Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Bliží se demonstrace, nastal rozpor mezi odboráři? (REDAKCE)

Bliží se demonstrace, nastal rozpor mezi odboráři?

Foto: ilustrační, policista.cz
Výbor NOS PČR rozhodl v minulých dnech o tom, že nebyly naplněny jejich požadavky předložené ministerstvu vnitra a rozhodl o konání demonstrace. Krátce po hlasování však došlo k názorovému obratu předsedy NOS Milana Štěpánka. Ten informoval členy výboru, že obdržel od vedení policie novou nabídku.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 26. 09. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KOSTA 10:54:10 28. 09. 2008
default.png
ze stránek OSH Jednal krizový štáb Včera jednal krizový štáb ustanovený ze zástupců svolavatelů protestní akce o technickém a organizačním zabezpečení demonstrace. V místě pořádání demonstrace se budeme scházet již od 13.30 hod., od 13.45 hod. bude spuštěna doprovodná hudba a v 14.00 hod. začne asi hodinová demonstrace. Při dojezdu na místo počítejte s dopravními komplikacemi, které jsou způsobeny změnou dopravy na Letné, parkování autobusů je v místě prakticky nemožné, proto raději zaparkujte na okraji Prahy a na místo přijeďte městskou dopravou. Při plánování času odjezdu počítejte s dostatečnou časovou rezervou. Účastníky demonstrace žádáme: dejte zřetelně na vědomí ostatním účastníkům demonstrace, že jste hasiči, vezměte reflexní vesty, čepice s nápisem hasiči, hesla, transparenty a hlavně píšťalky, sirény a jiná „hlučítka.“ Příjďte v co největším počtu vyjádřit svůj názor! Zdeněk J. Oberreiter předseda OS hasičů 26.9.2008

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu UBS-MILOS 10:48:45 28. 09. 2008
default.png
Nenechte se zmást ! Musel jsem vstát a ohradit se proti informaci kterou mi voláte po telefonu. Unie bezpečnostních složek, Odborový svaz hasičů a pokud mohu hovořit i za 3 místopřed. NOSP o zrušení demonstrace nevědí a i nadále si za touto demonstrací stojí. Prohlášení p. JUDr. Štěpánka o zrušení demonstrace pro média není pro Unii bezpečnostních složek rozhodné a neztotožňují se s ním ! Není možné, aby předseda NOSP mluvil i za UBS a OSH. Celá ta snaha je velice, nebojím se nazvat z jeho strany PODLÁ a jde o úmyslný rozkol zasadit ránu, vyvolat chaos a zmatek mezi odborovými svazy. Proto kolegové nenechte se zmást. I nadále demonstrace 1.10.08 platí ! Uvidíme se v Praze. Předseda UBS Plechatý Miloš

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 10:43:00 28. 09. 2008
default.png
policisty šetří IMV tj. Ivanova Inspekce a Ivan nedovolí, aby byl jeho nohsledům zkřiven byť jedinný vlas na hlavě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BYVALY 08:35:16 28. 09. 2008
default.png
Pokud se nemýlím v tom, že policejní prezident podmínil zvýšení platů policistům za to, že nebudou demonstrovat ( tak to bylo prezentováno ve sděl. prostředcích), tak si zadělal na velký problém. Domnívám se, že je zde na místě podezření z trestného činu vydírání ve spojitosti s trestným činem zneužití pravomoci veřejného činitele. Doufám, že tyto stránky čtou i lidé, kteří mají zákonnou povinnost postupovat ve smyslu ust. § 2 odst. 3) trestního řádu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANKIE 19:44:33 27. 09. 2008
default.png
Kdo se bojí s?re v síni 26.9. jsem se ptal náměstka OŘ, zda mi podepíše na 1.10. dovolenou a protože to je na poslední chvíli, přímo jsem uvedl, že chci jet na Demonstraci bezpečnostních složek před budovu MV. Odpověděl mi "žádný problém". Těší mě, že mám nadřízeného, který ví o co nám jde!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JERZI 17:40:18 27. 09. 2008
Jerzi.jpg
KDO MŮŽE TAK MUSÍ!!! Bohužel osobně mám zrovna noční, takže bych to na demonstraci nestíhal ani letadlem. Ale budu mít oči i uši na stopkách a doufám, že to nebude propadák, ale naopak. Snad si neuděláme hanbu před celým národem. Držím NÁM palce!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 15:38:58 27. 09. 2008
default.png
INFLACE 6,8% Pan neministr policie zvaný v ČR jako ÍČKO vůbec nepochopil, že nás 300 kč opravdu nezachrání a že nás trápí daleko více jiné problémy (odchody policistů, velice kritické podmínky pro práci, 150 h zdarma, neproplácení SO,NE svátků, nočních , 3 dny stále bez nároku na nemocenskou,mezilidské vztahy u sboru, atd.) Jestli si myslí někdo z MV, že nám zalepí hubu 1,5 %, tak to jsou opravdu mimo. Je to hanba a ostuda této vytunelované země plné mafiánů a zlodějů!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PU 14:17:48 27. 09. 2008
default.png
Nedejte se, poldové!!! Kdo se bojí, nechť se uvolní, ze služebního poměru nejlépe.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 09:19:14 27. 09. 2008
default.png
1,5% Ať si Íčko strčí to 1,5 % do řiti!!!! Tenhle člověk vůbec nepochopil, že nás 300 kč opravdu nezachrání a že nás trápí daleko více jiné problémy (odchody policistů, 150 h zdarma, neproplácení SO,NE svátků, nočních , 3 dny stále bez nároku na nemocenskou, stále zhoršující se podmínky na práci, atd.) Jestli si myslí někdo z MV, že nám zalepí hubu 1,5 %, tak to jsou opravdu mimo!! Langře Ty nulo(nebo jedničko), už máš nahnáno, co? Třese se Ti židle?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 09:04:37 27. 09. 2008
default.png
Pokud dostanu na 1.10. dovolenou (snad mají šéfové na okrese rozum) tak do prahy přijedu, i kdybch tam měl jet od nás ze SMK stopem, to co jsem viděl na Primě mě pěkně nažhavilo, Íčkovi teče do bot a bude kolem sebe kopat hlava nehlava, proto je třeba mu zatnout tipec.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio