Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

AntiKonflitní Tým (REDAKCE)

AntiKonflitní Tým
AKT KRPA
Foto: G.M
Mnoho policistů dodnes prezentuje názor, že Antikonfliktní tým je naprosto zbytečná složka Policie ČR.  Že vlastně není nutné s nikým vyjednávat.  Nepřizpůsobivým se prostě naloží  obuškem na záda a těm, co se jich budou zastávat,  ještě pár navrch.  Jak  se ale ukázalo v severočeském Janově,  není demonstrant jako demonstrant. Mezi skutečnými pravicovými radikály se v Janově pohybovali i místní obyvatele, kterým už prostě došla trpělivost. 
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 03. 10. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KAREL-150 23:44:49 04. 10. 2009
Karel.150.jpg
to Pixel zkus to ještě jednou, prosím

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 23:44:14 04. 10. 2009
Karel.150.jpg
to x1-ray Doporučuji také videodokument ze zpráv TV Prima z 26.9.09 o tom jaké klima je utvářeno Vašim dětem a co na nás po dlouhé roky sypou za bordel, který naleznete zde www.chemtrails.cz/ Vedlejší účinky látek si nalezněte sami. Že by ti vědci neznali vedlejší účinky? A proč se to vlastně tak dlouho tajilo? V USA jsou proto demonstrace a skutečně mají mít proč, Německo je na nohou! Je lepší mávnout rukou a říci konspirační teorie, nebo jde skutečně o konspiraci?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIXEL 23:42:51 04. 10. 2009
default.png
Pro Karel.150 a denver. Pánové, s vašimi moudry ohledně fašismu a podobných věcí zmizněte na jiné vlákno, tady se má diskutovat o výhodách či nevýhodách AKT!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 23:20:38 04. 10. 2009
Karel.150.jpg
to x1-ray Prosil bych bez urážek. Hele ve středověku lidé taky věřili, že je země placka. Bylo dáno omezení náboženskými paradigmaty. Nyní je dáno omezení vědeckými paradigmata. A propo co ti vědec řekne tomu věříš, a co popře to budeš popírat taky. Nejde samozřejmě o jednoho jediného vědce, ale vždy mu to musí posvětit nějaká světová organizace, jako WHO WTO apod. Například na neznámý typ chřipky ročně zemře až 300000 lidí, WHO objevila prasečí chřipku, začala ji věnovat pozornost, za 7 měsíců zemře 1000 lidí a máme pandemii, a farmaceutický průmysl už vyrábí vakcínu:) Mimochodem, zprávy světové zdravotnické organizace, které si můžeš přečíst, vydávali informace, které v dané době nemohli tvrdit bez zpracování celé statistiky dopředu. Matematika a statistika jsou mé milované disciplíny. A jak někteří badatelé mohli tvrdit už před půl rokem, že ty vakcíny jsou zdraví škodlivé?:) Kuk, hm?:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:19:49 04. 10. 2009 blokovaný
default.png
honzad Těma šmejdama v Janově sem myslel členy DS-NO a nikoliv členy PČR.Jestli si to ty anebo někdo jinej pochopil jinak,tak se omlouvam.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:16:59 04. 10. 2009 blokovaný
default.png
honzad Honzade znova tě musím požádat, aby si četl moje příspěvky pozorně a řekl mi,kdy sem se tu dotkl nějakého policisty kterej je slušnej a tolerantní???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 23:03:18 04. 10. 2009
honzad..jpg
hele, denvere kdo ti tady za ty desny zvasty plati? ... proc tady rozcilujes lidi temi blaboly? Vadi ti nervozni a agresivni policajti? No, ja kdybych byl policajt a ty si o me psal ty tvoje zvasty, tak asi zacnu bejt taky agresivni .. takze pokud chces udelat neco pro vetsi klid a mensi agresivitu policistu v ulicich (na kterou si tady porad ruzne stezujes) tak je prestan nasirat a urazet. co ty na to? nebo ti za ty zvasty, kteryma to tady tapetujes, plati nekdo, kdo ma zajem na tom, aby se tady (nejen na webu, ale i u policie a potazmo ve spolecnosti) vsechno jeste vice znervoznovalo a vyostrovalo?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 22:47:13 04. 10. 2009 blokovaný
default.png
Pravda je,že se tady často odbočuje od témat,ale třeba to téma neschopnosti naší tajné policie sem docela patří.Ta je bohužel úplně mimo(né já) a proto sou fašisti u policie a proto dochází k akcím typu Janov.Jak je možné,že nevěděla o situaci předem a nenechala ty šmejdy včas a okamžitě pozatýkat????

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 22:23:55 04. 10. 2009
default.png
4denver zase porušuji BAN. Cvoka ze sebe děláš sám, pokud si myslíš, že konspirace USA a Číny má něco společného s AKT. Založ si na své problémy jiné vlákno a tam diskutuj, rád si příspěvky přečtu, ale nezapleveluj diskuzi mimo téma. Tomu se říká slušnost a repekt víš? Tahle lajna je o AKT.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 22:04:36 04. 10. 2009 blokovaný
default.png
x1-ray Ty máš furt snahu někoho peskovat a dělat z každýho cvoka a blbce.Jenže todle je diskuse a holt né každej má stejné názory jako ty.Já ti neberu ty tvoje,ale ty tady ze mně furt děláš magora a vnucuješ to ostatním diskutujícím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio