Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

S čárkovým systémem na věčné časy a nikdy jinak (REDAKCE)

S čárkovým systémem na věčné časy a nikdy jinak
U policie jako v hospodě
Foto: redakce

Tak jsem si k novému roku zrekapituloval,  jaký byl ten rok 2008. Rozhodně pro mě nebyl lehký a počítám, že rok 2009 nebude taky ve znamení  pohody.  Jak říká můj exparťák: „Život kamaráde, to není žádný péřo“. U policie se toho změnilo dost.  Vozový park, vybavení služeben, vedení na většině útvarů Policie ČR.  Dvě věci se však nezměnili. Lidé co u policie pracují a hodnotící systém.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 08. 01. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu X 16:51:47 24. 10. 2011
default.png
Měli jsme u nás u měšťáků poradu. Samozřejmě na téma pokles činnosti. Výsledek? navýšit činnost. Prý pokles o 30% v některých oblastech. U nás na obvodě pokles zisku o 3 miliony.
Kdo se nezlepší tak nedostane odměny. Ten den po poradě jsem vylezl ven a dal 5 pokut.
Je mi občas ze sebe na blití.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 18:14:02 21. 01. 2009
default.png
Ach ty čárky Ono je,Barney, nakonec jedno, zda to je čj, přestupek či trestný čin, když pominu právní aspekty. Podstatné je to, že policie se musí zabývat každým oznámením i když nic nedokládá, že k tr. jednání, kdy je policie příslušná, došlo. Zalhcuje se kolikrát blbostmi a "stokrát nic umořilo vola". Však víme, že někteří občané se bez policie nerozhodnou a nedohodnou o ničem. A často slyšíme: Já potřebuji potvrzení pro pojišťovnu jinak bych nevolal. Nebo (prokrmený médii a rádoby zkušenými právníky): Ztratil jsem OP a tak to jdu oznámit "kdyby něco". Pak kouká, když se dozví, že mu to stejně není nic platné a stejně je teoreticky první podezřelý v případě tr. činnosti. Atd,atd,atd. Nové opatření o hlášení DN chápu jako pokus odlehčit SDN od blbostí a tuctových DN. Jak to půjde, ukáže čas. A kdo odlehčí podobným způsobem OOP?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARNEY 17:44:54 18. 01. 2009
default.png
Trefné Naprosto přesně si popsal situaci jaká je, tedy alespoň v Praze. Místňáci dělají z přestupků ztráty apod., z tresťáků přestupky, PMJ to dělá přesně naopak a tak to běží a běží.. Ať se to klidně dostane ven, mezi sebou láteříme roky a co se stalo?? Nic

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DELFINFILIP 17:50:15 12. 01. 2009
default.png
pro kaspera Já se ti vůbec nedivím.Jsem u složky dvacátý rok a je mně též mdlo s toho co se nyní děje. Nechovám k novým policistům zášť.Ale co mně znepokojuje je jejich chování.U nás na oddělení to došlo tak daleko,že vedoucí spolčen s oblastním ředitelem vyhlásí výběrové řízení do vyšší třídy.I když se přihlásí několik policistů s toho tři nováčci proti třeba pěti délesloužícím, tak starší nemají šanci. Ti mladí totiž jak si to uvedl v bodovém systému napíši tři sta kontrolek, udělí mnoho pokut,ale neřeší přestupky, ani trestnou činnost,aby náhodou nešlápli vedle a stejně vyhrají.Proč, protože jednak to chce pan ministr, potom vedoucí a jeho ředitel(nebo náměstek), kteří vydali rozkaz k tomu,aby jeho známý,nebo mladí kamarádi,kteří jim dobře řitně poklonkují vše splňují. Jak jsem uvedl i mně je ze současného stavu a hlavně z moderně neschopného menežmentu zle a tak jsem se po této době rozhodl od firmy odejít. Za těch dvacet let je současný stav nejhorší a pan Langer s panem Martinů a jejich pomocníky policii totálně zlikvidovali.Tak že kde je to pomáhat a chránit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 20:55:27 11. 01. 2009
default.png
DEVASTACE POLICIE Langer totálně zdevastoval policii a dnes k policii nikdo nechce a proto se bere se i odpad. Když jsem nastupoval, tak se nás hlásilo 54 na 3 místa. Když mě vzali, tak jsem si připadal, že jsem se dostal mezi nějakou elitu, kam se jen tak každý nedostane. Nyní je situace zcela opačná a nikdo se nehlásí a mám pocit, že jsem někde, kde berou každého a je mi z toho dost špatně od žaludku. Po 10 letech končím. Pokud si jinde vydělám i méně, tak mi to nevadí, ale nechci se již stydět za to , že jsem policajt.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIPIN 18:44:25 11. 01. 2009
default.png
Kluci vidím, že se za tu dobu co jsem od policie pryč vůbec nic nezměnilo-čárkománie v modrém kabátě,takže mám čekat u cesty plno policistů,kteří mě budou kontrolovat po 100 metrech aby měli čárky.Čím víc čárek tak tím větší funkce,ne?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LEGIONAR1 23:38:15 10. 01. 2009
legionar1.jpg
Co nás ještě čeká? Už se "těším" až si tuhle diskuzi přečte nějakej civil, potom až ho někdo z nás bude lepit nebo poveze třeba na záchytku, tak bude k tomu "pomáhat a chránit" poslouchat ještě "nó, to zas budete mít pěknou čárku, žé?", ohromný, celej čárkovej systém, respektive celej systém řízení PČR...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 15:31:33 10. 01. 2009
default.png
likvidační administrativa ETŘ to je likvidační systém, 20 let u PČR a z toho 10 ve zpracování, no prostě ETŘ je humáč...odešel jsem v 6/2008 a pohoda, jen jsem zjistil že mám vřed na žaludku, při vyšetření v nemocnici jsem v čekárně potkal dva kluky z OOP kde jsem dělal...doktorka mi pak řekla, že jsme my a učitelé téměř jedinými pacienty na gastroskopii...pěkná vizitka avýhledy pro všechny policisty!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRIKKK 22:15:04 09. 01. 2009
default.png
4 Tuck Kamaráde nejhorší je, že on to nedělá úmyslně, je prostě totálně neschopný. Nováčkove si ho strčí do kapsy....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PET_1 20:21:52 09. 01. 2009
default.png
for kajasan zdravím kolego, jsme novým členem Jihomor. správa-Havl. Brod..a nemáme rádi nový výmysl pana Vaňka-každý ráno a odpoledne škol. dny...stát pul hodky jak nejací troubové u přechodu, když bysme mohli dělat potřebnější práci...Ale plk. Vaněk holt asi vidí tuhle práci trochu jinak...Aby policie byla vidět..na každýo se hezky usmívat... dneska mi jedna paní, když jsem stál u přechodu povídala, proč se na to v tý kose(-16 stupnu) nevyprdnu, že by tam mohl stát stejně panák a tomu by zima nebyla a já bych mohl dělat něco potřebnějšího..jen jsem se pousmál a raději ji svůj pohled na věc raději neříkal:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio