Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Lidové noviny z Brna: ´Klidně si do něj kopněte, paní´ (REDAKCE)

Lidové noviny z Brna: ´Klidně si do něj kopněte, paní´

Foto: ilustrační
Před nedávnem brněnský deník Rovnost uveřejnil kusé infomace týkající kauzy Vietnamce, který v Brně zemřel začátkem roku po zásahu policistů.  Informace publikované v Rovnosti akci policistů nestavěly do dobrého světla a jejich  zveřejnění na serveru policista.cz vyvolalo vášnivou debatu. Dnes jiný tuzemský list, Lidové noviny (LN), zveřejnil k tomuto případu celou sérií článků. Přinášíme je v celém znění, odklikem na konci každého textu je možné přejít na originál jednotlivého textu na stránkách LN:
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 16. 03. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu X1-RAY 19:10:59 21. 03. 2009
default.png
honzad Ty jsi fakt mimo:-( Takovýto zákrok MUSÍ prošetřit IMV pod dohledem SZ bez ohledu na důkazy!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 18:39:02 21. 03. 2009
honzad..jpg
krota, x1-ray: krota: tak si precti obcansky zakonik, tiskovy zakon, listinu a vse podstane ti bude jasne. A pokud ne, tak je to jedno... x1-ray: No, zda se, ze to neni jeden brnnesky pisalek, ale nejmene dva pisalkove ze dvou ruznych novin, pak je tady tak asi tak trochu maly problem, ze IMV a SZ si to taky asi dukazy nevycucali z prstu... Ale to ti je zjevne jedno.. je legracni, jak se tupe poustis i do sveho kolegy, ktery se dopusti te drzosti, ze taktne upozornuje na to, pokud se nekteri diskutujici projevuji, slusne receno, nekonzistentne.. A to TadeasB rekl velmi slusne, ja sam bych nazval ze tady blabolite a nevite z ktere do ktere, abyste nemuseli uznat, ze zatim vse vypada tak, ze ti tri maji s velkou pradvepodobnosti maslo na hlave (v podobe mrtvyho chlapa zprovozeneho ze sveta krapet uchylackou metodou..)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 15:33:41 21. 03. 2009
default.png
4TadeasB Ale to vůbec ne a nikdo to ani neříká, nicméně sám uznáváš, že objektivní není. Spíše jde o to, že jsi na odborném webu, kde píšou příspěvky i ti, kteří to znají z praxe, nejenom z novin. Chápu, že "civilovi" (nic ve zlém) mohou tyhle názory někdy připadat zvláštní, ale kdyby jsi strávil alespoň měsíc na ulici, tak to pochopíš. Jako policista chci prostě jediné: spravedlnost a férovost. A to ten novinář rozhodně nedodržuje, takže pochop, že jsem naštvaný. O příspěvcích typu: pitva dokázala, video potvrdilo, vláda kvůli EU nemá zájem to zveřejnit, je to zájem CIA, Guantanámo... už odmítám diskutovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TADEASB 14:53:31 21. 03. 2009
default.png
Jinými slovy, zkresleně se píše jenom o policistech :) Netvrdím, že článek je objektivní, jen jsem chtěl poukázat na to, že si někteří občas protiřečí a zapáleně mění názory jak se jim to hodí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 11:35:15 21. 03. 2009
default.png
4 TadeasB Myslím, že článek seriózního novináře byl měl být vyvážený a ne jednostranně zaměřený, navíc by měl mít ověřený základ. Dalík, Topolánek, Wolf... kapitola sama pro sebe, ale ty články jsou vyvážené, všechny strany dostaly možnost se k tomu vyjádřit a jejich stanovisko novinář zveřejnil, takže nechal na čtenáři, aby si úsudek udělal sám. To je to, co mi u brněnského pisálka chybí...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TADEASB 11:17:19 21. 03. 2009
default.png
Tím se nechci zastávat novinářů, někdy si i já klepu na čelo, co to zase předváděj (a to nemám osobní zkušenosti).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TADEASB 11:14:37 21. 03. 2009
default.png
Nemůžu se nezeptat na jednu věc, když si v novinách přečtete, že Dalík lobbuje z Topolánkova pověření za Wolfa, tak vám proběhne hlavou "já je chudáky chápu, novináři jsou hrozní", nebo "zasr... pakáž, už aby byly volby" ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KROTA 09:27:55 21. 03. 2009
default.png
to honzad: přečetl jsem si tvůj příspěvek a hrozně jsem se zasmál větě, cituji "ze noviny by si to nelajzli psat, kdyby jejich pravnici nemeli jistotu ze pripadny soud (zalobu) nevyhrajou... " Budeš asi právník a určitě nám tu všem vysvětlíš, jakého trestného činu, či přestupku by se měl novinář dopustit tím, že napíše článek a v něm svůj názor na rekunstrukci případu jak to viďí on ? Hrozně by mě to zajímalo, protože o takovém zákoně jsem ještě neslyšel a rád se přiučím :))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 08:46:39 21. 03. 2009
default.png
fro honzad la.sagrero vám to napsal jasně... tvůj argument "noviny by si to nelajzli psat" už ani není mimo mísu, ale je sprostá urážka slušným lidem, kterým novináři.. a dovolte mi velmi hrubý a neslušný výraz.. zasraný novináři..zkazili život. Ty by jsi se měl za tyhle řeči stydět. Novináři (čest vyjímkám) jsou verbež, že to svět neviděl. Je to banda bez kontroly, která si dělá a píše co chce, zejména co chce jejich živitel, bez ohledu napravdu. Posledního "rádoby" novináře, kterého jsem potkal, jsem udělal na útok na VČ.. Jeho argumentace u soudu byl vztyčený prostředníček. Tak asi tak. A mám i mnoho dalších osobních (upozorňuji osobních, ne z vyprávění) zkušeností, jak novináři dokáží překroutit fakta, která jsem si mohl osobně na místě činu, události, sám ověřit. Mám mnoho osobních zkušeností, jak bez ostychu využívaí svého postavení, lžou a snaží se vám obalamutit, porušují zákon a když je nachytáte, okamžitě se zaštiťují svoji rádoby profesí. Takže milý hondaze a potažmo Mike1... jedna citace od skvělého herce "kdyby hloupost nadnášela, tak zde lítáte jak holubičky".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LA-SAGRERO 06:41:22 21. 03. 2009
la.sagrero.jpg
honzad kdybych neměl strach tak vám tady popíši svůj příběh s IMV a novináři, jednomu pisálkovi jsem slušně odmítl rozhovor a to co pak napsal bylo takový zvěrstvo, že vystrašil komplet celou rodinu a všechny mé přátele i když o nic nešlo... Novináři si to lajznou a je jim u prdele jak moc obyčejnýho člověka zničí... Takže vážení mike1 a honzad táhněte do hajzlu o tomhle světě víte úplný kulový a serete se sem jen aby jste nás nasrali, přál bych vám jen zlomek z toho co je četníkovo denní chleba, ty kecy by vás rychle přešly...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio