Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tak je to tady! Motivační program zveřejněn (REDAKCE)

 Tak je to tady!  Motivační program zveřejněn
Na tiskové konferenci nechyběli ředitelé obou krajů
Foto: lh
(Aktualizace 11.8.2008 ve 23:00 hod) S napětím a nadějemi očekávali pražští a středočeští policisté s jakým nápadem příjde Policejní prezidium, aby odvrátilo mnohé od úmyslu vzdát se policejní uniformy. Ve čtvrtek odpoledne byl v budově policejního prezidia před novináři představen plán, který by měl řešit kritický nedostatek policistů.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 11. 08. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu STARSKY 14:08:04 13. 08. 2008
Starsky.jpg
Taky si přidám. Vážení kolegové, sloužím na SKPV, v uniformě jsem si svých 6 let odsloužil na ulici, MOP, PMJ a pod. a musím Vám sdělit, že jsem znechucen tabulkovou systemizací. Ted už to není můj osobní problém ale musím konstatovat, že 3. ptt pro policisty na ulici je výsměch !!! Když má 3.ptt, kolega co slouží do 3 let tak bych to pochopil. Mladý policista se teprve učí jak být dobrým poldou. Také jsem za začátku bral nic moc plat a věděl jsem že začínám. Ale proč má mýt 18 čistého v 3.ptt brát policista který slouží 10 a více let. Někteří možná namítnou proč takový policista po 10 letech nejde na jiné místo? Ano znám jich několik. To protože najednou má dobré hodnocení, jelikož je takový podstav že takového zkušeného policistu prostě za ŽÁDNOU !!! cenu žádný velitel nepustí, ale peníze mu dát také nemůže !! Protože je prostě nemá. Svým způsobem mne 3ptt tabulka může nechat chladným mám svojí 6. ale také jsem sloužil na ulici a stále sloužím a když okolo sebe potkávám policisty kteří vypadají že právě opustili 4. ročník gymnázia, se svěšenými velikými košilemi, tak jsem zděšen. Taková skupinka policistů kontrolujících Audi A8 s nařezaným vypatlancem pak vypadá opravdu velice vtipně. Policie ani nemůže mít respekt. Jak se mám rovnat někomu kdo na mne mává ze své Audi a mává mi do mé Škody Felicie s tachometrm přes 200 000 Km ? Proč mne má zajímat že policista může využívat lázně, když nemám 40 let ani 15 let služby? Každá firma v ČR, která má 40 000 zaměstnanců, alespoň zaplatí svým zaměstnancům permanentku či slevu, do kde jakého fit centra. Těch pár posiloven co si většinou policisté vybudují sami za své peníze nikoho neohromí. Také sloužím v Praze a také denně dojíždím 45 km do Prahy a stejně nemohu mít příspěvek na dopravu. Proč? protože jsem před lety nastupoval jako pražák. Proč bydlím kousek od Prahy? protože byt 2+1 v Praze stojí v průměru 3,5 mil. a na ubytovnu se svou 5 letou dcerou opravdu nemůžu. RE Lukas Heinz : Luky ty mne znáš osobně tak víš že tu naplácám blbosti je to k pos..... už i já dokonce někdy přemýšlím že to zabalím, to už je něco fakt špatně !!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 12:20:47 13. 08. 2008
Lukas Heinz.jpg
re Martin Podle rozkazu PP č. 124/2008 má za úkol ředitel Správy hl.m.Prahy přizpůsobit systemizaci hlavního města krajským systemizacím. Jednoduše Praha bude mít vlastní systemizaci, která ale musí členěním a třídami odpovídat té vzorové. Jak se to dotkne PMJ, to je otázka na ředitele Správy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 11:13:17 13. 08. 2008
default.png
....... neví někdo jak se to dotkne PMJ ? půjdem do dvojek nebo dokonce na rotnýho ? :lol: tohle je gol..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POR-BC-KRYSTOF-GABRIELSSON 23:57:27 12. 08. 2008
por.Bc.Kryštof Gabrielsson.jpg
Počet tarifních tříd For Karlos Ahoj Karlosi. Omlouvám se za poněkud těžkopádný dotaz, ale z tabulky nemohu vyčíst s kolikati tabulkama se počítá pro dané oddělení. U některých tabulek je zřejmé, že jim ruší úplně jednu platovku (např.SPJ přišlo o 5.)nebo že vedoucí odboru plk může být max jeden, ale např u MOP nezjistím, jestli jim nechají 20 šestek nebo jim jich nechají jenom 10 a zbytek převedou na pětky. Pokud to jde z grafu nějak vyčíst, tak prosím o radu ( u nás jde příloha otevřít jen na jednom starém PC, který není zrovna moc přístupný...) Děkuji za případné odpo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARLOS 23:16:21 12. 08. 2008
default.png
for Nespokojený Policista V ZP PP č. 124/2008 snadno najdeš, jak na tom bude tvůj útvar s tabulkovými místy. Třeba se tě to týkat nebude, ale na mém útvaru půjde většina policistů z 5 TT do 3 TT. Jen někteří půjdou (a bude jich výrazná menšina) z 5 TT do 4 TT. 5TT na našem útvaru přestane existovat. Snad je to jen hloupý žert nějakého úředníčka na PP.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NESPOKOJENY-POLICISTA 22:06:22 12. 08. 2008
default.png
To si děláte p*del, Karlosi a Lukáši !!! Přiznávám, že mi ZP PP č.124/2008 nějak utekl od prostudování. Člověk nemůže pročíst vše, co se vydá, ale jsem velmi rád, že jste na tento ZP upozornili. Jsem sice teď mimo intrAnet, ale jakmile se k němu dostanu, tak si to prostuduji. Nevím v jakém je to režimu utajení, ale vzhledem k závažnosti skutečností, které možná tento předpis upravuje bych doporučoval, aby byla možnost ho zveřejnit, pokud je v něm popsáno to, na co jsi Karlosi upozornil. Pokud je to pravda, tak se jedná o kolosální podraz a podvod na řadové policisty. Zatím nedělám závěry, protože nemám ZP prostudován, ale pokud se potvrdí to, co jsi zde už nastínil, a nebude to nějakým způsobem kompenzováno, např.dorovnáním v jiných složkách, aby to bylo jak jsem psal níže ŠUL-NULL k současnému stavu, tak bude následovat páček-NEshledáček od "firmy". Pozn.pro Karlose. Zaráží mě, že už mě můj "informátor" z "kuchyně" dávno neinformoval. Ach ty dovolené! A kdy to bylo prosímtě vydáno?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARLOS 20:46:37 12. 08. 2008
default.png
změna tříd Ano, tím funkcionářem, kterého jsem měl na mysli, je plk. Želásko. Ano, z tohoto funkcionáře mám pocit jako u jednoho z mála, že ho zajímají řadoví policisté. Bohužel díky tomu zřejmě bude v neoblibě u pana Langera. Langer je klasickým odeésákem, který chudým bere a bohatým dává. Kdo si řádně prostuduje ZP PP č.124/2008, tak zjistí, že přesně v tomto duchu je napsaná systemizace tarifních tříd. Řadovým policistům bere 5TT a dává jim 3TT a policejním managerům, kteří jsou nyní v 8TT dává 9TT. Jestli toto projde, tak to bude u pražské policie pěkně vřít.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 20:00:47 12. 08. 2008
Lukas Heinz.jpg
re all V současné době redakce připravuje otázky, jež předá k zodpovězení na Policejní prezidium. Pevně doufám, že někdo kompetentní dostatečně vysvětlí, proč je současný návrh nové systemizace takový jaký je. Pokud máte přístup na intranet jedná se o ZP PP č.124/2008. Najdete jen na stránkách policejního prezidia (intranet) v siáři PP.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NESPOKOJENY-POLICISTA 17:30:29 12. 08. 2008
default.png
RE:systemizace Karlosi, proč to tady s klidem nenapíšeš, že ten, komu záleží na policistech SHMP je plk.Želásko? Jenže má sevřené ruce a "nůž na krku" od NEministra. On by snahu měl, ale vyšší moc mu brání v podniknutí těch kroků, které by stabilizovaly SHMP. A o jakém rozkazu PP zde píšeš? Něco mi uniklo?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARLOS 17:14:08 12. 08. 2008
default.png
systemizace Také jsem si myslel, že snižování tarifních tříd v rámci systemizace v době personální krize u SHMP a střed. kraje je velkou kachnou. Ale bohužel není. Nechci zde býti konkrétní, ale někteří policisté zapláčí nad výdělkem a pak zapláče i samotný policejní president a neministr policie Ivan Langer. Policisté to budou řešit odchodem do civilu. Jediní, kterým záleží na řadových policistech jsou v současné době někteří funkcionáři SHMP, kteří vyjednávají nápravu již vydaného rozkazu PP. Jestli se jim to povede, to uvidíme? Pro budoucnost pražské policie doufám, že ano!! Byl by to poslední hřeb do rakve SHMP.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio