Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Práce dopravní policie

Schopnost dopravní policie Meřit, meřit, měřit a zase jen měřit. Nákup techniky za účelem: měřit, měřit, měřit, měřit Co policie nikdy v dějinách této země neprováděla: kontrola odstupů, kontrola včasného dávání znamení o změně směru jízdy, držení se vpravo, předjíždění mimo obec zprava, předjíždění odstavným pruhem Co policie ještě stále dělá: diví se, stále se diví a pořád se diví http://zpravy.idnes.cz/policie-rekordne-pokutuje-ridice-agresivity-ale-neubyva-pej-/domaci.asp?c=A091101_204405_domaci_abr
CEJKIS :: Datum založení: 02. 11. 2009 :: celkem 92 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KOSTA 09:11:16 14. 11. 2009
default.png
Denvere Denvere, ty jsi trotl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARRAND 08:39:07 14. 11. 2009
default.png
souhlas :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-J-BILY 08:33:24 14. 11. 2009
Pavel J. Bílý.jpg
Teď jsi právě použil ten nejpitomější pseudoargument, který slýcháme dnes a denně od těch, kterým není po chuti, když řešíme jejich protiprávní jednání. Prozradím ti malé tajemství - i policisté platí daně (obecně platí, že zaměstnanci státu jsou nejpoctivější plátci daně, protože i když si například nakoupím polovinu výstroje za své, z daňového základu si za ten nákup nemůžu odečíst ani korunu, zatímco spousta takových křiklounů "Platím-vás-ze-svých-daní" si do nákladů na firmu započítá soukromá auta a vybavení domácnosti, a to nejen své, ale i širokého příbuzenstva). Takže tyhle bláboly o daních si laskavě strč za klobouk. To je obvyklá rádobyobrana individuí, která nemají kloudné argumenty. A pak kolikrát při sbírání podkladů pro trestní řízení zjistíme, že pan "Platím-vás-ze-svých-daní" je už x let na podpoře, případně vykazuje třetí rok po sobě ztrátu apod. Tak brzdi. I já jsem plátce daně. A tím, že zabráním v další jízdě ožralému individuu nebo se podílím na záchytu pachatele majetkové trestné činnosti leckdy uchráním víc hodnot, než nějaký ten "Platím-vás-ze-svých-daní" kdy vytvořil. Tak už se prober...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARRAND 08:31:26 14. 11. 2009
default.png
už to psychicky nezvládáš,co? s těma daněma, to je stará ohraná písnička. už byste si mohli vymyslet něco jiného. a o výši tvého odvodu na daních, radši pomlčím

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 07:38:43 14. 11. 2009 blokovaný
default.png
Vy tady asi zapomínáte na jednu věc.JÁ VÁS PLATÍM ZE SVEJCH DANÍ A NÉ VY MNĚ!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARRAND 07:27:41 14. 11. 2009
default.png
dej si pohov, nebo radši odchod... takové kydy,jaké tady píšeš, to je fakt na zveřejnění :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 07:23:15 14. 11. 2009 blokovaný
default.png
Tak to se hodně pleteš!!!V Německu se právě chovaj k lidem na dně většinou lépe než u nás!!!Já ti Andrasi něco řeknu.Tady se rozkádaj miliardy a je to v pohodě a když nějakej chudák ukradne pro sebe a nebo pro děti kus žvance,tak se stává hned obětí....Pro tebe je každej chamrad,každým opovrhuješ.....Už sem to tady řek.To špatné sme si vzali ze západu rychle(nezaměstnanost,bezdomovce....),ale to dobré(SLUŠNOU A KONTROLOVANOU POLICII)rozhodně ne.Já sem s těma německejma policajtama párkrát přišel do styku a nepřišlo mi,že by se vyžívali ve zlu(i tam se najdou blbci).To co sem napsal Tin je humus a normální sprostá šikana řidičů.A jemu to zneužívání moci dělá dobře.CO SI MŮŽU MYSLET O ČLOVĚKU KTEREJ SCHVALUJE VRAŽDU ČLOVĚKA POLICISTOU?A TO ON SCHVALUJE!!!NĚKOLIKRÁT MI TO NAPSAL!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 22:53:44 13. 11. 2009
default.png
Andras: Jo, to jsou, nechápu, kdo je v Praze nakoupil... ale pokud k tomu byl online přenos přes wifinu a o 100 metrů dál to hlídka stavěla, fungovalo to dobře. Teď když je to vypnuté, tak je to jen jako strašítko... za pár mega.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TEPHLON 22:47:59 13. 11. 2009
default.png
Já osobně proti takovému článku nic nemám, ale jsem trošku pesimistický k výsledku takovéto akce. Pokud teoreticky dojde ke zhroucení tohoto systému, hlavní vina se bude dávat opět policii (globálně) a to si přiznejme, na druhou stranu popisovaná situace je už tak kritická, že je opravdu potřeba přistoupit k podobnému řešení. To, co se dočítám, jak to chodí v jiných zemích je pro mne jakožto řadového policistu naprosto utopická myšlenka (ale moc hezká). Takže za mě, Daniku do toho.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OMANB 20:57:21 13. 11. 2009
default.png
Jsem pro článek, dle mého jediná šance na změnu stávajícího systému je..... zhroucení tohoto systému

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio