Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Není mediální kritika policejního zásahu v Ústí účelová? (REDAKCE)

Není mediální kritika policejního zásahu v Ústí účelová?

Foto: Ilustrační, policista.cz
Všechny důležité sdělovací prostředky přinesly v minulých dnech informace o bezpečnostním opatření, které Policie ČR prováděla během víkendu  v Ústí nad Labem. O chystaném opatření jsme informovali zde. Akce nakonec proběhla, aniž by policie musela proti účastníkům shromáždění zakročit. Zákrok musel být veden pouze proti některým odpůrcům shromáždění, popřípadě osobám, které se v blízkosti shromáždění vyskytovaly z jiných důvodů.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 22. 04. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARKUS 16:41:24 22. 04. 2009
default.png
Stenli> asi tak To, že krititují přítomné policisty ze zásahu proti zhuleným levicovým extremistům a jejich "nečinnost" proti nic nedělajícím účastníkům ohlášeného pochodu, mě nepřekvapuje. Spíš mě přímo fascinuje rozjetá mediální kampaň po tom "útoku rasistů" na nelegálně obývaný dům ve Vítkově, kde útočníci nejsou ještě ani známí. Je vidět, že ČR se snaží usilovně dohnat západní Evropu v multikulturnosti a potírání "extremistů", čímž paradoxně jen bude přilévat olej do ohně, protože těch "extremistů" bude logicky stále více úměrně tomu, jak bude stoupat počet obyvatel majících tu čest žít v blízkosti "Romů" a do budoucna plánovaných imigrantů ze zemí třetího světa. Hon na čarodějnice právě začíná...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu R489 16:40:30 22. 04. 2009
default.png
Zákrok V Ústí sem byl a zákrok mi přišel adekvátní.Jen jsem se těšil že uvidím vytlačování vozidlem v praxi a ono nic.Nakonec ani nestříkalo vodní dělo :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 15:15:36 22. 04. 2009
default.png
je to jednoduchy...ptz policie rozehnala odpource pochodu, tzn., ty hodny a uvedomeli obcany mesta , na misto toho , aby rozehnali ty zly a hrozny nacky, kteri si tady jen tak beztrestne pochodujou. Vubec bych si z tohoto nedelal hlavu, jak znamo, casopis tyden a jeho redaktori, jsou napojeni na antifu takze z toho prameni jejich " objektivnost " . Zakrok byl zcela v poradku, probehli vyzvy, jak to ma byt..jen pro me osobne, mohl byt zakrok vic tvrdej,ale to uz jen podle moji uvahy..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 14:06:13 22. 04. 2009
default.png
Na tom videu je jasně vidět, že se snaží dostat z auta jeho posádku, která nakonec v autě ujede. Nevidím na tom nic zvláštního, ale na druhou stranu nechápu, proč se k tomu tiskový mluvčí nevyjádří nějak normálně, jako, že ta skupina lidí napadla strážníky, a poté se pokoušela odjet vozidlem, atd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINGO 12:20:40 22. 04. 2009
default.png
No něco si najít museli Jak říká staré přísloví, kdo chce psa být, hůl si vždycky najde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio