Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Bliží se demonstrace, nastal rozpor mezi odboráři? (REDAKCE)

Bliží se demonstrace, nastal rozpor mezi odboráři?

Foto: ilustrační, policista.cz
Výbor NOS PČR rozhodl v minulých dnech o tom, že nebyly naplněny jejich požadavky předložené ministerstvu vnitra a rozhodl o konání demonstrace. Krátce po hlasování však došlo k názorovému obratu předsedy NOS Milana Štěpánka. Ten informoval členy výboru, že obdržel od vedení policie novou nabídku.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 26. 09. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu OBCAN-S-PRAXI 21:43:39 01. 10. 2008
default.png
Jaké tedy máte platy Vůbec nejnižší plat který policista může brát je 18 000Kč za měsíc a pak nezapomeňte na rentu! Jaké jsou tedy platy ve 4. 5. 6 atd třídě? pokračuje to 23 000kč 25 000Kč??? A co další benefity????

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OBCAN-S-PRAXI 20:59:44 30. 09. 2008
default.png
Diskutujte A nenadávejte na jiné názory.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ALIK 22:48:18 29. 09. 2008
default.png
Demo BUDE ! Výkonný výbor UBS dnes rozhodl takto : Kolegové, kolegyně Unie bezpečnostních složek zastupující převážně policisty si je plně vědoma odpovědnosti za své členy v UBS – MV a za ostatní příslušníky v bezpečnostních složkách. Prohlašujeme, že se neztotožňujeme s kompromisním Prohlášením výboru NOS PČR ze dne 29. září 2008 a demonstrace se zúčastníme. Stále trváme na minimálně 4% dorovnání platů za tento rok 2008 a 4% navýšení platů do tarifních tříd pro rok 2009. Dohoda s policejním prezidentem je nesystémová a nesouhlasíme s ní, ač si snahu policejního prezidenta vážíme. Máme garance od základních organizací NOSP a větší části výkonného výboru NOSP, že se valná většina členů demonstrace zúčastní. Do rozkolu NOSP se nehodláme vměšovat, jelikož nám to ani nepřísluší. Přípravy na demonstraci nadále pokračují, jelikož UBS-MV není součástí až příliš kompromisní dohody mezi NOSP a PP. Demonstrace byla od prvopočátku připravována v těsné spolupráci s vrcholnými představiteli OSH, na demonstraci jsme se shodli a nyní není možné, aby ani jedna strana za těchto podmínek z této demonstrace ustoupila. Byli jsme společně na „fontáně“ a sejdeme se 1. 10. 2008 ve 14 hod. před vnitrem opět ! Dne 29. žáří 2008 Předseda Unie bezpečnostních složek MV Plechatý Miloš

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VOGON 14:53:58 29. 09. 2008
default.png
??? Už jsou nějaké zprávy jak dopadlo dnesní jednání ohledně demo? Doufám že NOSP nepodlehne přání Íčka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu UBS-MILOS 11:08:51 29. 09. 2008
default.png
pro Honzad Vzhledem k tomu jak zde padlo, že nejsi příslušníkem bezpečnostních složek a nedokážeš se ani řádně podepsat,nemusel bych ti odpovědět. Jsi Šalamoun a tvé otázky ano,či ne zavádějí návodem,jakým směrem mám odpovědět,přesně jak potřebuješ. Je to ale průhledné Honzade. Přečetl jsem si zpětně několik Tvých článků a zjišťuji, že právě ty inkriminuješ k politickému dění. Takže naše poslední konversace bude asi takováto: Odpovím ti takto,pokud ti to nestačí,obrať se na civilní odbory...takže: Policejní prezident je nejvyšší zástupce policie, ovšem o TT nerozhoduje. Jeho snahy si vážíme a protest není směřován proti PP. K vzájemným lobingům docházelo u všech stran od KSČM počínaje po ODS konče, takže i s ČSSD. O dalších plánech s nikým nejednáme,protože to by jsme museli být padlý na hlavu Honzade. Odborová organizace zastupující veřejné civilní či bezpečnostní složky má za úkol jednat s politickými špičkami aby dosáhla nejlepšího výsledku pro své zaměstnance.Pokud tak nelze,je nucena postupovat k nátlakovým akcím. Již ti zde několik lidí odpovědělo celkem za mě, ale bylo by neslušné,kdybych ti neodpověděl. Tak to je vše Honzade. Na politické rozhovory nemám čas a ani sem nepatří,tak jako nepatří politika do Policie ČR. Odborům se ovšem nevyhne,ale to by jsi měl jako historik a politický spisovatel znát. Přeji ti hodně štěstí do života a věř mi, že jméno a příjmení budí větší důvěru než jedna krátká přezdívka.Jsi civil a nemáš se čeho bát. ;-) a ne jako naši lidé. Měj se krásně a užívej ještě babího léta.Hodně štěstí a rod.pohody Honzade, naše konversace končí. I tak jsem tě rád poznal. Miloš

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BAJRAS 10:43:56 29. 09. 2008
Bajras.jpg
honzade, tak se ho ve vší slušnosti zeptej na stránkách ubs, když ti zde neodpovídá, nebo mu rovnou zavolej, když máš takové starosti. Jistě ti rád odpoví. Nazdar

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 09:46:16 29. 09. 2008
honzad..jpg
karlosi a dalsi.. ve vsi slusnosti jsem na zdejsim foru pozadal lidra odboru o odpoved na nekolik zsadnich otazek a rad bych se docksl odpovedi. Co je na tom natvrdleho? A neslusneho? Jedinou neslusnost kterou tady vidim je ta z vasi strany: Ja se ve vsi slusnosti dozaduji dopovedi a vy ze me delate vola a .... Milos mlci. Takze znovu,: prosim o odpovedi na otazky tykajici se politizace policejni problmatiky ze strany UBS a vztahu vedeni UBS k CSSD.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARLOS 09:15:52 29. 09. 2008
default.png
Honzade, ty jsi asi natvrdlý! Honzade, přečti si článek pana Burdy na webových stránkách UBS, kde vysvětluje, proč chce demonstrovat. Pan Burda tam jasně říká, že nedemonstruje proti PP, ale proti ministrovi a proti vládě. A vysvětlení má jednoduché. Odboráři přišli se třemi požadavky, dva z nich byly v kompetenci PP a ten požadavky naplnil nebo se je alespoň snaží plnit. Třetí požadavek, který se týká mzdových požadavků je v kompetenci ministra vnitra a vlády ČR. Tento třetí požadavek odmítá ministr naplnit a proto demonstrace směřuje proti politickému vedení resortu. Kdyby bylo přidání na mzdách v kompetenci PP, tak se bude demonstrovat proti PP. Už to chápeš?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RENAL 07:40:28 29. 09. 2008
default.png
honzade už to neber,ani ředěné!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETRUNA 07:38:48 29. 09. 2008
default.png
Generační špunte, A proč ne za Tejcem nebo Bublanem? Protože jsme jim ukradení! Oni dobře vědí, že jim nyní, za vlády jiné politické strany, o nic nejde, proto se náááádherně zviditelňují a svým stylem, opakuji pouze svým stylem "bojují" za lepší stav u policie. Asi máš velice krátkou paměť, ale Bublan už nám jednou vládnul a s jakým výsledkem?? Poslanec Tejc je 31 let mladý ambiciózní chlápek, který policii rozumí tak, jak koza petrželi, ale samozřejmě má na všechno své rádce, zástupce a našeptávače, kteří za něj řeší otázky policie. To, co pak vidíš v televizi, jak pěkně hovoří o tom, co by udělal, je opět pouze jen u slov, činy jaksi nejsou. Mluvím z vlastní zkušenosti, několikrát jsem s p. Tejcem jednala, respektive s jeho zástupcem, bývalým policistou, který věci rozumí. Zůstalo ale opět jen u řečí...... A politizování policie, je hnus, který nemá obdob! Každý politik se chce zviditelnit, tak proč nevyužít odborového lídra UBS, když ho, samozřejmě s plným vědomím, zasvětí do tajů policie. Pomlouváte tu současný postoj p. Štěpánka, přetřásáte, kdo mu kde nabídl jaké lukrativní místo, kdo si ho "koupil", ale nikdo nevíte, kam míří předseda druhých odborů, protože jeho propaganda politické strany ČSSD víc než dva roky, je při nejmenším zvláštní. Jenže to samozřejmě nechce nyní nikdo vidět, slyšet, ani řešit, natož přiznat. Kdo koho potom zaprodal? Já osobně souhlasím s demontrací, protože jak zde píšete, keců už bylo dost. Je třeba si ale položit otázku, co bude po demonstraci. Protože hlavou se zeď opravdu neprorazí a taktika - demonstrace za každou cenu a pak půjdu radši do civilu, když bude ještě hůř, absolutně nic neřeší. Protože někdo odejít může a někdo ne a bude v tom marastu sloužit dál. Petra Lhotáková

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio