Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Bliží se demonstrace, nastal rozpor mezi odboráři? (REDAKCE)

Bliží se demonstrace, nastal rozpor mezi odboráři?

Foto: ilustrační, policista.cz
Výbor NOS PČR rozhodl v minulých dnech o tom, že nebyly naplněny jejich požadavky předložené ministerstvu vnitra a rozhodl o konání demonstrace. Krátce po hlasování však došlo k názorovému obratu předsedy NOS Milana Štěpánka. Ten informoval členy výboru, že obdržel od vedení policie novou nabídku.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 26. 09. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu NASEPTAVAC 18:11:50 26. 09. 2008
default.png
ano či ne? Pokud mají organizátoři demo relevantní informace o solidní účasti (a měli by mít, jinak bych to považoval za selhání) měli by v konání demonstrace setrvat. Není pravda, že není jak eskalovat nátlak odborů. Myslím že kdyby se demonstrace opakovala každý měsíc, občané by asi pochopili že v policii není něco v pořádku. Pokud by měla být účast mizivá, bylo by lepší její konání odsunout s tím, že chceme ještě jednat, protože vidíme posun a doufáme v přesvědčení vlády o našich požadavcích. Z jednání pana Štěpánka jsem na rozpacích. Nevím co ho k tomu vedlo a jeho prohlášení o nabídnutí jeho funkce by mělo být vyslyšeno. Sloučit odbory do jednoho celku. NOSP zradikalizovat a UBS učesat. Udělat kolektivní koordinační orgán odborů všech ozbrojených (myslím i hasiče) sborů. A nesvádějte všechno na funkcionáře, management. Jestli si myslíte, že jsou všichni spokojeni a tiše zbožňují íčko, jste naivní. Je více Želásků, jen nejsou tak slyšet protože nesedí v Praze.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 18:03:02 26. 09. 2008
default.png
pane předsedo styďte se Co Vám Martinů za ten podraz slíbil? To že nám plošně možná rozdají 1.5%? Zatím jsem dostal 0.4% a nevěřím že se něco zlepší, Martinů se jen bojí o koryto a tak zkouší intriky, aby se Íčku zavděčil. Je to fialový hnus, firma se tuneluje (viz investice do datových sítí, které se příští rok předají poště a posléze i s poštou prodají kámošům modrých strak), lidé jsou znechuceni jako nikdy dříve a vy nás chcete zaprodat nohsledům Mrázkova poskoka. Pak už NOSP nebude nic jiného než následník ROH.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X-SAT 17:39:53 26. 09. 2008
X-sat.jpg
Zrada Normalni zrada a zaprodani za lukrativni misto na MV. TECKA. Klasika modre politiky,ktera se vsak nas NORMALNICH LIDI netyka. Sejdeme se 01.10. U MV!!! MILAN

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 17:00:17 26. 09. 2008
default.png
For Sudo 111 S tvým závěrem naprosto souhlasím rovněž takto uvažuji. S tím prvním ne. Pokud si policisté chcou zachovat svou čest musí demonstrovat, nikde není řečeno, že tato demonstrace je poslední možný prostředek. Pokud budeme opravdu všichni doma jenom se strachem remcat, tak ti nahoře včetně našeho managmentu si budou říkat, že vše je v nejlepším pořádku budou se poklepavat po rameni a budou přicházet další a další nesmyslné opatření a budeme svědky sílícího ponižování řadových policistů. Řadoví policisté budou chodit do práce jak na porážku. Přece opravdu to není jenom o penězích, ale je to taky o naší cti, vždyť každý poctivý policista musí vidět, že v této zemi již nevítězí právo a zákon, ale moc a peníze. Nárokujeme to, co je v ostatních zemích přirozené a nikdo o tom nediskutuje. Řadoví policisté jsou se svými platy na úrovni nevyučeného člověka u pásu ve fabrice a přitom mají obrovskou odpovědnost, povinosti a nároky na službu, kdy jedním svým rozhodnutím můžou změnit někomu zcela život, ale taky o něj přijít. Stačí si představit jenom současné uváděné peníze rozpuštěné mezi 42.000 policistů, které by si jinak(kdyby nebylo uvedeného rozruchu) rozpustilo 3000 lidí mezi sebou a to stále nemluvím o tom, že další dvě třetiny si znovu chcou rozpustit jenom mezi sebe. Někdo si valorizuje svůj plat u 6,9 procentní inflace o 30 procent a ten, co běhá v zimě , dešti a mrazu a doslova nasazuje každým dnem život a své zdraví po remcáni 1,5 procentem, kde jsme. A to nemluvě, že ten, co má těch 30 procent vykřikuje, že všem dal stejně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SUDO111 16:03:12 26. 09. 2008
default.png
Komentář Demonstrací se vůbec nic nevyřeší. Ale fandím vám. A taky přijedu. Den dva bude nějaký zájem médií, vystoupi pan doubeldoctor Langer, někdo z odborů a hotovo. Pro nás řadové policisty se nic nezmění, to vás ujišťuju. Vrchnost se jen v koutku duše zasměje a dál si pujdou ve svých kolejích. Jestliže táto akce nebo jím podobná nebude trvat déle, tak potom bohužel. Vím že u těchto oborů (policie, hasiči...) je to hodně problematické. Máme holt smůlu. "Likvidací" pana Želáska to jen pokračuje. Panu Langrovi, p. Martinů a jím podobným je obyčečjný policista který slouží na ulici úplně ukradený. Ale před veřejností umí mluvit (lhát) velmi pěkně. Pokud se nic nezmění, jakožto je to poslední 3 roky stejné,končím. Vydržím u policie do příštího roku, vezmu rentu, a pak ádie. Bohužel, tak to vydím já

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 15:49:49 26. 09. 2008
default.png
For Štěpánek To jsou dneska lidi co!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 15:31:22 26. 09. 2008
default.png
Překlad Řadovým policistům přeložím, když budete držet huby a krok dostanete letos přidáno jednorázově polovinu odměn, tedy polovinu toho, které berou každý měsíc schopní manageri, kteří vedou pod vedením Íčka policii k současnému obrazu policie, to jest, že začíná být vnímana jako nepřítel té slušné části společnosti. Slušní občané stojí na naši straně a chápou nás, je třeba si uvědomit, že lidi, kteři páchají trestnou činnost, ať jako občané či poslanci a nebo ministři, ty těžko někdy přesvědčíme o svých oprávněných nárocích. A na závěr s tou nabídkou složení funkce to není špatné, o to víc by bylo poté zajimavější sledovat jakou funkci pan Štěpánek na policejním prezídiu dostane. Myslí si někdo z policistů, že současná nabídka by někdy vůbec přišla, vždyť vám narovinu managment říká, jednu třetinu rozdělíme mezi všechen pleps(když tolik brečíte) a dvě třetiny rozdělíme pro nás. Znovu opakuji pokud si managment myslí, že někdo pracuje špatně a dorovnání o malou část inflace si nezaslouží, ptám se, co takový policista tady hledá a jestli to náhodou právě není výsledek jejich špatné práce za kterou berou nehorázné odměny.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio