Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Brněnský policista obviněn ze smrti Vietnamce (REDAKCE)

Brněnský policista obviněn ze smrti Vietnamce

Foto: Ilustrační

(AKTUALIZACE  ZE DNE  29.11.2010 - NA KONCI ČLÁNKU) V těchto dnech se zdá, že z Brna nechodí dobré zprávy. Během soboty přinesly agentury informace o vyšetřování tří brněnských policistů. Jeden z nich je dokonce podezřelý z toho, že měl údajně způsobit smrt třiačtyřicetiletého Vietnamce. Jejich kolegové uspořádali sbírku na pokrytí soudních výloh a propadu příjmu poté, co byli postaveni mimo službu.

Autor:
Publikováno: 29. 11. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PETE 00:18:12 10. 03. 2009
default.png
to kojak 1, dezinformace tu šíří kamarádi obviněných policistu, pokud chceš mít objektivní informace,stačí zaject k domu kde se to stalo. 2, nejlepší kamarádi policistů se nepřímo vysmívají IMV, ředitelovi oddělení a panu Langerovi. 3, Víme jak se policajti chovají když vidí nějakého vietnamce. 4, kolegové policistu mají dlouhé prsty, proc by nas pritel soudce mel trestat nase ceske kolegy kvuli nejakemu "sikmovokemu". 5, zjistit si duverohodne informace, muzete u lidi kteri byli svedky teto udalosti, dokonce ceska byla svedekem od zacatku do konce, jelikoz ste policiste, tak vite kde takove lidi hledat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TICAK 22:48:51 03. 03. 2009
default.png
support for kojak

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOJAK2 23:26:43 02. 03. 2009
default.png
reakce na uzivatele pete ..za normalnich okolnosti bych na to nereagoval,ale uz me nebavi ja se tady realizuje nekdo,kdo o tom vi jen to,co se pise..a na zaklade toho "nema o vine policistu pochyb".. 1. jak muzes napsat,ze vypovedi svedku se shoduji? -to jsi ty vypovedi cetl? nebo jsi cetl oduvodneni ve sdeleni obvineni? ..asi ne co:o)) 2. vypoved svedku se shoduje s vysledkem pitvy? -opet, asi mas pravo nahlizet do spisu..jinak si to neumim vysvetlit:o)) 3.hlasili se lide, co maji osobni zkusenost s policisty -kolik jich znas, ja jednoho (osobne) a je verohodnej asi jako noviny co odebiras:o)) --takze zaverem, nerad ti borim sebevedomi, ale s klukama o kterych pises jsem zazil spoustu zakroku,vcetne pouziti DP, mimo to,jsem s nima v kontaktu..mam dostatek informaci, abych uveril v jejich nevinu, bohuzel te s nima nemuzu ted uzemnit,protoze bych bral pravnikovi esa z rukavu (predpokladam,ze IMV tyhle stranky dobre zna)..takze te zvu, pokud se ten pripad dostane k soudu, aby ses prisel podivat na hlavni liceni (pokud bude narizeno verejne) kde se sam presvedcis - ze LZES..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 23:33:49 01. 03. 2009
default.png
re bingo: Jenže já to nevydávám za prokázanou skutečnost, jen píšu, co se mi zdá, nebo nezdá a co si myslím o různých věcech.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINGO 22:28:57 01. 03. 2009
default.png
Františku2: Františku, asi se tady každý snaží zachovat si objektivitu i při nedostatku ověřitelných informací. Tady nikdo blízký vyšetřování infomaci s uvedením zdroje přece nemůže uvést, i kdyby chtěl. Ale pokud se budeš snažit zůstat objektivní, nemůžeš zavrhovat jedny neověřitelné infomace a nahrazovat je ještě hůř ověřetelnými teoriemi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 21:47:35 01. 03. 2009
default.png
dobré informace Tak to jsou vážně další hodnotné informace, když nikdo neví, na čem se zakládají a nikdo nezná jejich autora. To si tu mohu založit nick cece a napsat, že dle videozáznamu z bezpečnostní kamery na chodbě domu, je zřejmé, že útočníkem byl poškozený, který hlídku agresivně napadl. Bude to taky vypadat věruhodně a přitom nebude pravdy ani čárka. A 13.dní na vyšetření, obvinění, odsouzení ministrem a postavení mimo službu, to se mi zase tak dlouho nezdá, když vezmu v úvahu, jak dlouho to trvá, pokud jde o nějakého normálního drbana. Spíš to na mě dělá dojem, že chtěl mít někdo rychle čárku a tahle mediálně zajímavá kauza se mu hodila. Pokud jde o mlčení svědků, tak je i třetí možnost, a to je ta, že jsou nevěruhodní a proto IMV nechce, aby jejich svědectví bylo prověřováno a popřípadě i vyhořelo dřív, než bude soud.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINGO 21:02:17 01. 03. 2009
default.png
Stačilo by Stačilo by aby pete tu větu vysvětlil. To, aby identifikoval, jak se k informaci dostal, je hloupost po něm žádat. Tim spíš na veřejných stránkách. Ale trochu vysvětlit tu větu by stačilo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 20:24:53 01. 03. 2009
default.png
4 pete pete, tohle jsou stránky, kde spolu nemusíme souhlasit, ale z našeho povolání máme jeden nepříjemný zvyk. Když něco píšeme, tak vážíme slova (kdo psal ÚZ na donucováky nebo pro inspekci tak ví...). Je to trochu profesionální deformace, i když se tu dá psát anonymně. Vysvětli mi prosím jedinou tvojí větu a jak jsi se k těm informacím dostal: ""Vypovedi svedku se shoduje s vysledkem pitvy"". Díky za odpověď.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RADIS130 20:23:22 01. 03. 2009
default.png
Vše bylo již řečeno... Asi nemá cenu psát něco dalšího...snad jen aby to kluci ustáli a aby se již konečně naplnilo to na co jsme všichni přísahali a to že: PRAVDA VÍTĚZÍ

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RKJ 19:18:24 01. 03. 2009
default.png
to pete Nechci moc zasahovat do vaší diskuze, tak jenom drobnost. Tebou zmiňovaný Langer se se žádným spisem nemohl seznámit, protože to není orgán činný v trestním řízení ani poškozený a nemá právo nahlížet do spisu. Jestli tak učinil, tak by z toho měli být vyvozeny důsledkyi pro něho.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio