Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tepličtí policisté byli napadeni v baru (REDAKCE)

Tepličtí policisté byli napadeni v baru

Foto: Záběr z incidentu
Dva násilníci napadli v teplickém baru policisty, kteří se tam v civilu zastavili. Podle informací a záběrů z bezpečnostní kamery, které vysílala televize NOVA, bylo policistů celkem šest, ale do rvačky se čtyři nezapojili. Ti, kteří čelili útočníkům, skončili v nemocnici.  
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 04. 02. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AIFELL 21:27:55 04. 02. 2009
default.png
našeptávač Počkej ... Ale i férovka má snad své pravidla a né že na někoho nechám jít ze zadu s židlý ne? Právě v tuto chvíli by to přestala být férovka a ty čumilové by měli zakročit ... myslí, že šlo o selhání a ti kolegové by z toho měli sami vyvodit osobní důsledky. Já bych se styděl sám při pohledu do zrcadla ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NPRAP-PAVEL 21:16:59 04. 02. 2009
default.png
Ostuda Tak tohle je opravdu špatný. Jestli ti přihlížející policisté byli nováčci, tak je to výsledek náborových kampaní ministra Íčka, kdy se k policii bere doslova každý, kdo má dvě ruce a dvě nohy. Jestli jsou trošku soudní, měli by odejít sami, protože na tu práci zkrátka nemají. A pokud se teď někdo z civilistů usmívá, jaký že to jsme paka, když si necháme takhle namlátit, tak ať se moc nesměje a pouvažuje nad tím, jaká je šance, že tito policisté příště pomohou jemu, dostane-li se do problémů. Myslím, že nulová, když nepomohli vlastním kamarádům.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XANDER 21:10:10 04. 02. 2009
default.png
re tomy a naseptavac nn,nebylo vsech 6 novacci,prave jen ty tri,ktery se toho nezucastnili. a zadny 2 na 2 se nestalo,toho prvniho kolegu hned odrovnal tou zidli a zlikvidoval mu kotnik a vzadu mimo kamery do nej furt busil,no a ten druhej,starsi kolega se pak mlatil sam s jednim ciganem a ten dalsi cigan do nej mlatili nohama od zidli takze to v podstate bylo 1 na 2

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NASEPTAVAC 20:56:10 04. 02. 2009
default.png
vyhodit Pokud je to jak popisuje kolega z Teplic, přihlížející "taky"policisté nemají u Policie co dělat. Teď odhlédněte od toho že se vykašlali na své kolegy /což je ještě horší/ ale zkuste si představit, že je někdo natočí jak přihlížejí podobné exekuci na běžných občanech. Ti by si pak postěžovali, že na ně civěli policisté a nepomohli jim. Ono na tom Pomáhat a chránit něco je. Tak snad sakra také Pomáhat si a chránit se navzájem ne? Jednání čumilů je porušení povinnosti provést zákrok (vlivem alkoholu to nelze omluvit - neohrožoval výsledek zákroku) a jednoznačným porušením přísahy. Jedinou omluvou by bylo, pokud by ti dva napadení trvali na "férovce" a pomoc odmítali.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LANDER 20:34:54 04. 02. 2009
default.png
ehm.. Teda kluci ja nevim, jsem taky novacek, dokonce pred skolou, ale nedokazu si predstavit, ze bych jen cumel. Nedavno jsem se primotal v Praze k mensimu konfliktu, kdy se pralo nekolik cikanu, zbyla po nich hromadka dreva misto stolu a zidli a mezi nimi litali dva kluci z PMJ a snazili se to klidnit. Se mnou byl jeste kamarad, ten ma ted tesne po skole a ani nas nenapadlo, ze bychom cumeli jen pres sklo dovnitr a nechali v tom pejaky samotny, zvlast kdyz to byla typicka romska ferovka, 20 proti dvema. Kdyz prijeli dalsi auta, tak jsme rekli cau a sli jsme pryc, ale rozhodne tak sakra za A jsme kolegove a za B nevim jak bych se sam doma na sebe dival do zrcadla... Je spousta novacku poseroutku, ale ne vsichni jsou takovy panove... Kdo se boji rany, nema podle me u tehle firmy co delat... At uz dat nebo dostat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AIFELL 20:30:34 04. 02. 2009
default.png
Upřímně znát někoho z těchto policistů (jestli se takto dají nazývat) určitě bych chtěl znát důvody proč se tak srabácky zachovali! Důvod je jednoduchý, nebyl bych zrovna veselý pokud bych z někým z nich měl sloužit a spoléhat na něj … Z takových kolegů co se jen dívají jak si kolegu doslova půjčují drbani je mě opravdu na zvracení. A to jsem to napsal ještě slušně, včera při zprávách na Nově to byl trochu jiný slovník … Pokud toto čte někdo z nich, tak být na vašem místě styděl bych se podívat zraněným kolegům do očí a zamyslel bych se nad tím proč že jsem vlastně šel k policii a na co vlastně vůbec mám ... Zklamal bych sám sebe ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMY 20:10:51 04. 02. 2009
default.png
xander Jenom mi to prosim tě upřesni: všech 6 jsou nováčci? Nebo jen ti 3 co čuměli? A bylo to 2 na 2 nebo se ke spoluobčanům romského původu přidali další? Mě se zdá že jo podle záznamu... Jak se teď na sebe můžou podivat když nepomohli kolegům a kamarádům??? Jo a zajímalo by mě vyjádření nějakýho romskýho koordinátora jak by tohle omluvil, tak jak to mají ve zvyku, na co by to svedl.... A zraněným přeju rychlé uzdravení.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 20:10:16 04. 02. 2009
Pim Burger.jpg
xander Jestli je to tak, jak říkáš, tak je to opravdu smutný...:-(( Nicméně si stále nemyslím, že za to můžou současní nováčci, myslím, že to je každého osobní věc. Když někam přijdu s kamarádama a někdo je začne mlátit židlí přes obličej, tak ho přece nenechám dát další ránu, i když nejsem u policie a neprošel jsem žádnym náborem nebo výcvikem nebo čímsi. Je to prostě otázka osobní statečnosti. Škoda, že tví kolegové měli smůlu právě na tyto kolegy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XANDER 19:55:30 04. 02. 2009
default.png
re all Zdravim, makam v Teplicich na obvode,ty zabery jsem videl kompletni a mluvil jsem i s klukama jak to presne bylo.....Skoro ve vsem co rikala NOVA byla pravda, 6 policajtu sli po sichte na pivo, vsimli si jich tri spoluobcane romskeho puvodu(mezi nama bych jim rek samozrejme jinak) a nedavno jednomu z nich sebral prave jeden z kolegu ridicak.Proto na ne sli.Dva se ty bitky zucastnili, ty to taky nejvic odnesli a jedna kolegyne se je snazila uklidnit.Od zensky se zas neda cekat,ze by vlitla do bitky,to chapu....Ale ze ty dalsi tri se toho nezucastnili a koukali na to je naprosta pravda, hodne smutna pravda a ted se resi jestli dostanou nejaky to sporeni....ze by meli jit do civilu jsem neslysel,to fakt nevim,spis se mluvi jen o nejakym tom flastru.Vsichni to byli novy kluci tesne po skole takze jak se tu v diskuzich resili novacci,tady je zdarny priklad toho,jak to opravdu s novacky je.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMY 19:54:21 04. 02. 2009
default.png
espyre Máš pravdu, možná to chtěli nechat 2 na 2, ale na záznamu je vidět jak se 2 navzájem drží a strkají a třetí drban přetáhne zezadu toho policistu barovou stoličkou. Na tohle bych se opravdu nevydržel jen koukat!!! Když vidím že se chystá útok zezadu jak můžu jen koukat???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio