Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

AntiKonflitní Tým (REDAKCE)

AntiKonflitní Tým
AKT KRPA
Foto: G.M
Mnoho policistů dodnes prezentuje názor, že Antikonfliktní tým je naprosto zbytečná složka Policie ČR.  Že vlastně není nutné s nikým vyjednávat.  Nepřizpůsobivým se prostě naloží  obuškem na záda a těm, co se jich budou zastávat,  ještě pár navrch.  Jak  se ale ukázalo v severočeském Janově,  není demonstrant jako demonstrant. Mezi skutečnými pravicovými radikály se v Janově pohybovali i místní obyvatele, kterým už prostě došla trpělivost. 
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 03. 10. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 19:58:21 04. 10. 2009 blokovaný
default.png
Fiber Kdyby ten kluk byl v.chcanej,tak by nekrad bundu nad 5000 kč,ale to ty nedokážeš pochopit.A jinak ten krám byl náš.Takže v podstatě patřila mně....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FIBER 19:49:56 04. 10. 2009
default.png
denver Počkej, to nechápu. Pokud ta bunda nikomu nepatřila, tak jí nemohl ukrást. Krádež je snad to, když někdo někomu jinýmu něco vezme, ne? A jestli tohle dokážeš poznat, tvoje plus. Jen aby jsi se někdy nespletl a nakonec to nebyl ty, kdo bude mít tu babičku co dostala klackem na svědomí....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:47:23 04. 10. 2009 blokovaný
default.png
Fiber Neudělal bych to.....Mam pocit,že pár policajtů dokáže taky poznat h.jzla od někoho kdo udělá právě jenom tu blbost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:44:23 04. 10. 2009 blokovaný
default.png
Fiber To je něco jinýho.Pokud někdo ukradne přímo něco nějakému člověku,tak to hodně odsuzuju,ale tendle kluk by to neudělal.Asi se budeš smát,ale já docela dokážu poznat jestli je někdo fakt h.jzl anebo udělal jenom blbost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FIBER 19:43:53 04. 10. 2009
default.png
denver A ještě jedna věc k souvislosti s appalaciem. Co kdyby jsi zavolal na kluka policii. Přijel by příslušník, kterej by po zhodnocení situace zjistil, že by klučinovi kriminál akorát uškodil, dobře mu promluvil do duše a nechal ho jít. A ty by jsi udělal co? Podle toho co píšeš by jsi ho sám pustil ale pokud by to udělal policista, ihned by jsi volal do televize a posílal tam svůj natočený materiál, jak policista neplní zákon a pouští zloděje? Protože si opravdu krásně protiřečíš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FIBER 19:38:41 04. 10. 2009
default.png
denver A co člověk, jemuž bunda patřila. Dlouho na ní šetřil nebo ji dostal od přítelkyně k Vánocům. Jak se asi cejtí, když nějakej fracek přijde a vezme si co mu nepatří? Bundě to je podle teb jedno ale co poškozený???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:38:17 04. 10. 2009 blokovaný
default.png
appalacio Mně kdyby dal polda facku,tak bych ho určitě nežaloval,ale bohužel spousta policajtů nezůstane jenom u tý facky....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FIBER 19:36:03 04. 10. 2009
default.png
denver Jistě, že jsem udělal chybu. Ale nikdy by mě nenapadlo někomu krást bundu. Ke všemu ještě nějakou hodně dobrou, když byla dražší pěti tisíc. Ale tak rozhodnutí bylo tehdy na vás. Možná už ten klučina seká latinu, možná chtěl obrat starou babku a když ta se bránila, přetáhl ji klackem po hlavě. Je to individuální a proto tim chci říct, že nelze každýho při přistižení jen pokárat a nechat bejt. Na druhou stranu mohl přijet třeba někdo jako Hammer, vlepit klukovi facku a ten by už příště nekradl, ptže mu to za to nestojí. Nelze mít jen jeden pohled. Nemůžeš sice mlátit na potkání ale taky přeci nemůžeš odpouštět cokoliv. Kam by jsme to potom dospěli??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:35:45 04. 10. 2009 blokovaný
default.png
Fiber Ta bunda je furt jenom z.urvená věc.Necejtí strach a necejtí bolest jako člověk anebo bezbraný zvíře,ale to vy nejste schopný pochopit.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 19:34:43 04. 10. 2009
default.png
for denver a tady nechápu já tebe... prostě tě nechápu... když ti nevadí, že krade kluk, proč ti vadí, že občas polda udělá nějakou stíhatelnou blbost... bereš tím vlastně zákon do svých rukou.. ty to děláš, ale u ostatních ti to vadí... tak mi to vysvětli... já když někoho pustím, tak se dopouštím TČ zneužíti pravomoci VČ.. vysvětli mi to, protože já to prostě nechápu..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio