Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Lidové noviny z Brna: ´Klidně si do něj kopněte, paní´ (REDAKCE)

Lidové noviny z Brna: ´Klidně si do něj kopněte, paní´

Foto: ilustrační
Před nedávnem brněnský deník Rovnost uveřejnil kusé infomace týkající kauzy Vietnamce, který v Brně zemřel začátkem roku po zásahu policistů.  Informace publikované v Rovnosti akci policistů nestavěly do dobrého světla a jejich  zveřejnění na serveru policista.cz vyvolalo vášnivou debatu. Dnes jiný tuzemský list, Lidové noviny (LN), zveřejnil k tomuto případu celou sérií článků. Přinášíme je v celém znění, odklikem na konci každého textu je možné přejít na originál jednotlivého textu na stránkách LN:
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 16. 03. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 00:27:20 21. 03. 2009
honzad..jpg
no, appalacio myslim, ze vyrazit mezi jiny lidi a profese, aby se vzdalili bludum a filmovym zazitkum by potrebovali hlavne ti ctenari tohohle fora, kteri -kdyz si prectou neco co se jim nelibi do jeich obrazku sveta- vymejsli "medialni spiknuti" a jine kraviny. Moc dobre vsichni vite (a pokud ne tak vyrazte mezi "jiny lidi a profese" jak doporucujke appalacio), ze noviny by si to nelajzli psat, kdyby jejich pravnici nemeli jistotu ze pripadny soud (zalobu) nevyhrajou... Ale pokud nutne potrebujete sve filmove teorie spiknuti zlych sil proti cackym policistum, je to vas problem...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 17:00:08 20. 03. 2009
default.png
for Mike1 myslím, že ty jsi argumentačně tak vyprahlý, že ze sebe děláš akorát blbce. Překrucuješ už překroucené, porovnáváš neporovnatelné a zaštiťuješ se nějakým většinovým názorem... když už, tak piš sám za sebe, vyjádření typu "Zajmem MV a vsech policistu je..." atd.. Vnucuješ nám všem svůj pohled bez důkazů a ještě se nestydíš uvádět argumenty typu V článku vidím,jak autor investigativně kouká na věc. Myslím, že by jsi potřeboval vyrazit trochu mezi lidi a různé profese, aby jsi nežil v bludech a filmových zážitcích

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 16:33:27 20. 03. 2009
default.png
4Mike1 Omlouvám se adminům webu, znám pravidla, ale tohle se nedá. 4 Mike1: sbal se jdi do pr... Mel svoje nesmysly na nějakém "odborném" webu, jako je seznam... V jednom příspěvku ke služebnímu zákroku (kterých jsou denně stovky) dávat do souvislosti "xenofobní společnost v cesku", porovnavat IMV s CIA, Guantanamem a mafií, to je na psychiatrii a pro tebe.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LA-SAGRERO 13:55:32 20. 03. 2009
la.sagrero.jpg
Mike1 Myslím, že kdybys měl osobní zkušenost s trestním stíháním coby policista a s péčí našich novinářů, tak bys pochopil, že Tvé doměnky jsou zcela mimo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIKE1 12:21:04 20. 03. 2009
default.png
4 Franta2 1)Já tam žádný podtext "rasismu" nevidím. V článku vidím,jak autor investigativně kouká na věc.Autor by si hodně rozmyslel, jestli něco nepravdivě psat o policistech. Jeho zájmem je nedostat se do sporu s pí Minarovou. Ja tam spis vidim ze je to "vietnamec", nikdo ho nebude hajit a verit. Spolehali se na xenofobni spolecnost v cesku.si mysleli ze po zatahu v"malem hanoji" si budou dovolit cokoliv. 2) Kdyby existovalo video k danemu pripadu. tak verte ze uz je znicene. Zajmem MV a vsech policistu je, aby se to video nedostalo na verejnost. Jako je zajmem CIA a americke administrativy, aby video z Guantanamo nikdy nespatrilo svetlo sveta a dalsich. 3) Jako mafian bych si pral, aby u policie pracovalo vic takovyh lidi, pac si budu vzdy jist ze kolegove budou stat na nasi strane.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 09:19:43 20. 03. 2009
default.png
4 Mike1 V Brně došlo k dopravní nehodě dvou osobních vozidel,řidič jednoho z nich v Plzni přehlédl dopravní značku dej přednost v jízdě. Tak asi takovouhle má logiku tvoje argumentace.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 01:25:37 20. 03. 2009
default.png
re Apropo, že šlo zrovna o Vietnamce, je mi úplně jedno. To je jen snaha novinářů, dát tomu podtext, který tam vůbec není... jako že rasistická hlídka umlátila chudáka Vietnamce.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 01:22:54 20. 03. 2009
default.png
re Mike1: To je právě to, co nechápeš, že tu nehájíme kolegy z Brna jen proto, že nosí uniformu, ale pro to, že opravdu z různých důvodů nevěříme, že dopustili toho z čeho jsou obviněni. V případě té večerky si myslím, že o jeho vině většina kolegů nepochybuje a proto na něj taky není žádná sbírka, bez ohledu na to, že to byl kolega.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIKE1 00:48:37 20. 03. 2009
default.png
ucet Uz nekdo tady zalozil ucet pro kriminalistu, který přepadl večerku v Plzni? protože: 1)vietnamská prodvačka si vymejšlí a záběr na kamerech neni zrejme kdo se tam pohybuje 2) IMV - jejich prace je na prd, nevazi si takovych policistu. 3) u policie nikdo takovej nepracuje, protoze policiste jsou slusni, a nechapeme pro si nas obcane nevazi. Franto2, x1-ray a dalsi zalozite prosim Vas ucet, at muzem posilat penizky nasemu kolegovi, musime byt preci kolegiani kluci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STRIZLIVEJ 10:46:27 19. 03. 2009
Střízlivej.jpg
no konečně ! Když tady tak pročítám ty příspěvky, tak z nich mám dojem, že: 1) kolegové z Brna jsou hrozný hovada, kteří se při zákrocích chovají jako rozzuření býci a nehledí na nikoho a na nic a jdou si tvrdě za svým nehledě na následky 2) jsou to naprostí svatoušci, kteří ve službě nikdy nepochybili. 3) já osobně se neztotožňuji ani s bodem 1) ani s bodem 2) Dalo by se vymyslet spousta verzí jak to bylo a někteří se o to pokoušeli, někteří je tady očistili, jiní už odsoudili, ale snad asi jediný, se kterým já osobně mohu souhlasit je Krota .A bandita.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio