Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tepličtí policisté byli napadeni v baru (REDAKCE)

Tepličtí policisté byli napadeni v baru

Foto: Záběr z incidentu
Dva násilníci napadli v teplickém baru policisty, kteří se tam v civilu zastavili. Podle informací a záběrů z bezpečnostní kamery, které vysílala televize NOVA, bylo policistů celkem šest, ale do rvačky se čtyři nezapojili. Ti, kteří čelili útočníkům, skončili v nemocnici.  
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 04. 02. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARKUS 17:46:28 24. 02. 2009
default.png
Dr.Cvach> nedá mi to že jsem tuhle poukázal na řádění těch mladých kriminálníků z řad "sociálně potřebných" v "Bronxu" v Brně. Kdopak to tam zlobil tentokrát?www.novinky.cz/krimi/162284-video-v-brne-se-popralo-70-lidi-jeden-z-nich-mel-samopal.html A copak s tím protizákonně ozbrojeným (navíc nepovolenou zbraní typu A) udělali?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RADIS130 17:27:32 24. 02. 2009
default.png
Stalo se... Sice nejsem nějak super bojař či jinak namakanej policista, řekl bych spíše průměr co se týče fyz. zdatnosti. Ale jedno vím, že na to aby člověk dokázal někoho složit nemůsí mít sílu ani obratnost. Stačí jen ta prvotní odvaha a chtění pomoci...toto ovšem v Teplicích chybělo. Tak nezbývá než si z toho vzít ponaučení a příště, až půjde do tuhýho, nepodcenit situaci a aspoň to zkusit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 15:48:16 23. 02. 2009
default.png
zveřejňování ident... Doktore, nevím sice kde sloužíš, ale nějaké velké zveřejňování mladistvých (do 18 let) se také moc nekoná, natož pak nějakých čtrnáctiletých smradů. Nehledě těch úkonů (a soudních znalců) co si vymyslí SZ při realizaci mladistvých příp.nezletilců. Řada našich politiků má velký vzor v USA ,místo ruských častušek nyní skládají oslavné ódy na jejich čackou armádu.Na rozdíl od USA se však u nás nesmí zveřejňovat u pachatelů tr.činnosti rasa,etnikum, národnost a pod. Aby se náhodou nejitřila rasová nesnášenlivost. Jak to jen v té americe dělají, když je např. ve zprávách příp. pátrání uvedeno: afroameričan, asiat, hispánec a nebo pigmej..?! Že by tam už nebyli rasisti?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu R489 06:13:03 23. 02. 2009
default.png
Bavil jsem se s kámošem z Teplic co má na hlídkové spolužáky a prý s nima nikdo nechce do hlídky a chtěj je strčit někam na obvod.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIIKPCR 04:45:11 23. 02. 2009
default.png
??? Vždy sem bral historky o policistech co utekli a nechali kolgu na holičkách jako nafouklý bubliny. Ale když tohle vidim je mi... sem na..štvanej.. slabé slovo. Předně to není žádná férovka, policisté byli napadeni pro výkon své povinnosti, tim to neni férovka a žádný 2 na 2 tu prostě neplatí. A druhak si neumim představit že by někdo napadl někoho s kym jdu na pivo a já mu nepíchl, i kdyby to vyprovokoval tak to zkusim sklidnit atd. Pro mě je to jasné porušení etického kodexu a chování které poškozuje dobré jméno policie. Pokud sou to nováčci, za něhož se zatím považuji i já, jsou ve zkušební době a neprokázali v ní dostatečné osobní kvality, takže v otázce jejich služebního poměru už asi není moc co řešit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DR-CVACH 16:00:15 12. 02. 2009
dr.cvach.jpg
A jeste. K tomu zverejneni obliceju tech ctrnactiletejch gangstas z bronxu: Nemate nekdo tuseni, jak to bude se zakazem zverejnovani udaju o pachatelich trestne cinnosti, kdyz ted klesla hranice trestni odpovednosti na ctrnact? Bude zakaz taky posunutej na ctrnact let, nebo bude dal platit patnact?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DR-CVACH 15:56:52 12. 02. 2009
dr.cvach.jpg
Markus Heled se, ty chytraku, takovej Franta Mrazek nebyl v kriminale od sociku ani jednou, jenom predtim jednou za rozkradani nebo certvijakej paragraf, a pachal a pachal trestnou cinnost, dokud ho neodpraskli. A svete div se, nikdo z toho, ze takovej bilej elegan s tak peknym ceskym jmenem nechal odkraglovat nekolik lidi a rozkrad miliardy taky nevyvozuje, ze vsichni bili Cesi jsou ksindl. Uz se na to vykasli.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARKUS 15:04:43 12. 02. 2009
default.png
Sice to nepatří do této diskuze, ale přece Nedá mi se zeptat zdejších diskutujících z řad PČR, hlavně případných z Brna, co si myslí o tomhle: www.novinky.cz/clanek/161199-ctrnactileti-chlaci-z-brnenskeho-bronxu-brutalne-napadaji-stare-zeny.html Sice jsou to profláklé novinky, nicméně - není asi důvod tomu nevěřit (i když to jde těžko). Řekl bych, že etnický původ těch z Teplic a z Brna bude podobný. Je to možné, že takovéhle ksindly pustí a oni logicky hned druhý přepadnou zase. Kdyby aspoň uveřejnili jejich foto, aby seniorky věděly, na koho si dát pozor - když už jsou na svobodě... Holt ČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu THOR 18:27:52 07. 02. 2009
default.png
viděl jsem to video a chce se mi z toho brečet. I kdyby to nebyli kolegové, ale úplně cizí člověk, tak ho přece nenechám mlátit židlí. Vezmu alespoň debilní popelník a totu grázlovi s ním rozmlátím hlavu. Na co tam čekali? Až ty policisty někdo zabije a oni je pak mohli přikrýt plachtou??? Je to hnus.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LEEUWERIK 11:44:07 07. 02. 2009
default.png
pro Markus Multikulturní politiku bych do toho nepletl. Multikulturalismus znamená něco úplně jiného.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio