Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tak je to tady! Motivační program zveřejněn (REDAKCE)

 Tak je to tady!  Motivační program zveřejněn
Na tiskové konferenci nechyběli ředitelé obou krajů
Foto: lh
(Aktualizace 11.8.2008 ve 23:00 hod) S napětím a nadějemi očekávali pražští a středočeští policisté s jakým nápadem příjde Policejní prezidium, aby odvrátilo mnohé od úmyslu vzdát se policejní uniformy. Ve čtvrtek odpoledne byl v budově policejního prezidia před novináři představen plán, který by měl řešit kritický nedostatek policistů.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 11. 08. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu S-LV 09:03:08 01. 09. 2008
default.png
Navýšení platu :-) Nevím na co si pořád všichni stěžujete!!! Já jsem se minule v práci dozvěděl(SHLMP), že mi konečně zvednou plat a to navýšením "rizikáče", sláva řekl jsem si, a pak kolega dodal:" o dvě stovky". No není to paráda?!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLAHUTA-77 08:23:26 01. 09. 2008
default.png
proplacení jízdného? Tak mi bylo řečeno, že i když dojíždím do Prahy 380km, že nemám nárok na cestovné, protože sloužím v Praze déle než 3 roky, nevím, jestli zkusit požádat o proplácení jízdného? Nemáte někdo nějaké zkušenosti? Dál jsem se dozvěděl, že mi mají ubrat 2 platové třídy dolů, a k tomu ještě jestli nezvednou plat o inflaci, což vypadá, že nezvednou, tak mají další civilisty - a to jich z řad SPJ bude- a jsem zvědav, kdo bude v Práze vypomáhat dalším útvarům.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MRAKOPLAS 11:05:38 31. 08. 2008
default.png
demotivován a studium na VŠ je jedním z důvodů kdy nebýt motivován. Rozhoduje % čerpání náhrad a kupodivu i když mam školu dálkově pátek odpoledne sobotu dopoledne. Jsem vyčerpal asi více než 50% z fondu prac doby. Jsem odhodlán se motivovat k odchodu. Nepotřebuji pozorovat úšklebky v obličejích svých kolegů, kteří nejsou schopni dostat se na vyšší odb. školy natož na VŠ, jak jsem na tom bit, že studuji.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MRAKOPLAS 10:58:55 31. 08. 2008
default.png
demotivován motivačním plánem Tak jsem se včera dozvěděl, kdo vše dostane tzv. platovou odměnu. Oněch 70 milionů rozdělených mezy policisty sloužící v přímém výkonu. Jsem z toho krapet rozladěn. Sloužím v Praze ve 3. platové třídě na OHS. V přidělování odměn existují vyjímky a tak se naše vedení rozhodlo je plně využít. Vzhledem k mému zařazení a nemožnosti postoupit v karierním řádu, jsem se rozhodl studovat VŠ.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIPIN 16:27:16 19. 08. 2008
default.png
to jsou ale šašci,hlásají bludy co jim Langer nařídil,sami tomu nevěří-dělají to jen aby neořišli o teplé místečko,jak dlouho se tam asi udrží

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BAJRAS 11:43:27 17. 08. 2008
Bajras.jpg
re Song mistr Želásko to má jako svou povinnost. Po objevu inspekce MV mu nic jiného nezbývalo. Nebudu zde řešit, že IMV má okurkovou sezonu přes dovolené a nedostatek policistů, ale rád bych se vyjádřil k mizérii výstrojních součástí, ale je to zbytečné. Dokud budou nahoře sedět stejní lemplové, nic se nezmění...zdař

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 20:39:32 16. 08. 2008
Lukas Heinz.jpg
re papa (tetno příspěvek nevyjadřuje názor redakce, ale osobní názor přispěvatele) Spíš by tě pane kolego mělo zajímat kde se ztrácí měsíčně 180 mil korun, které vnitro dostane za chybějicí policisty. po této otázce tě možná přejde chuť ptát se na to proč někdo má o 500kč víc než ten druhý. Pro nátvrdle 180 milionů koru/500kč. Rvete se o drobečky ze stolu pana ministra!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SONG 09:43:06 15. 08. 2008
default.png
Motivační program Jaký pak motivační program?? Zrovna jsem podepsal nařízení mistra Želáska o ustrojenosti policistů. Na opasku žádné rukavice, žádné kapsičky na písemnosti a bloky-----prostě nic!!! Máme si prej vzít ty staré kabele ze 6Otých let.:... TO je hnus, co se děje....a pak ať se nediví, že lidi odcházejí, když nějaký páprda ze Správy, který byl na ulici naposledy v 89tém, napíše takévý blábol!! A takových blbostí je tam více, vřele doporučuji přečíst!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 09:20:34 14. 08. 2008
default.png
POLICIE BEZ LIDÍ HOSPODÁŘSKOU KRIMINALITU NEMÁ KDO VYŠETŘOVAT, HLÁSÁ TITULEK VE VŠECH NOVINÁCH. POLICIE SE ROZPADÁ, PLATY DOSLOVA TRAGICKÉ, AROGANCE NADŘÍZENÝCH NESKUTEČNÁ A ONI ZDE CHCTĚJÍ UDRŽET LIDI. PROBOHA ČÍM?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 22:44:04 13. 08. 2008
default.png
Nejlepší protest Chlapci a děvčata, nejraději bych udělal ten typ protestu, že by všichni ale opravdu všichni dali žádost o propuštění ze služebního poměru. Zajímalo by mě co by se stalo. Jestli by nařídili zákonem, že policista nesmí ukončit služební poměr :D .

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio