Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tepličtí policisté byli napadeni v baru (REDAKCE)

Tepličtí policisté byli napadeni v baru

Foto: Záběr z incidentu
Dva násilníci napadli v teplickém baru policisty, kteří se tam v civilu zastavili. Podle informací a záběrů z bezpečnostní kamery, které vysílala televize NOVA, bylo policistů celkem šest, ale do rvačky se čtyři nezapojili. Ti, kteří čelili útočníkům, skončili v nemocnici.  
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 04. 02. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PIM-BURGER 19:23:10 04. 02. 2009
Pim Burger.jpg
sepulcher Souhasím s pedrosem. Opravdu jsi si jistý, že kdyby ministrem vnitra třeba Bublan, tak by to dopadlo jinak? Doufám, že jim kolegové, kteří jim nepomohli v boji, pomohou alespoň u soudu, který celou tu vypečenou rodinku pošle na slibovaných 10 let do chládku. Je to hnus, že si tohle vůbec někdo dovolí...:-((

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ESPYRE 19:03:44 04. 02. 2009
default.png
Třeba ti přihlížející policisté chtěli, aby to bylo fér 2 na 2. Osobně být na místě napadených policistů, já bych nechtěl, aby se mi do toho pletli druzí policisté, ale být na místě přihlížejících policistů, tak mě nikdo neudrží a nedíval bych se. Ten záznam je jednoznačná odpověď pro ty, co se ptají, jestli je u policie důležitá fyzička.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PEDROS 19:01:17 04. 02. 2009
default.png
strach sepulcher Promiň, ale tohle je dle mýho soudu strach předvším o sebe samého. Útok jsem nezahájil a pomáhám v obraně, a když nic jinýho, jak začnou mlátit parťáka jdu mu pomoct a pak až zjišťuju. V nadsázce-Lepší jednou za rok buchty do krimu jak kytky na hrob.Kdyby tam tou židlej toho kolegu zabil, co bys pak řekl jeho starý?Promiň, ale já se bal srážek z platu? Langera rád nemám, ale hrát tohle na něj?...Nesouhlasím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEPULCHER 18:48:43 04. 02. 2009
default.png
strach Tohle je ale přesně to, co v policistech buduje ministr Langer a jeho lovci lebek v podání IMV. To je dopad toho, že u nás neplatí presumpce neviny pro policisty. Podívejte se na případ Bijec... vždyť být to na Langerovi tak by je dle svých výroků hned odsoudil. Tohle je ten rozklad policie zevnitř, o který se evidentně snaží.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PEDROS 18:19:28 04. 02. 2009
default.png
2 na 2 Souhlasím s Caraway, být tam v šesti a koukat na to jak dostávají ostatní na tlamu, to je průser. Kde je kolegialita a nasazení?Kde odvaha?...Smutná realita. trochu mi to připomína hlášku z filmu Demolition man, když tam Wesley Snipes řeže policajty a policista sledující záběr na kameře zaběduje"Na takové násilí nejsme cvičeni, jsme přeci policisté!!"

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu 21-22 17:42:22 04. 02. 2009
default.png
re pánové, tak tady končí legrace... tohle je opravdu vrchol.. myslím, že je na čase pro všechny sloužící zvlášť pro lidi v přímém výkonu na ulici hodně ale opravdu hodně přitvrdit! samozřejmě v mezích zákona..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMY 17:34:28 04. 02. 2009
default.png
židle o hlavu Na záznamu je vidět, že jeden z těch "drbanů" přetáhl policistu barovou stoličkou zezadu/zestrany do hlavy - na tohle JESTLI se ostatní koukali a nepomohli tak to se ve mě vaří krev, a to jsem civil... To "jestli" píšu, protože nevím jak to bylo, ale co můžu říct za sebe, tak bych se nekoukal a zapojil i kdybych věděl že nějakou schytám, protože bych i dost rozdal...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MILOS 17:03:38 04. 02. 2009
default.png
to caraway Ja bych takhle rychle neodsuzoval..zabery jsou sestrihane, informace kuse a vypovedi svedku nezverejneny. Buhvi jak to bylo. Vzhledem k sousednim vlaknum (viz. akce Bijec) o vsemocnych paratech IMV bych kluky nehazel pres palubu. Presumpce neviny plati pro vsechny. Bohudik:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CARAWAY 16:54:40 04. 02. 2009
default.png
2 na 2 ? Proboha chlapci, bylo vás tam 6, ty drbani byli dva a vy dostanete přes držkum!!!! Máte prima partáky, kteří jen zbabělej koukaj, jak vám ty sráči lamou židle o záda..... Takové kolegy bych chtěl mít za zády při zákroku!!! Poserové!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio