Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Není mediální kritika policejního zásahu v Ústí účelová? (REDAKCE)

Není mediální kritika policejního zásahu v Ústí účelová?

Foto: Ilustrační, policista.cz
Všechny důležité sdělovací prostředky přinesly v minulých dnech informace o bezpečnostním opatření, které Policie ČR prováděla během víkendu  v Ústí nad Labem. O chystaném opatření jsme informovali zde. Akce nakonec proběhla, aniž by policie musela proti účastníkům shromáždění zakročit. Zákrok musel být veden pouze proti některým odpůrcům shromáždění, popřípadě osobám, které se v blízkosti shromáždění vyskytovaly z jiných důvodů.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 22. 04. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu R489 21:50:26 23. 04. 2009
default.png
Generační špunt Dobře,stejně jako všichni kdo šli v tom průvodu nebyli náckové,tak všichni kdo proti nim protestovali nebyli levičáci :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 21:32:51 23. 04. 2009
default.png
re R489 Prosím tě, můžeš mi to nějak vysvětlit, proč musí být ten kdo nesouhlasí s náckama hned levičák ( v tvém pojetí je to zřejmě každá smažka s čírem ). V novodobých dějinách skončilo mnoho pravicových intelektuálů ve fašistických lágrech (ať už to bylo v Německu, Španělsku nebo Chile .) Asi mi tu něco uniká…?!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 20:23:51 23. 04. 2009
Out.jpg
Ja chapu, ze je to problem. Ale nejvetsi problem pro me je, pokud se normalni slusnej clovek necha oblbnout populistama z Delnicky strany nebo Narodniho Odporu. Jejich reseni sou plynovy komory anebo kulka do hlavy a to je to co chcete? Pokud ano tak doufam ze se toho nikdy nedoziju a pokud jo tak klidne pujdu s tema cikanama, uz jen z principu... Kazdymu merit stejnym metrem, ne pozitivni diskriminace ale peclive dbat aby nebyla zase diskriminace rasova. Jinak se bezte podivat do nejakyho vezeni, cikanu je tam plno, coz asi svedci o tom, ze tento stat je za trestne ciny stiha a odsuzuje. Rozhodne se nezastavam nakejch lichvaru, corkaru, neplaticu a prostitutek, ale v takovy Delnicky strane nebo Narodnim odporu je hromada lidi sedeli za nasilnou trestnou cinnost, ublizeni na zdravi, vrazdy, loupeze a i kradeze, vzor pocestnejch obcanu to rozhodne neni a jak se jednou vyjadrila jedna znama smesna figurka "Zakony teto zeme nas absolutne nezajimaji" Resit cikany ano, ohnem proti ohni aneb nahrazovat jedno zlo druhym, to ne...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu R489 19:12:57 23. 04. 2009
default.png
Co mě třeba zaráží na opatření v Ústí je že lidem bylo zabaveno skoro všechno co by šlo použít jako zbraň.Když pominu nácky(kde se zabavilo uplně všechno,i tyčky k vlajkám,svíčky) tak starýmu dědkovi zabavili plnej vozejk planěk do plotu kterej si chtěl přes víkend postavit atd. A levičáky před Mahou nikdo nekontroloval a všechno se jim nechalo...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRE999 17:09:18 23. 04. 2009
default.png
řešení je, ale každý se bojí ,,ušpinit si ruce" aneb méně voličů = méně peněz Je smutné že téma rasismus se stalo tak hodně populárním a moderním. Mám na tyto problémy svůj názor a myslím si, že i docela rozumný, ale vzhledem k moderním trendům by mě spousta lidí nazvala rasistou. Ale není to pravda, je mi úplně ukradený jestli jsi bílej, černej, nebo třeba fialovej, ale pokud děláš bordel, místo chození do práce se poflakuješ po ulici, jedinná tvoje starost je seřvat úřednici na sociálce, že musíš půl hodiny čekat na svoje těžce vydřené peníze a plodit 10 dětí, aby jsi měl těch peněz ještě více, pak jsi příživník a parazit patříš do kriminálu a budeš makat povinně pro stát a jen za stravu a životní minimum, tak jak to bývalo dříve. A teď nemám namysli, žádné vládnoucí menšiny v ČR, jedná se o lidi všech možných národností a ,,barev", ale v jedné z komodit se těchto lidí urodilo více než v jiných. Mám kamaráda, který je cikán a je to takový dříč, jakého jsem neviděl. Dělá pomocníka na stavbách, za den odnosí tolik materiálu jako žádný jiný, po večerech maká na baráku, který si poctivě za poctivě vydělané peníze postavil, má děti které patří ve škole známkama k nejlepším a jeho syn by chtěl být až vyroste doktorem. Je to skvělý člověk, má spoustu kamarádů i mezi ,,bílými" a nemá s nikým problém. Je tohle rasismus? Proč můžu s některým členem tohoto etnika být kamarádem, ale když procházím ulicí obsazenou převážně cikány, tak pravidelně slýchám kliď se odsud, nebo se ti něco stane? Je to rasismus? Kde je tedy problém. Proč si jeden cikán dokáže najít práci a být oblíbený, získat si u zaměstnavatele takovou pozici, že má práci jistou a v případě propouštění by šel mezi posledními a jiní nepracují? Je problém v tom, že by je nikdo zaměstnat nechtěl, nebo v tom že se jim prostě dělat nechce? Stát by si měl udělat pořádek v těchto věcech sám a nenechávat na těchto problémech parazitovat bandy vypatlaných hlav, který většinou ani neví co to fašismus je, jaké měl důsledky pro celý svět a dělají to jen proto, že je to in a dělají to i kamarádi. Jak se říká ryba smrdí od hlavy, jenže blíží se hejno piranhí, a aby nám vůbec ještě nějaká ryba zůstala. Vím, že to k tomuto článku moc nesedí, ale jedná se o problém od kterého se odvíjí situace, které často končí tím na co poukazuje tento článek. Můj názer je ano stejná práva všem, to je správné, ale když mají všichni stejná práva, tak musí mít i všichni stejné povinnosti a dokud tohle nebude platit, tak se máme naco těšit a blížíme se do velkého průseru!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARKUS 14:11:29 23. 04. 2009
default.png
Franta2> Jojo, jsem nejvymaštěnější na celém světě. Ostatně - Karliner má pravdu. Out> my jsme vlastně se Stenlim jedna a ta samá osoba. Hele, dejme tomu čas, podpořme levicová hnutí, nalejme víc peněz do nevládních Tolerancí apod. a nevšímejme si "Romů". Situace sama vykrystalizuje do utěšeného stavu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 06:38:25 23. 04. 2009
Out.jpg
Stenli-Markus Vy dva ste se tu hledali az ste se nasli, co?:) "jak znamo, casopis tyden a jeho redaktori, jsou napojeni na antifu" Jasny, kazdej kdo si dovoli napsat cokoliv proti "nám" (rozumej neonkám) je napojen na antifu anebo je alespon soucasti zidobolsevickeho spiknutí za ucelem ovladnutí sveta... A ze mohl byt zakrok tvrdej? Jasne, kdyz jde o cikany tak jen tvrde, co? A propo, ja znam lidi ktery sou rasisti a cikany nesnasej, ale nejsou to nackove. U tehle lidi v pochodu vime, ze to nackove sou, vim to ja, vis to ty a vi to i oni, tak tady nehraj divadlo o nakejch nalepkach s nacizmem.-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARLINER 00:15:01 23. 04. 2009
default.png
pro: Frantu2 Pokud jde o tragédii na severu Moravy, nechovejme se jako novináři a nepředjímejme. Vyšetřovacích verzí je stále několik a některá svědectví, z jejichž infomací vycházely první zprávy, vyvolávají rozpaky. Takže si raději vyčkejme, než budeme dělat závěry a s kýmkoliv to spojovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 23:24:27 22. 04. 2009
default.png
Markus: Ty musíš být hodně vymaštěný, když si myslíš, že zbabělý útok na spící děti, může v někom normálním probudit sympatie k extrémistům.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 22:45:43 22. 04. 2009
default.png
Markus jj..presne jak rikas. No k tomu Vitkovu , to nema cenu ani se vyjadrovat, ptz jak rikas, to co se zacina dit tady u nas- " Hon na carodejnice" . Ja sem jen zvedavej na tu Krupku ted o vikendu, byl sem si precist neco na Tn.cz , no nezklamali, opet zvasty, ale to co tam vykrikoval zastupce "romu z krupky" , je opravdu moc. Nejhorsi je, ze presne vim, jak lidem, co tam s tou zveri musej zit je a jaky tam maji ted peklo a jeste budou mit...bohuzel jakykoliv zastani pro tyto lidi je hnedka olepeno nacizmem a kazdej trochu vic aktivnejsi riskuje kriminal..no nevim,kam az to bude muset dojit, kdy konecne i panacci seshora pochopej...ale tenhle evropskej trend multi-kulti nemuze dopadnout dobre, obyvatele krupky, Janova ale x- dalsich mest muzou povidat

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio