Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tepličtí policisté byli napadeni v baru (REDAKCE)

Tepličtí policisté byli napadeni v baru

Foto: Záběr z incidentu
Dva násilníci napadli v teplickém baru policisty, kteří se tam v civilu zastavili. Podle informací a záběrů z bezpečnostní kamery, které vysílala televize NOVA, bylo policistů celkem šest, ale do rvačky se čtyři nezapojili. Ti, kteří čelili útočníkům, skončili v nemocnici.  
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 04. 02. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 17:14:41 05. 02. 2009
default.png
codyb Máš zcela pravdu, že špatný policista se najde bez rozdílu věku. Je pravdou, že podstatná část opravdu dobrých poldů už odešla, další část těch starších vídí důsledky některých jednání policistů, no a pak je tu část starších, které jsi zde popsal a velmi mladý(zdůrazňuji mladý) managment(který ma minimální zkušenosti z venku a obvodu) si s něma prostě neví rady. Nic to nemění na tom, že všichni starší kolegové až na některé jedince prošli náročnějšími a opravdu výběrovými řízeními a né současnými náborovými šaškárnami, zažili vojnu, která z chlapečků udělala muže(né steroidy v hlavě a honění za holkami).A to hlavní maji minimálně 5 leté zkušenosti a životní praxi, což je základ pol.práce. Není možné, aby se k policii dostávali lidé v 18 letech jenom proto, že nemají práci a nebo, aby se k policii dostávali stále ve větším a větším množství lidé, kteří jsou navázáni na závadové prostředí nebo mají úzké vztahy s různými prodejci aut, podnikateli alá nákup a prodej apod. nebo jsou příznivci krajních politických seskupení. Upřímně řečeno někdy jsem mile překvapen a nadšen, když poznám, že v tom množství kolegů jsou i nováčci, kteří opravdu se snaží a dá se říct, že jsou po 2-3 letech hotoví policisté. Žel vidím a to mluvím za sebe, že se ztratila ta vrtsva té většiny, kteří praxí se stali dobrými policisty.Prostě je takový stav, že menšina je výborných nováčků a ta většina... o tom někdy zase příště, protože těch excesů bude rapidně přibývat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODYB 15:38:43 05. 02. 2009
default.png
Docela dost se tu šije do nových policistů a hází se na jednu hromadu, ale to je taková naše česká povaha. Myslím, že vše je to člověk od člověka. Osobně si neumím představit, že bych se nezastal jakéhokoliv svého kamaráda a bylo by mi jedno jestli se jedná o férovku či ne. Leda že by si to s ním přišel vyříkat borec, kterýmu chodí za starou:-) Co se týče výpomoci kolegovi, tam bych nepřemýšlel vůbec, přeci jenom je to člověk, se kterým trávím 15 dní v měsíci po 12 hodinách. Takže by měl být víc jak přítel, spíš člen rodiny. Ale taky vy starší kolegové ze zamyslete nad svým přístupem. Je vás dost, kteří se vyhýbáte zákrokům, jak jen to jde a to jste ve službě. Chápu, že to chcete nějak doklepat do výsluhy a tak, ale tím pádem nemáte na ulici co dělat. Závěrem bych chtěl říci, že jsem u policie dva roky a to co se tam odehrálo naprosto odsuzuji. Uvědomte si však všichni, že né všichni nováčci " by si nechali vzít svačinu."

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAHAC 15:21:50 05. 02. 2009
default.png
Kdysi dávno v Praze nám zákaz nošení čerňáků zdůvodnili tím, že lidé se nás prý bojí...(!!!) :-))) Když nám je pak zakázali na železničním, ptal jsem se jednoho papaláše, jestli si uvědomuje, co je na dráze bordelu a špíny, bezdomovci, atd.. On mi na to řekl, že určitě nejsem v té špíně celý den a když to bude nutné, můžu se přece na tu chvíli jít převlíknout !!!!!! :-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FALLSCHIRM 13:20:01 05. 02. 2009
default.png
pro monetga MOje řeč, (mám už z praxe vyzkoušené jak to s lidma dělá divy) kolikrát sme na OHSce chtěli nosit černáky aspon na noční jako měštáci, ale samozřejmě nám to zakázali...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINGO 12:44:41 05. 02. 2009
default.png
Tucku, v tom svém prvním příspěvku fakt střílíš mimo. Zrovna z toho, že čtyři "kolegove" koukali na to, jak jejich přatelé dostávají nakládačku vyvozovat zodpovědnost ministra (kteréhokoliv) je fakt úplně mimo. Navíc za okolností, kdy o případu nikdo (nebo alespoň) já nevíme nic jineého než je v médiích, takže ani není jasné odkud je ta 4 "kolegů" a jak dlouho slouží.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MONETG 11:09:18 05. 02. 2009
default.png
uniforma Ale je videt jak stale funguje uniforma, konecne papalasi pochopili co dela cerna kombineza s taktickou vestou. Uplne ty frajirci vymekli. Doufam ze jim po te bylo vse vysvetleno za ty kolegy????????

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUCK 10:48:45 05. 02. 2009
default.png
No a nyní vážně Neubránil jsem se toho rýpnutí do nejvyššího, většina z vás mě tak zná. Co se kolegů týče, není to poprvé co se nad takovými kolegy rozčiluji. Ale nesmíte se na ně zlobit. Oni nemají takové nátury jako my mazáci, aby se rubali s drbanama po hospodách. Oni za to nemohou. Systém je naučil, že se mají takto chovat. Systém zaručil to, že tito policisté zvládli fyzické prověrky, psychotesty a že jsou ti správní adepti na to pomáhat a chránit. Za to, že jsou srabi nemůžou, jsou zřejmě tak vychovaní, může za to systém, že takové policisty vůbec někdo zaměstnal. Proto vám "kolegové" z Teplic přeji: hodně rychlý návrat do civilu a nějaké příjemné, teplé místečko někde v kanceláři. A v životopisech raději neuvádějte, že jste kdy byli policisté, protože jste NIKDY NEBYLI!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUCK 10:44:37 05. 02. 2009
default.png
Ivánek Čemupak vděčíme pane ministře za takové kolegy, kteří v nouzi dokáží pomáhat kolegům v nouzi a chránit takovým příkladným způsobem zdraví a životy svých kolegů? Musím vám pogratulovat, že během tak krátkého volebního období se vám podařilo rozložit celý policejní sbor. O to jste se snažil, že? Bravo pane a jsem hrdý na to, že já obyčejný policista z ulice mohu mít takového nejvyššího jako jste vy. Dokonce jsem si oholil i bradku a ostříhal jsem se na ježka, abych byl jako vy. A při posledním případě, kdy jsem byl natáčen televizí jsem se usmíval stejně jako vy. Myslím, že vaše náborová kampaň se povedla na 100 procent, neboť všichni dobří policisté odešli a my co nemáme 10 resp. 15 let musíme učit ta některá nemehla to, že když na nás někdo uráží, tak je nesmíme ani sbít. Jak by pan ministr řekl: Zraněných policistů je mi líto a přeji jim brzké uzdravení. A já činím stejně. PS: Ještě jednou BRAVO pane!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ESPYRE 09:43:40 05. 02. 2009
default.png
Bohužel to je dnešní realita: nedávno zákrok v místní restauraci, mladý kolega stál u policejního auta, a starší policista se snažil poutat v restauraci násilníka, Díky pomoci stálých štamgastů se mu zákrok povedl dovést do úspěšného konce. Za nás to bylo naopak, my mladí jsme museli do zákroku a starší nás jistili, popř. při nějakém zádrhelu pomohli.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRIKKK 09:43:14 05. 02. 2009
default.png
for all Není to jen o nováčcích...jak si někteří vzpomenou na kauzu bývalého kolegy Čermáka a té zelené poslankyně...je to o tom, že je mezi náma mnoho nekompetentních ubožáků a to nejen mezi nováčky...když pominu, že ti nekolegové nepomohli kamarádům, tak měli povinnost zasáhnot už z pozice policisty...přece byl páchán TČ!!!!!! Dle mého názoru je toto jejich chování naprosto neomluvitelné a dalo by se to klasifikovat jako hrubé porušení přísahy. Stát se toto u nás na oddělení, tak jsou z nich vyvrhelove kolektivu....být na jejich místě tak zažádám o přeložení a nebo jdu do céčka...takovou ostudu bych nepřežil...zraněným kolegům přeju brzké uzdravení a nám ostatním spolehlivé parťáky...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio