Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Brněnský policista obviněn ze smrti Vietnamce (REDAKCE)

Brněnský policista obviněn ze smrti Vietnamce

Foto: Ilustrační

(AKTUALIZACE  ZE DNE  29.11.2010 - NA KONCI ČLÁNKU) V těchto dnech se zdá, že z Brna nechodí dobré zprávy. Během soboty přinesly agentury informace o vyšetřování tří brněnských policistů. Jeden z nich je dokonce podezřelý z toho, že měl údajně způsobit smrt třiačtyřicetiletého Vietnamce. Jejich kolegové uspořádali sbírku na pokrytí soudních výloh a propadu příjmu poté, co byli postaveni mimo službu.

Autor:
Publikováno: 29. 11. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SEPULCHER 12:59:57 20. 01. 2009
default.png
lékařská kontrola Jak tady už někdo napsal. Pokud se jednalo o použití donucovacích prostředků a to úderů, ať se každý podívá na vysvětlivky k nim. Od nového roku to už nejsou údery sebeobrany a tím se mění i jejich použití. Pokud měl onen vietnamec zlomená žebra, pak se mi zdá dost podivné, že to neodhalil lékař při prohlídce, zda je osoba schopna pobytu v policejní cele. Nechci tady nikoho hájit, ale Langer tomu zase nasadil korunu, když odsuzuje někoho, u koho si inspekce zase zkusila udělat čárku. Hold kdo v téhle firmě pracuje, musí počítat s tím, že bude neustále sledován inspekcí, protože tato je hodnocená stejně jako kterýkoliv jiný útvar podle toho, kolik bude mít čárek. Když tam jsou schopni prověřovat, jestli někdo nevytlačoval pronásledované vozidlo v cca 120 kilometrové rychlosti, protože má odřenou poklici na kole, je to podle mě dost smutné...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LA-SAGRERO 01:24:02 20. 01. 2009
la.sagrero.jpg
Drogy a jejich vliv... Myslím si, že kdo z Vás se setkal se zdrogovaným agresivním člověkem tak moc dobře ví, že 45kg nehraje vůbec žádnou roli. Přidám jednu ze života. Zdrogovaný kluk, okolo 25, sebevrah. Podřízl si hrdlo. Bránil se první pomoci tak silně, že nás na něm muselo klečet 6!!! měl spoutané nohy i ruce a měl tak ohromnou sílu, měli jsme co dělat ho udržet. Mohl mít tak max. 70 kg a 6 lidí s ním mělo dost práce. A jak se mlel, tak ta jeho krev byla všude... Povedlo se, přežil a je ok. Co jsem chtěl říct, zfetovanej člověk je tak strašně nebezpečnej. Tolik k feťákům. Pokud bylo vše v pořádku, pak všem třem držím moc palce, aby se z toho vysekali a pevné nervy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IVANF 23:17:36 19. 01. 2009
default.png
fetky Fakt si někdo myslí, že nějakou pákou zaboduje na zfetovaném člověkovi tak je na omylu - když si nestěžuje na velmi bolestivé vnitřní krvácení a zlomená žebra bolí taky jako čert, ale sjetého feťáka evidentně ne. Jinak IMV a I zase jako vždycky boduje a předhání se kdo první hodí kamenem po policistovi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRKA1509 21:17:43 19. 01. 2009
default.png
je to hnus Docela již obdivuji kolegy, kteří po pravidelné mediální masáží ještě mají chuť jít do nějaké "akce". Po první reportáži jsem myslel, že ho policista ubil tyčí, kamenem nebo něčím podobným. Média jsou svinstvo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 21:12:42 19. 01. 2009
default.png
nějak nechápu tu zprávu ..."že po služebním zákroku policistů"...."jeden z policistů fyzicky napadl" ....tak buď šlo o sl. zákrok a policista použil don. prostředky, třebas nepřiměřeně, nebo někoho fyzicky napadl, ale pak nešlo o sl. zákrok

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 21:07:26 19. 01. 2009
default.png
oficiální zpráva IMV " Inspekce policie ukončila akci „BIJEC“ Pracovníci Inspekce Policie ČR v pátek 16.1.2009 úspěšně zakončili akci „BIJEC“. Byl podán návrh na zahájení trestního stíhání tří policistů Krajského ředitelství Policie České republiky Jihomoravského kraje, kteří byli zařazeni u Pohotovostního a eskortního oddělení. U jednoho policisty se jednalo o trestný čin ublížení na zdraví a zneužívání pravomoci veřejného činitele a u zbývajících dvou policistů o trestný čin zneužívání pravomoci veřejného činitele. Inspekce policie se začala případem zabývat dne 5. 1.2009, kdy bylo zjištěno, že po služebním zákroku policistů zemřel občan Vietnamské národnosti. Šetřením a vyhodnocením důkazních materiálů bylo zjištěno, že při provádění zásahu proti uvedenému občanovi jeden z policistů fyzicky napadl poškozeného a ten na následky těžkých zranění zemřel. Zbývající dva policisté na jednání svého kolegy přihlíželi a nezabránili jeho protiprávnímu jednání. Státní zástupce Okresního státního zastupitelství Brno-venkov akceptoval návrh na zahájení trestního stíhání a proti policistům zahájil trestní stíhání. Ředitel Krajského ředitelství Policie České republiky Jihomoravského kraje byl o případu informován. kpt. Bc. Martina Lídlová tisková mluvčí "

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 20:46:26 19. 01. 2009
default.png
ad doktor Myslím, že tím že byl zdrogovanej, se to i přístupu novinářů a hlavně lidí trochu mění, což je určitě dobře. Pokud jde o přítomnost lékaře, tak podle Novinek ho prohlížela doktorka a on si na nic nestěžoval. Pak už vážně nevím, co by měli ještě udělat, aby byl postup košer, snad se vrátit na služebnu a poradit se s velitelem ??? :-)))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARNEY 19:00:54 19. 01. 2009
default.png
tumáš odpověď Údajně 15 na štubách, bylo mi vysvětleno, že na ulici. Tady si každý může přidávat roky, jak se mu zlíbí. Jestli o cacanim jěště někdo pochybuje, ať udělá čárku

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 18:51:38 19. 01. 2009
default.png
for catani Chtěl bych znát Tvůj profesní profil. Můžeš ho tady v krátkosti naznačit? Opravdu mně zajímá, po jak dlouhé době a z jaké funkce může mít člověk u policie takové názory.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 18:47:48 19. 01. 2009
Pim Burger.jpg
Myslím, že je potřeba počkat na soud nebo na výsledek vyšetřování IMV a pak se teprve rozhodnout, komu fandit. Langer z nich dělá přes nedostatek informací viníky a mnozí z vás z nich dělají přes nedostatek informací automaticky nevinné - snad jen policista pod nickem kojak o tom zde ví více, ale nic bližšího neřekl. Ať to dopadne, jak to dopadne, doufám, že soud rozhodne spravedlivě. Barney: Těmi štůbami myslel catani pravděpodobně počeštělé německé slovo die Stube, tzn. pokoj, světnice, jizba, čímž chtěl nejspíše naznačit, že těch 15 let služby neseděl v kanclu, ale pracoval na ulici.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio