Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Brněnský policista obviněn ze smrti Vietnamce (REDAKCE)

Brněnský policista obviněn ze smrti Vietnamce

Foto: Ilustrační

(AKTUALIZACE  ZE DNE  29.11.2010 - NA KONCI ČLÁNKU) V těchto dnech se zdá, že z Brna nechodí dobré zprávy. Během soboty přinesly agentury informace o vyšetřování tří brněnských policistů. Jeden z nich je dokonce podezřelý z toho, že měl údajně způsobit smrt třiačtyřicetiletého Vietnamce. Jejich kolegové uspořádali sbírku na pokrytí soudních výloh a propadu příjmu poté, co byli postaveni mimo službu.

Autor:
Publikováno: 29. 11. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu X1-RAY 16:58:00 24. 02. 2009
default.png
4lukas Lukáši bylo by možné, když citujete z nějakého článku hodit na konec link na originál? Předešli bychom nepříjemným a zbytečným diskuzím. Za web díky hrozně moc a kdo jej sleduje si iluze nedělám:-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 14:59:04 24. 02. 2009
Lukas Heinz.jpg
re all Pánové a dámy jsem již 10tým rokem policistou v přímém výkonu služby a vím tedy, jaké to je, být na ulici. Přesto se nestačím divit, co tady z některých vypadne. Všichni v redakci policisty.cz se snažíme, aby tento web byl NEZÁVISLÝ. To znamená podávat INFORMACE ZE VŠECH DOSTUPNÝCH ZDROJŮ. To jaký si po té uděláte názor, je na vás. Nelze vyčítat tedy jednotlivým redaktorům, že sbírají informace a po té vám je předkládají na tomto webu. Našim cílem není kohokoliv soudit, očerňovat nebo někoho upřednosťnovat a neoprávněně vyzdvihovat. Tento web vždy byl a bude zdrojem informací o všem co se týká Policie ČR a je určen předevšim policistům a veřejnosti, která se o dění uvnitř Policie ČR zajímá. Uvědomte si prosím, že tento web pravidelně sledují novináři, veřejnost a vaši nadřízení. Všichni tady svými názory prezentujete stav Policie ČR a její úroveň. Snažte se tedy, aby nás lidé, které máme chránit nepovažovali za bandu IDOTŮ.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 10:16:55 23. 02. 2009
default.png
4honzad Opět plkáš nesmysly, jenom aby jsi něco napsal. Podstata sporu vůbec není o tom, že by se někdo bránil negativním článkům, nebo se dokonce zastával zkorumpovaných kolegů, jak jsi na to přišel????.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 01:48:22 23. 02. 2009
default.png
Zachránci policie ? :-))) Ježiš, na co si tady pořád hrajete, na doktory policie? Dokud si to nezkusíte, tak stejně nemáte šajnu o tom, jak policie funguje. Kdo u firmy je, ten dobře ví, jaký lidi má kolem sebe, a kdo všechno u policie pracuje. Nějaký kopírování špíny z jiných novin, má na změnu policie asi stejný vliv, jako tání ledovců na severním pólu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 01:03:27 23. 02. 2009
honzad..jpg
appalacio. souhlasim presne s tim, co pise Pim a Andras a v teto souvislosti me napada, jestli ty proste zvysenim buzerace redakce nechces docilit toho, aby sem radeji prestali davat (nebo prebirat) informace, ktere se zkratka mnoha policictum blbe ctou...? Neni to tak? Ja myslim, ze kazdy normlani clovek se tady bez problemu docetl odkud ty informace pochazi a nemel s tim problem. Jediny problem tady melo spousta tvych kolegu s holym faktem, ze tady bylo nekdy napsany neco, co by naznacovalo ze policiste jsou ne vzdy svati andilkove. Ja ti treba reknu, ze na muj vkus je tady ta redkace jeste dost krotka a ze aby ten server mel smysl, tak by mel podstane vic a casteji servirovat to, co si policiste nechteji priznat. tedy to, ze mezi vami jsou krome tech slusnych i zkurumpovani a lini grazlici a karieristi, kteri kaslou na zakony, kaslou na povinnosti, hlavne aby profitovali..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 23:35:39 22. 02. 2009
Pim Burger.jpg
appalacio Já nevim, ale i když tomu ( zdá se) rozumíš, tak tohle je od tebe zbytečný hnidopišství - stejně jako Andrasovi se mi články zdají dostatečně jasně označené. Nikdy jsem neměl pocit, že bych nerozeznal, co je dílo redakce a co převzaté. Navíc chytrej si ten článek najde celej a blbci je jedno, co kdo napsal. Posledním mým argumentem je to, že redakce policisty.cz není Reuters ( bez urážky), takže její zdroje jsou dost omezené. I přesto mám pocit, že své meze často překračují a články vlastní výroby jsou hodnotné ( viz Janov).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 22:18:14 22. 02. 2009
default.png
for Andras Kdybych nevěděl o čem mluvím, nedovolil bych si takovou kritiku. Jsem polda více jak 11let a s www stránkami a redakčními systémy a možnostmi a vším okolo (video, grafika, www) se zabývám 10let. Velmi dlouho jsme za své prostředky a ve vlastním volnu dělal i jedny policejní stránky v rámci okresu (v současné době již neprovozované z důvodu přechodu na centrální zveřejňování informací na policie.cz). D8le se po netu pohybuji od počátku funkčního netu v ČR. Myslím, že si mohu v tomto směru a duchu kritizovat, protože se jedná o konstruktivní kritiku s návrhy jak to zlepšit a možností další diskuze. Nebo si myslíš pořád opak? Jak jsme psal, já si za svým stojím, za své názory se nestydím a vše co jsem napsal, jsem schopen doložit, dokázat. Možná to, co občas píšu, je tvrdé, určitě se někdy pletu a byť nerad .-)), připouštím i jiné názory, pokud mě argumenty utlučeš. V tomto případě jsem pořád názor nezměnil...tak asi tak

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 22:08:08 22. 02. 2009
default.png
4 Andras Jasně že máš pravdu, ale přece není problém k aktualizaci hodit link na celý původní článek, aby jsme ho nemuseli pracně hledat. Přesně jak řekl appalacio...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 22:06:15 22. 02. 2009
Andras.jpg
Nevím, já jsem s tím jaké informace tento server poskytuje spokojen. Zatím jsem vždy poznal, zda se jedná o článek redakce tohoto serveru, či o článek převzatý. Stejně tak mi přijdou zřetelně oddělené i dodatky ke článkům. A pro appalacia, pokud víš jak by tento server měl správně fungovat, nabídni redakci své služby. Uvědom si prosím, že se potom můžeš svými výroky snižovat na úroveň lidí, kteří s policií a policejní prací nemají nic společného, a přesto vědí co děláme špatně a jak bychom měli fungovat, abychom byli dokonalí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 21:43:49 22. 02. 2009
default.png
re honzad: Jenže tohle není informace, jen nějaký ničím nepodložený obvinění, který není v souladu ani s tím, čím se chlubila IMV. Apropo ten text dodatku se v posledních dnech změnil.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio