Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Lidové noviny z Brna: ´Klidně si do něj kopněte, paní´ (REDAKCE)

Lidové noviny z Brna: ´Klidně si do něj kopněte, paní´

Foto: ilustrační
Před nedávnem brněnský deník Rovnost uveřejnil kusé infomace týkající kauzy Vietnamce, který v Brně zemřel začátkem roku po zásahu policistů.  Informace publikované v Rovnosti akci policistů nestavěly do dobrého světla a jejich  zveřejnění na serveru policista.cz vyvolalo vášnivou debatu. Dnes jiný tuzemský list, Lidové noviny (LN), zveřejnil k tomuto případu celou sérií článků. Přinášíme je v celém znění, odklikem na konci každého textu je možné přejít na originál jednotlivého textu na stránkách LN:
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 16. 03. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SEEING 08:32:08 19. 03. 2009
default.png
Zanechme spekulací! Zanechme spekulací a počkejme na závěr vyšetřování! Snad bude objektivní...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KROTA 20:05:05 18. 03. 2009
default.png
nechápu zkuste si kterýkoliv z výše uvedených článků trošku rozebrat a číst mezi řádky. Zkuste oddělit fakta od spekulací a budete se ďivit. Zkusím uvést jenom fakta. Fakt je, že hlídka do uvedeného bytu jela. Fakt je, že tam byl uvedený vietnamec. Fakt je, že vietnamce předvedla na oddělení. Fakt je, že u něj byla 2xzáchranka. Fakt je, že po převozu do nemocnice vietnamec umírá. Fakt je, že umírá na protrženou slezinu. Fakt je, že 3 policisté co přijeli na zákrok do bytu jsou mimo službu a vyšetřováni IMV. Když novinář píše fakta, tak vždy napíše: policejní mluvčí uvedla ....., pan xy uvedl " ... to jsou prostě fakta Na druhou stranu ve článku jsou informace: Údajně hledá své uschované drogy: Po výměně argumentů prý Srnský přitvrdil. atd atd jsou zde užita nenápadná slůvka ŮDAJNĚ, PRÝ ale už nikde nenajdete kdo to uvedl (ti policisté, nebo souseďi, nebo sám mrtvej vietnamec, nebo ufoni .... takže jenom spekulace! Jak řekl jeden novinář, kdybych psal jenom fakta, tak vlastně nemám o čem psát, mluvčí nám řekne, stalo se to a to a že se věc prošetřuje ale že dalsí informace nemůže uvést. Tak si prostě tu "omáčku" vždy vymyslej a ta omáčka je prostě ta spekulace. To že tím někomu zkazej život co na tom to je nezajímá, hlavně že oni mají svůj trhák a noviny se prodávají. Je to fakt hnus!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 19:33:32 18. 03. 2009
default.png
Tak z toho článku bych blil! Autor tohoto článku musel být přinejmenším těmto zákrokům přítomen, když vše popisuje takto do detailů!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEPULCHER 17:57:28 18. 03. 2009
default.png
Noviny Tak ode dneška už vím, který noviny nečíst... jsou to ty, kde nikoho nezajímá policajt, ale jen názor drbana. viz. výše uvedený Kotlár.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POR-BC-KRYSTOF-GABRIELSSON 17:35:00 18. 03. 2009
por.Bc.Kryštof Gabrielsson.jpg
For Bandita Souhlas ;o)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 17:10:43 18. 03. 2009
default.png
re2 Out: Apropo práce je mi koníčkem a dělám jí za peníze, který mi vcelku vyhovujou a krejou mi i setkání s politicky uvědomělejma chytrákama, jako seš ty:-) A že tě jeden člověk pochválí, že hlídkuješ v jeho ulici a druhý tě vyfuckuje, že byme měli dělat něco užitečnějšího, to už k tomu patří.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 17:07:10 18. 03. 2009
default.png
vlákno Tohle vlákno je už úplně vyčerpané, poslední příspěvky jsou off.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 17:06:11 18. 03. 2009
default.png
re vlasta: Ale já jsem to nevztahoval jen ke kolegům, kteří pachají t.č. V řadách pčr je určitě menší kriminalita, než u jiných skupin obyvatel a proto platí, co jsem napsal.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 17:01:06 18. 03. 2009
default.png
re Out: Ale to já vím, že policie je tu pro občany, ale spíš mám pocit, že většina lidí má pocit, že policie je tu pro ně a že by měla řešit tohle a támhle to, ale v žádném případě by neměla řešit jejich osobu. Co si já myslím, nebo nemyslím, nemá naše potencionální setkání ve výkonu žádný vliv, vím jak mám svoji práci dělat, co mohu, a nemohu a když na mě budeš hubatý, tak ti to určitě nepomůže a mě to určitě neublíží.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 12:06:53 18. 03. 2009
Out.jpg
Sorry za preklepy, snad to prelustite, pisu rychle a nemam moc casu to po sobe cist, moje chyba, omlouvam se

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio