A neustále ti to vychází.Ty seš fakt hodně nechutnej člověk.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARA 16:54:34 13. 11. 2009
Mára.jpg
Daníku, zkus to..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio