Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tepličtí policisté byli napadeni v baru (REDAKCE)

Tepličtí policisté byli napadeni v baru

Foto: Záběr z incidentu
Dva násilníci napadli v teplickém baru policisty, kteří se tam v civilu zastavili. Podle informací a záběrů z bezpečnostní kamery, které vysílala televize NOVA, bylo policistů celkem šest, ale do rvačky se čtyři nezapojili. Ti, kteří čelili útočníkům, skončili v nemocnici.  
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 04. 02. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu S-LV 08:21:04 05. 02. 2009
default.png
Jednou polda vždycky polda ....! To se ti ostatní čtyři dívali na to jak dva z nich někdo protahuje mlýnkem na maso???!!! Zažil si několik rvaček jako voják ZVS a pak i na ZOP v Holešově, podobnou situaci asi zažil leckdo z nás... Vždy bylo nepsané pravidlo, že jak se někdo navezl do někoho z nás krutě zjistil, že na "uniformu" se nesahá... To už dnes neplatí????

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOOMBACK 08:18:37 05. 02. 2009
default.png
Souhlasím s X-1 ray , pokud do sebe necháme od drbanů řezat a oni uvidí , že to jde a že to prochází , zak to bude čím dál tím horší. V takovéhle situaci dotyčnýho jednoduše seštípat bez výčitek svědomí. Dokonce jsem slyšel názor typu - přece se nesnížíme na jejich úroveň a podobně. S tím souhlasím. V takovéhle situaci podle mě , ne že moudřejší ustoupí , nebo bejt stejnej jako drban. Tady je třeba bejt Horší a v tu chvíli bejt větší šunt než oni. A pro ty čumili , co nechali naložit kolegům jediný. - odevzdejte placky a jděte do "C". Jste úplně k ničemu a ostuda sboru. Zraněnejm klukum přeje celej náš útvar brzký uzdravení.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLACK 04:09:34 05. 02. 2009
default.png
změna Myslím si že by se mělo změnit nebo úplně přehodnotit výběrové řízení k policii, brát každého jen proto, že je nás málo nemá smysl. A ve škole ať si říkají co chcou, někteří sice sloužili déle ale zbytek je tam jenom proto, že mají výšku a neví co by dělali (bez urážky). Pan ministr by se měl zamyslet nad tím jak celý resort vede a možná by celou tuto aferu vzít jako pochybení ze své strany a odstoupit. Vždyť je to dneska úplně normální odstoupit, ať si pan minist vezme příklad z vlády v Americe.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LA-SAGRERO 03:42:28 05. 02. 2009
la.sagrero.jpg
jak to je Už když jsem byl na škole tak se mi povedlo v místě bydliště tu a tam nějakou tu hledanku si chytit. Občas jsem se dostal k něčemu ostřejšímu, protože jsem prostě kluk , který má otvřené oči a nebojí se na ulici na chvilku zastavit a dívat se do dálky co se děje... Většina kluků na škole mi pak říkala, že by nevěděla co dělat, nejsou si jistí svými oprávněními ani povinnostmi... Několik mi jich řeklo, že vidět na ulici to co já, tak raději sklopí čenich a jdou si po svém!!! Tak co chcete... Na škole mladé policisty jen straší, od chvíle co nastoupí jsou masírovaní tím jak jsou jednou nohou v kriminále... Ať jsou nováčci jakýkoliv - jak si je vychováme takové je máme a když jim budeme vtloukat do hlavy že už tím že mají placku v kapse jsou jednou nohou za mřížema, tak co můžeme čekat... Zkuste vzít v potaz i tenhle úhel pohledu, ale kdyby mi někdo sáhl na parťáka, nevidím neslyším... je pro mě jako brácha!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRKA10 00:53:05 05. 02. 2009
default.png
Nepochopení Můžu vám říct, že když jsem to viděl poprvé, tak jsem si myslel, že je to akorát šikovně sestříhané a televize Nova udělala nepravdivou reportáž, ale jak vidím, je to úplně jinak. Ani nedokážu popsat, jak jsem strašně naštvanej. Tohle je opravdu vrchol všeho. 6 policajtů a takhle to dopadne, kdyby ti přihlížející "kolegové" za něco stáli, tak by jim pomohli a nestalo by se to, že 2 policisty převážely sanitky do nemocnice, ale převážely ty cikány, když to řeknu slušně. Pořád mi to nějak nedochází, jak se mohli takhle zachovat...Přeju všem kolegům, aby nikdy nenarazili v případě potřeby pomoci na takováhle individua.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 00:45:42 05. 02. 2009
default.png
pro 3 čumily Předem se omlouvám adminovi asi můj příspěvek smaže. Čumilové je mi úplně jedno, jestli jste nováčci, ale sbalte se a jděte do prdele. Nemáte právo být u sboru vy jelita. Čest, kolegialita a odvaha. Omlouvám se, ale radši dál psát nebudu :-(((

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ASTALAVISTA 00:31:09 05. 02. 2009
default.png
brečet nebo ??? Jako nechápu, sice sloužím zatím půl roku, ale znám zákon o PČR a vím co můžu - když to teda bereme z tohohle hlediska - a i kdybych byl pod vlivem, tak přece nenechám mlátit svoje kamarády, parťáky, kolegy, nebo co já vim a je jedno, jestli to byli policajti, nebo bych pomáhal civilním kámošům... A když to vezmu z lidský stránky, tak je to snad kruciš taky jasný, myslím, že to už další komentář nepotřebuje. Tohle fakt nepoberu a myslím, že tito tři "kolegové" by se měli hluboce zamyslet nad tím, zda je pro ně práce u PČR tím správným životním rozhodnutí a hned druhá myšlenka by se měla týkat jejich svědomí.. docela rád bych chtěl číst, nebo slyšet jejich vyjádření! Holka se to snaží uklidnit a tři kluci čumí... mno pánové, ještě že ste tam sebou neměli tu sváču, i tu by vám ukradli! Zraněným přeju brzký uzdravení a doufám, že ty rómy ( nesmějte se tomu výrazu ) zavřou na maximum... tou židlý ho mohl klidně zabít.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu INDEPENDENT 00:18:23 05. 02. 2009
default.png
ostuda Já jsem zatím ve výběrovém řízení. Jednou se mi stalo něco podobného. Na jedné diskotéce dva chlapci chtěli zmlátit souseda. Já jsem ho šel bránit. On mezitím utekl a já jsem dostal nakládačku byl jsem naštvaný.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTIK 23:40:55 04. 02. 2009
default.png
Zlost Tak jsem si to celé tady přečetl a ,, je to hnus velebnosti“. Údajní kolegové se dívají jak jsou jejich parťáci mláceni a nic neudělají!!! Vidí cikány jak mlátí kolegu židlí a nic jenom čumí!!! Co chtějí u policie dělat!!! Jestli je pravda, že tam jenom stáli a čuměli tak to jsou jenom zbabělci nic víc!!! A co pan ministr proč se nevyjádřil ihned k případu a nepodpořil zraněné policisty a rovnou vyslovil nad útočníky ortel jak je jeho zvykem!!! A co Rómské sdružení, proč nekřičí do televize, že jsou chudáci a vlastně za nic nemůžou!!! Celé to ve mně vře a s takovými kolegy bych nikdy nesloužil a kdybych musel tak bych jim dal pěkně najevo co si nich myslím nejenom já, ale i ostatní kolegové. PS: Opravdu to posrali a to je slabé slovo!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 23:25:28 04. 02. 2009
default.png
...napadení Nevím, o jaké férovce se zde hovoří, i když mi možná unikl „Kodex cti nových policajtů – asi je to něco jako u carských oficírů“. V horším případě by se v této veřejně přístupné provozovně jednalo min. o výtržnictví , kterému měla klaka složená z přihlížejících policajtů zabránit. Došlo li k napadení veřejného činitele (pro výkon činnosti veřejného činitele), tak že totéž (povinnost se zákona se ostatně týká každého občana). Jedině co je může zachránit, je podnapilost, pro kterou nebyli schopni zasáhnout. Bohužel to je jen jedna strana mince. Většina medií, které tuto zprávu komentovali, tak neopomenuli podotknout, že ostatní policajti jen přihlíželi, jak třískají jejich kolegy. Takhle by se v hospodě nezachovalo ani družstvo motostřelců ČSLA, složené zpravidla ze čtyř a více národností. No není to ale nic nového, taky jsem dostával do držky od cikánů, a kolega se zavřel v autě. Sice jsem se ubránil, ale u dozorčího mě museli držet, aby nedošlo k "napadení mezi vojáky".Naštěstí se tento kolega brzo vrátil prodávat průmyslové zboží.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio