Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tepličtí policisté byli napadeni v baru (REDAKCE)

Tepličtí policisté byli napadeni v baru

Foto: Záběr z incidentu
Dva násilníci napadli v teplickém baru policisty, kteří se tam v civilu zastavili. Podle informací a záběrů z bezpečnostní kamery, které vysílala televize NOVA, bylo policistů celkem šest, ale do rvačky se čtyři nezapojili. Ti, kteří čelili útočníkům, skončili v nemocnici.  
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 04. 02. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARKUS 01:31:34 07. 02. 2009
default.png
Tak přeci jenom cikáni. Ten nadpis byl dost výmluvný: bar, Teplice... Díval jsem se na video, ale nebyl jsem schopný to nějak rozpoznat, nicméně - opálení kluci nezklamali. Ti tři probíraní po škole - možná byli ovlivnění multikulturní politikou, která se dnes skloňuje ve všech pádech - a když viděli hnědé, netroufli si zasáhnout. Škoda, že v budoucnu jich bude víc a víc.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 00:23:23 07. 02. 2009
default.png
4mondie Ano, to bych měl a doufám, že bych nevytuhnul, což se může stát komukoliv, hlavně pokud je v takové situaci poprvé. Reagoval jsem na to, jak se tu každý druhý bije do prsou, že by nezaváhal ani vteřinu, a to je takové hodně virtuální hrdinství, když člověk sedí u PC, tak je tak dobrý policajt, jako jsou ožralý v hospodě dobrý fotbalisti :-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MONDIE 20:00:13 06. 02. 2009
default.png
4franta2 nezlob se na mne ale jako četník bys mel v teto situaci zasahnout a ne stat jak solny sloup, a koukat jak mi tam ubiji kolegy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 19:07:44 06. 02. 2009
default.png
to je hrdinů Ono je pěkné, psát na netu, jak by člověk neváhal ani vteřinu atd. atd., ale dokud v té situaci člověk není, těžko může vědět, jak by reagoval a jak rychle by se zapojil.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VOGON 17:50:27 06. 02. 2009
default.png
Je to hodně smutné, co se může všechno stát a souhlasím že dost nově nabraných policistů by v této ani podobné profesi nemělo vůbec být, ale neházejte nás pls do jednohopytle. Táké jsem chvíli po škole, ale co se týče práce, tak se snažím jak jen mohu abych se zajel co nejrychleji a abych nebyl ostatním spíše přítěží než kolegou a pokud jde o ať zákrok ve službě nebo pomoci kamarádovi v bitce nebo o pomoc napadenému kamarádovi, tak bych neváhal ani vteřinu. Navíc nechápu namyšlenost některých co by nechtěli aby se jim do toho někdo motal... Říká vám něco taktika??? Pokud ne, tak možná poproste bojaře o výklad tohoto termínu. Je snad jasné, že pokud mi někdo v boji pomúže, tak máme navrch. Jeden se věnuje končetinám a druhý hlavě....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINGO 23:13:14 05. 02. 2009
default.png
jak píše našeptávač: Nejsem milovníkem dlouhých debat, takže bych na to co píšeš, Generační špunte, spíš jen potvrdil to co tady píše našeptávač: Téhle garnituře (zleva doprava) stabilizovaná policie nevyhovuje. Jednají podle klasického hesla "Rozděl a panuj". To prostě sedí a k tomu není co dodat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NASEPTAVAC 22:58:01 05. 02. 2009
default.png
stabilizace ? Neuskutečnitelné. Nejsou lidi, nástroje, podpora. Stabilizace je nechtěná. Téhle garnituře (zleva doprava) stabilizovaná policie nevyhovuje. Jednají podle klasického hesla "Rozděl a panuj". Máme starosti sami se sebou, takže je necháváme na pokoji. Teď ustřihnou novináře a budou si tu dělat co chtějí. Vždyť už se ani nedokážeme zastat svých kolegů. To abych nebyl úplně off-topic.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 22:22:42 05. 02. 2009
default.png
re Bingo Bingo, musím se rovněž ztotožnit s Tuckem , i když asi poněkud radikálněji. Poznal jsem hodně ministrů vnitra, ale to co předvádí Íčko nemá asi v této zemi obdoby. Který z předchůdců se dopustil úniku utajovaných skutečností, je podezírán z lobování za pochybné firmy ( viz.Krakatice), a řady „nezdvořilostí“ (mírně řečeno) kterých se dopustil ve sněmovně, nepřípustné pro tak vysokého ústavního činitele. Naposledy tento týden, kdy použil na žurnalistku ČT oblíbené gesto svého premiéra. Pamatuji velmi dobře, jak mydlili s Kalouskem Grossovi schody za neprůhlednou koupi luxusního bytu na Barrandově (jeho kolega Tlustý z ODS dodnes neřekl kde vzal na své nemovitosti, a klídek)! Když jsem viděl toho pána, jak dnešního v TV novinách s vážnou tváří podporoval zákaz zveřejňování materiálů „vyčenichaných“ investigativními novináři, tak se mi z něho dělalo nevolno. V řadě případů to je v této "demokratické" zemi jediná páka, jak se dobrat spravedlnosti s pomocí žurnalistů. Díky jemu a aktivitám Rachellie z ÚSTRku odešla do civilu v posledních dvou letech řada zkušených policajtů, což vážně narušilo chod některých útvarů policie. Tento stav dnes v médiích připustil i plk.Houba, který předpokládá, že ke stabilizaci PČR dojde do r. 2010 (optimista).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUCK 17:36:55 05. 02. 2009
default.png
Bingo Fakt si myslíš, že za zdecimovanou policií nestojí současný ministr? Fakt myslíš, že kvůli tomu, že je nás málo se nabírá každý kdo má ruce a nohy? Fakt si myslíš, že kdyby byl systém v pořádku a vybírali se pouze lidi, kteří za něco stojí, že by to dopadlo tak jak to dopadlo? Fakt si myslíš, že střílím mimo? Neříkám, že za to přímo může ministr, jen kritizuji systém, který za jeho období nastal a tedy si stojím za tím co jsem napsal.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 17:20:34 05. 02. 2009
default.png
ještě for codyb no a k samotnému videu a konfliktu se mi ani nechce vyjadřovat. Jediné co jsem viděl a žel je to hodně smutné, jediný kdo se bezchybně choval jako policista a nejde polemizovat co dělal a nedělal a měl dělat, byla ta policistka a při pozorném sledování všech záběrů, které jsou k dispozici by tato zasloužila opravdu pochvalu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio