Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tak je to tady! Motivační program zveřejněn (REDAKCE)

 Tak je to tady!  Motivační program zveřejněn
Na tiskové konferenci nechyběli ředitelé obou krajů
Foto: lh
(Aktualizace 11.8.2008 ve 23:00 hod) S napětím a nadějemi očekávali pražští a středočeští policisté s jakým nápadem příjde Policejní prezidium, aby odvrátilo mnohé od úmyslu vzdát se policejní uniformy. Ve čtvrtek odpoledne byl v budově policejního prezidia před novináři představen plán, který by měl řešit kritický nedostatek policistů.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 11. 08. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu NESPOKOJENY-POLICISTA 16:46:17 12. 08. 2008
default.png
Karlosi, už jsem o tom také slyšel, ale doposud stále jen z neověřených zdrojů. Ani můj "informátor", zasvěcený do věci, prozatím nic takového nepotvrdil. Ale.......??? Bylo-li by to pravda, a snížení třídy by nebylo kompenzováno jinak, třeba dorovnáním jiné složky platu aby to bylo celkově ŠUL-NULL, tak budu jeden z prvních "srdcařů", který podá žádost do civilu. To už by nebyl hřebíček do rakve, ale pořádný HŘEBÍK, a pro mě osobně dehonestace práce nejvyššího kalibru!!! A něco málo k NE-proplácení cestovních příkazů. Doposud jsem jezdil a financoval z vlastních zdrojů všechny mimořádné cesty do práce v době osobního volna. Jezdím z Moravy do StČ. Nyní jsem rozhodnutý NIC z vlastních zdrojů na mimořádné akce neplatit! Pošle-li Policie pro mne služební dopravní prostředek, samozřejmě na mimořádné plnění služebních úkolů pojedu, je to má práce, tomu se nikdy nebudu vyhýbat, ale BOHUŽEL už ne ze svých finančních prostředků. Rodinný rozpočet mám našponovaný a nikdo, ani vedoucí, mě nemůže nutit, abych krátil někde rodinný rozpočet kvůli práci! Prostě NEMÁM, pošlete si pro mně auto, tečka!!! Je někdo stejného názoru?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TPAV 12:44:39 12. 08. 2008
default.png
Stále neschopní Pan ministr a vedení PP se předvádí stále ve stejném světle, a proto pod takovou "se..ou" pracovat nebudu!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARLOS 12:16:06 12. 08. 2008
default.png
systematizace tříd Na povrch vyplouvají informace, že mnozí policisté v Praze a nejen v Praze půjdou s platovou třídou o jednu někteří i o dvě dolu, což znamená pokles přibližně mezi 2 - 4 tisíci Kč měsíčně. Takže to vypadá, že nám tisíc korun přidají a 2 - 4 tisíce korun seberou. Rozkaz PP týkající se systematizace je již na světě a až jej uvidíte na vlastní oči, tak dostanete vztek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 10:46:08 12. 08. 2008
default.png
demotivační program Joj, to jste se praštili přes kapsu, teď ty policisty budete muset přehazovat vidlema v takovém množství co se vám tam za ty prachy přihlásí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MG 09:25:50 12. 08. 2008
default.png
Jak na to... A co zavést poplatky u policie jako jsou u lékařů? To nikoho ještě nenapadlo? Co si lékaři vyberou, to jim jde do kapsy, nemocnice si z toho dělají rozpočet a pak to používají dle uvážení. Třeba u takových doručenek. Proč bych měl třikrát do týdne shánět nějakého šmejda, abych mu laskavě doručil? Oni si jsou toho moc dobře vědomi a dojít na poštu je pro ně ztráta času. Čas to stojí mě, policii přinejmenším zbytečný benzín navíc. Prostě za ním dojedu a formou bloku si nechám za doručení zaplatit např. 100,-Kč. Nebude doma, tak příště to má za 200,-Kč. Věřím tomu, že příště už bude stát před poštou a čekat, až otevřou. No a z těchto peněz by se mohlo financovat např. vybavení služeben atd. Myslím, že konečná částka by se pohybovala v zajímavých mezích. A nemuselo by se jednat pouze o doručenky - věcí k vybírání poplatků by se jistě našlo víc a byl by to i způsob, jak omezit nepolicejní práci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DREXA 09:08:01 12. 08. 2008
Drexa.jpg
Pro goor00 Dovolím si s tebou nesouhlasit. Můj kamarád sloužící na jednom středočeském odd. mi říkal, že každý z policistů, který u nich slouží (nebo minimálně většina, včetně jeho) dostal k platu 10.000 - 11.000,- Kč jako finanční kompenzaci. Pochvaloval si pěknou výplatu. No, ale pravda asi bude ta, že dostalo prvních X šťastlivců a najednou je tu známé, kde nic není, ani smrt nebere...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIPIN 00:12:52 12. 08. 2008
default.png
Máte pravdu v tom,že Vám chtějí zalepit pusu,už po kolikáté,jsem už naštěstí bývalej policista ale sleduji situaci pořád a jsem fakt rád,že jsem po 15-ti letech služby zvedl kotvy a teď jsem rok a půl spokojen v civilním sektoru.Držím palec zbylím,kteří věří,že se to obrátí k lepšímu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 23:55:49 11. 08. 2008
default.png
Heh a vy jste čekali něco jiného? Nebuďte naivní ještě ty peníze nikdo nedostal a myslím si, že ani nedostane.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZIMIC 23:05:21 11. 08. 2008
default.png
nechápu to snad nepotřebuje komentář...další hřebíček (spíš hřeb) do rakve policistům v praze, to snad nemohli vymyslet ani na prezidiu a že tam jim to pálí. A kdo odslouží pět let, tak mu to zas seberou:-) to je fakt zajímavý nápad

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETR-SASINKA 16:15:21 31. 07. 2008
default.png
Tvým druhým příspěvkem sem pochopil, jak si to myslel. Ale snad se ani nemůžeš divit, že se začalo něco řešit až když se to týka Prahy. Praha je podle mě momentálně největší problém policie. Už odešla většina schopných lidí a ten zbytek to tady sám nezachrání. Takže se nám snaží, jak píšeš , zalepit hubu. Každopádně si myslím, že tohle plánované opatření je k ničemu. Protože ještě chvíli budou odcházet naši kolegové do civilu, tak už nebudou mít komu lepit hubu. Pokud se nezmění systém, budem si moct na dveře vylepit cedulku s otevírací dobou a na tísňové lince bude záznamník.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio