Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Při přestřelce v pražských Řeporyjích zemřeli policista a pachatel (REDAKCE)

Při přestřelce v pražských Řeporyjích zemřeli policista a pachatel

Foto: Ilustrační
(AKTUALIZACE 17.9. v 10.00 hod.) Tragicky skončila přestřelka, která se ve středu ráno odehrála v pražských Řeporyjích v ulici Hasičů. Podle informací policie zemřel při střelbě pachatel a kriminalista.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 17. 09. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOUDA 19:47:14 17. 09. 2009
Jouda.jpg
Strach o život měl mít až když začal utíkat před policii, to se přece nedělá! Evidentně se mu bručet nechtělo....... a víme jak to dopadlo!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 19:42:49 17. 09. 2009
default.png
?? Zrovna bylo na Nově řečeno(rozhovor s těma dvěma dalšími pašíky), že došlo k odrazu střely z policejní zbraně, z těch tří lumpů nikdo nestřílel, zastřelený pašík utíkal protože měl strach o život. To jsem zvědav jak se to celé rozlouskne, ale mám obavu, že to bude zase v neprospěch policistů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINGO 19:10:26 17. 09. 2009
default.png
Čest památce kolegy a upřímnou soustrast všem blízkým. Je nepochybně tragická bilance, že v dnešní policii se zanedbává snad úplně vše, co by podobným tragédiím mohlo a mělo zabránit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIN 18:55:23 17. 09. 2009
default.png
uprimnou soustrast uprimnou soustrast cele Lukasove rodine a cest jeho pamatce..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OO 17:26:58 17. 09. 2009
default.png
Arantes Napsal jsi to hezky, ale ten náš obrovskej muloch pojede dál ve svých kolejích. Nikdo není schopnej to kamkoliv otočit. Věčná čest a sláva padlým kolegům. Pro nás ostatní - naším základním úkolem je vrátit se ze služby žíví!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARLOS 16:01:48 17. 09. 2009
default.png
Čest tvé památce. Měj se v nebi krásně!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ARANTES 15:39:16 17. 09. 2009
default.png
Organizace Na každé takové smutné události je však nutné hledat něco, z čeho bychom se poučili. Jsme členy ozbrojeného sboru PČR, sboru, který by měl ochránit lidi před nebezpečnými individui a pachately. K dispozici máme NULOVÝ VÝCVIK, 20let STAROU TONFU, 20let STARÝ NAPROSTO NEPOUŽITELNÝ KASR a minimální hranici nastřílených nábojů ve výcviku - dle předpisů o střelecké přípravě. Vážení odpovědní vedoucí a šéfové, takto se opravdu nedá plnit slib, jenž jsme dali ! Zbavme se lidí, kteří svoji práci flákají, stydím se za každého "kolegu" kterého vidím ve zprávách jak se zašíval, nebo jak vzal úplatek. Zbavme se takovýchto lidí a ta hrstka z nás co zbude, pojďme dělat naši práci srdcem a Vy, vážení šéfové a odpovědní manažeři, nám k tomu dejte odpovídající možnosti ! Je ostudou, že abych přežil, musím nosit vlastní slzotvorný prostředek, vlastní obušek (o tom však veřejně nesmím mluvit) a kdybych se sám nevzdělával z hlediska bojové přípravy, jsem na tom s bojovou připraveností stejně jako kdejaký drban. Není to o svalech, je to o promyšleném výcviku. K násilí totiž nemusí dojít, budou li policisté přirpaveni, protože budou li připraveni, budou si v zákroku jisti. A budou li si jisti, bude to znát a 4x z 10 případů si to drban rozmyslí. Je to o tom, vykašlat se na některé věci a zařadit každý týden do instruktáže 2 hod tvrdé bojové přípravy. Ať např. BESIP dělají dopraváci, k tomu určení, ušetříme tím čas a ten můžeme vložit do výcviku a vzdělávání v situacích, do kterých se denně dostáváme. Mnohdy jsou to lehké situace, ale i ta lehká situace je jednou z 1000 pokusů smrtelná, otázka zní, na koho to vyjde...a vždycky to na někoho vyjde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 13:30:41 17. 09. 2009
default.png
4 Hammer a Petr Kubelak Naprostý souhlas. Je to stejný a špatný už pomalu 40 let. A nejen u kriminálky, Petře. Navíc čtu o odražené kulce. No počkáme si, jak se to vyvrbí. Víme, že je moc brzy. Spíš by mne zajímalo, co přijde po služební lajně. Mělo by vždy po takovém případu. Čekám na zveřejnění dalšího účtu. Přispěji jako obvykle. Ach,jo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JERRY 12:59:25 17. 09. 2009
jerry.jpg
Čest památce padlého kolegy. Upřímnou soustrast všem jeho blízkým. NEZAPOMENEME

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SKOLAK 09:30:50 17. 09. 2009
default.png
Čest jeho památce...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio