Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zákon o policii prošel. A zakázal strážníkům měřit rychlost (REDAKCE)

Zákon o policii prošel. A zakázal strážníkům měřit rychlost

Foto: ilustrační

Po včerejším jednání Poslanecké sněmovny se opět o trochu vyjasnilo, co čeká do budoucna Policii ČR. Poslanci schválili nový Zákon o policii a s ním související balík změn dalších zákonů. Ministru Langerovi ale připravili nepěkné překvapení - současně připravili obecní a městské policie o pravomoc měření rychlosti na silnicích. Hořkou pilulku mu navíc naservíroval jeho stranický kolega Jan Klas, který změnu oproti původnímu znění navrhl.

Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 26. 06. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TAHAC 01:59:28 30. 06. 2008
default.png
for Andras Byl to zasranej byznys, to mi nikdo nevymluví. Neni v pořádku, že si může (mohla) m. policie najímat soukromníky na měření rychlosti. K čemu to asi směřuje ???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZPRACOVATEL 18:11:47 29. 06. 2008
default.png
Pro Kapesnick Já taky nevím kdo ti co navykládal ale to MOP o kterém zde píšeš má třetí největší nápad v Praze a rozhodně mrtvo tady není. Tvůj komentář se tady taky nehodí. Než něco napíšeš tak si to dvakrát rozmysli.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAPESNICK 13:50:44 29. 06. 2008
default.png
Pro Martin1 Jasne Martine moje rec. Ja jsem reagoval na prispevky nekterych "expertu" tady na foru, kteri tvrdi neco ve smyslu "MP je potreba, protoze po Praze jezdi jenom 4-6 aut PMJ" a podobne nazory. Pejaku a 158 je kolikrat venku az az, zvlastne posledni dobou se nudou kouseme do zadku a i kdyby to tyto hlidky nezvladali, porad jsou tu jeste klasicka hlidkova (at uz pesi nebo motorizovana) a obvodaci. Co se 112 tyce, myslim, ze vime oba svoje. Nadnesene, neni vyjimkou, ze Te operacni podle zpravy ze 112 vysila k pozaru bytu a prijedes na misto a zjistis, ze tam doslo k LP :o)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 13:41:53 29. 06. 2008
default.png
Kapesnick osobně v počtu hlídek pmj a L158 nevidím problém, problém je občas spíš v operačním středisku a provázaností s L112, Praha přeci jen neni New York a kdo jezdil ví, že na některých prahách se kolikrát přes noc vysílačka v podstatě neozve a i tam kde je to aktivnější neni až takový problém to zvládat. tohle už je fakt ten přehnanej negativismus, osobně v pokrytí prahy hlídkovou službou vidím ten nejmenší problém.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAPESNICK 11:52:26 29. 06. 2008
default.png
Nestačím se divit... co tady nekteri pisi. Ad hlidky PMJ: Andrasi, nevim co Ti zase kdo navykladal. Nemyslim, ze se slusi tu zverejnovat, kolik presne nas na kazdou sichtu jezdi ven, ale 4-6 hlidek, to jsi se malinko zblaznil ne? Zrejme si to pletes s nejakym jinym mestem, statem, mozna i s jinym oborem. Jak rekl jiz jeden kolega prede mnou, venku je nas mnohem vic a to predevsim ve spickach. Ad linka 156: No prejme jim ty Hummery, uprimne jsem zvedavy, jak se s nimi budou propletat treba ulickami na Starem Meste. Tuhle koupi muzou trumfnout snad uz jenom tim, ze si sezenou neco na pasovem podvozku nebo OTcko od SPJaku. Ad MP: Ona kdyby si MP vsimala svych veci (jako treba "Oldtown square is here") udelala by uplne nejlepe. Za stavajici situace je to tak ze hlidky 158 a PMJ jezdi na ruseni nocniho klidu a ztotoznovat cerne pasazery. A co se vytizenosti mestaku tyce, moc dobre vim jak to je. Uprimne tezko rozhodnout, kde je po jedenacte v noci vetsi mrtvo, jestli na zakladnach MP v centru nebo na jednom vyhlasenem MOP na Praze 10 blizko Edenu. Muj nazor je proste takovy, ze MP by se mela vratit zpatky na zem, prestat si hrat na vsechny ty zasahovky a tezkoodence a resit ty problemy, ktere resit ma, tedy predevsim tykajici se verejneho poradku!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PEPEK-NAMORNIK 11:22:06 29. 06. 2008
default.png
Add nespokojeny policista Ano, s velkou utajenou slávou. Ale už nikdo neřekne, že ty peníze jdou do státního rozpočtu a ministr o ně musí žádat. A vláda už několikrát tyhle peníze potom vnitru odmítla vydat. Takže proč je prodáváme???? Ale každopádně při úrovni oprav v Radlicích nevím, jestli si raději za kvalitní servis nepřiplatit.........

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 23:25:13 28. 06. 2008
default.png
Benji benji, jezdí, dvě skupiny = jedna směna a vždy se s další směnou, tedy dalšími dvěma skupinamy překrývají. takový je prostě systém směn. je to o něco méně než při plném stavu ale zase bych nemystikoval že v celé Praze jsou čtyři auta.. minimálně těch deset jich tam najdeš pokaždé, a většinou víc..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NESPOKOJENY-POLICISTA 23:15:36 28. 06. 2008
default.png
Automobilové opravny Radlice jsou prodány! Benji, nyní už Radlice pro nás nejsou!!! Už jsou prodány za 280.000.000,-Kč v internetové aukci. Koupil je prozatím neznámý subjekt. Kde se budou opravovat služební vozy zatím není jasné. V autorizovaných servisech to bude asi pěkně mastné. Až čas ukáže, jestli bylo správné se zbavit takového objektu s relativně dobrou dostupností! Já osobně tvrdím, že v tomto případě opět ruka ruku myje, jak je ostatně zvykem za doby vládnutí modré totality, ale jak říkám, čas ukáže!!! Přikládám stránku s článkem o aukci: www.novinky.cz/clanek/142727-ministerstvo-elektronicky-vydrazilo-nemovitost-za-stovky-milionu.html

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BENJI 22:38:47 28. 06. 2008
default.png
a to nemluvím o tom, že ne vždycky jsou auta k dispozici..kolegové z Phy 5 asi vědí, jak to chodí v opravně v Radlicích, kde na jedny poškrábaný dveře nafakturujou 29 brusných kotoučů..a oprava trvá 2 měsíce..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BENJI 22:37:05 28. 06. 2008
default.png
Martin1 Jo jistě.ale nejezdí ti všechny skupiny najednou..taky už se stalo( není to tak dávno), že na celou Prahu byly 4 hlídky PMJ..a ono když se ti pak mají otočit ze Zličína na Braník, protože nikde jinde žádná hlídka není...to je pak fofr..a k hlídkám OHS..v květnu sloužilo jednu čtyřku pouze 6 policistů..myslím tim OHS Smíchov..a jezdila 2 auta

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio