Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Není mediální kritika policejního zásahu v Ústí účelová? (REDAKCE)

Není mediální kritika policejního zásahu v Ústí účelová?

Foto: Ilustrační, policista.cz
Všechny důležité sdělovací prostředky přinesly v minulých dnech informace o bezpečnostním opatření, které Policie ČR prováděla během víkendu  v Ústí nad Labem. O chystaném opatření jsme informovali zde. Akce nakonec proběhla, aniž by policie musela proti účastníkům shromáždění zakročit. Zákrok musel být veden pouze proti některým odpůrcům shromáždění, popřípadě osobám, které se v blízkosti shromáždění vyskytovaly z jiných důvodů.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 22. 04. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 16:33:27 26. 04. 2009
Andras.jpg
Četl jsem vyjádření toho Náchodského z toho odkazu co tu dával X-1 ray. Je mi z toho na zvracení. Alespoň jsem se opět utvrdil, že pan Náchodský nemá ani potuchy o moderním přístupu policie. Např. rozbíjení čelního skla je v celém civilizovaném světě běžný způsob jak zabránit podezřelému v jízdě, či mu ji znesnadnit tak, aby nemohl uprchnout.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 03:11:27 26. 04. 2009
default.png
Pime špunt ti už dost dobře odpověděl já bych jen dodal, že když šel drban bručet - tak tam musel taky makat a na sebe si vydělat. Z dnešního stavu v tomto směru se mi chce zvracet.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 22:02:46 25. 04. 2009
Out.jpg
x1-ray Vsak ja s tebou souhlasim co se tyce vyjadreni Nachodskyho. Kazdopadne sem na to video asi cumel dost nedbale a jen kratce, protoze sem mel ten dojem ze se snazi rozbit okynko u ridice, coz bych chapal. Pokud se nekdo snazil rozmlatit predni sklo tak sem si skoro jistej ze to bylo akorat v nasranosti ze nechce zastavit a cilem bylo mu zpusobit alespon nejakou skodu. Proste ulet jak si napsal. Ale urcite kazdej policajt z PJ ma u sebe alespon dve az tri boticky, takze mu ji mel nekdo pri tom ujizdeni hbite nasadit:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 21:24:44 25. 04. 2009
default.png
4 Out Neobhajuji novináře, ale vyjádření Náchodského je v uvozovkách, takže je to citace a pochybuji o tom, že by si to novinář dovolil vymyslet. A jestli se jako uznávaný soudní znalec takhle kategoricky vyjadřuje k něčemu co neviděl, tak je to prostě obrovská profesní chyba. A jestli to video viděl, tak bez komentáře... Rozbití okýnka se v tomhle případě dalo úplně v pohodě obhájit, jenom nechápu, co sledovali tím, že se snažili rozbít čelní sklo, to je úlet.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 19:45:32 25. 04. 2009
Out.jpg
honzad To mas pravdu, ja jsem to napsal z myho pohledu z pozice zakona. Bez ohledu na nejaky radoby pseudohumanisty.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 18:15:19 25. 04. 2009
honzad..jpg
zda-li mohl pouzit sluzebni zbran... musite zvazit vy od fochu. Ja k tomu dodam jen obavu, ze pokud by ji opravdu opravnene pouzil, tak (bez ohledu na okolnosti) by si za pomoci medii kuzi toho policisty vylepil ministr Kocab na zed ve sve pracovne.. kdyz kvuli tonfe do oknyka se dela takovy tiatr jak treba ten Tyden, tak co teprve strelba...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 17:57:30 25. 04. 2009
Out.jpg
x1-ray Dost mozna ani nevidel to video takze se vyjadroval k necemu o cem moc nemel tucha a jen zprostredkovane informac, treba od toho novinare. A pokud to video videl a tohle opravdu rekl (vim jak je to s novinarema) tak i kdyz si ho vazim tak v tomhle pripade placa nesmysly, slusne receno. Kazdopadne s tim nicenim majetku je fakt, ze obecne receno zasah policisty by mel byt jen v takove mire aby to neprekrocilo miru nezbytnou k dosazeni ucelu sledovaneho sluzebnim zakrokem. Proste nerozmlatit nekomu okynko u auta pokud to neni opravdu nutny. Coz mi ale prislo ze tady bylo, jak to auto ujizdelo, podle me mohli pouzit i sluzebni zbran.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 11:26:26 25. 04. 2009
default.png
4 bingo www.tyden.cz/rubriky/domaci/proc-muzi-v-uniformach-busili-do-auta-policie-to-vysetri_115847.html Tady máš link na inteligentní vyjádření Náchodského. Dostat se do průseru při zákroku a Náchodského mít u soudu jako znalce, tak se jdu rovnou zastřelit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 22:05:04 24. 04. 2009
default.png
re Pim Burger ....moc bych se divil kdyby jsi se neozval i s jedovatým plivnutím. Samozřejmě že jsem netvrdil že tuto problematiku měli „komouši“ vyřešenou, a kdybych zde zveřejnil „ferman“ prvorepublikového četnického velitelství podřízeným služebnám četnictva, k osobám štítícím se práce.... ( včetně odebírání kol od maringotek „zaparkovaných“ na určených obecních „honech“) tak bych mohl být podezřelý z netolerance. A nic tak neurychlilo vyšetření krádeže slepic, jako „zarepetýrování“ závěrem Mausera u hlavy koně. Ve výčtu toho korumpování oné minority (kromě přidělování bytů mimo pořadník) jsi ještě zapomněl na povinnou návštěvu posledního ročníku předškolního zařízení k osvojení základních návyků-zejména hygienických a náslechu vyučujícího jazyka (s jídlem grátis) . O přidělování Žigulíků a Mercedesů Rómům za sterilizaci nic nevím, nehledě na to že progrese rodinných přídavků od 4 dítěte silně klesala. Možná jsi to vyčetl v některé z těch nových sociologických publikací. Já jsem viděl v „meďouru „akorát Matušku, a nemyslím že to auto od někoho dostal. Taktéž vexláctví nebylo v té době doménou této komunity. Daleko lépe se ve „stínové ekonomice“ pohybovali, taxikáři, recepční, číšníci apod. Ten hrdina ve slavném filmu o vexlu, i přes svou tmavší pleť má kořeny zcela jinde. Tvá replika o použitelnosti § „ příživnictví“ pro občany mě spíše utvrzuje v tom, že jsi před r. 1989 tahal (v lepším případě) dřevěného kačera na špagátu. Protože když musel drban hákovat, tak měl méně možnosti páchat tr.činnost ( a měl alespoň nějaké prostředky k obživě), a když nedělal a neprokázal legální zdroj obživy tak hold šel bručet. Zcela jednoduchá rovnice.Omlouvám se jestli jsem tě vyděsil tou povinností pracovat (za komančů). Samozřejmě v případě že jsi něco zdědil od bohatého strýčka ze zámoří, tak jsi měl tuzexové konto v Živnobance, a nemusel jsi hákovat. Totéž se týkalo tzv,“svobodných povolání“, tj. umělců a některých sportovců. Řada z nich nyní brečí že má nízké důchody neboť si sami rozhodovali kolik si budou přispívat na důchod (tak jako dnešní podnikatelé). Tvojí závěrečnou „zdravici“ o demokratickém řešení tohoto problému raději nebudu komentovat. Tolik jizlivosti před slunným víkendem zase nemám.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 17:54:33 24. 04. 2009
honzad..jpg
Fabulace, polopravdy, vymysly "Fabulace, polopravdy, vymysly apod. V tom jsou mistri" .... No a jarku, delaji neco jineho nez nasi nejvysi, stredni i komunalni politicti predstavitele? Delaji snad neco jineho nez nase podniketelska? A delaji snad neco jineho nez jejich politicti nepratele z levicove casti politickeho spektra? Pokud uzivaji fabulace, polopravdy a vymysly, tak jsou ve spravne dobe na spravnem miste a mezi svymi. Tady a ted by za pozornost a zminku by stalo, pokud by se chovali jinak! :-) jenze to by se stejne nikdo nedovedel, jelikoz fabulace, polopravdy a vymysly jsou beznym pracovnim prostredkem i tech, kteri by o tom meli informovat... Takze, chlapi, ze radeji nejdete ven proskocit se na louce.. U nas, v bohnickem parku, je kraasne odpoledne :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio