Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Co je polda za zvíře? (REDAKCE)

Co je polda za zvíře?

Foto: Internet

Během své dvanáctileté služby u Policie ČR jsem zjistil, že co polda, to jiná osobnost. Přesto se typově dají zařadit policisté do určitých skupin. Jsou to typy lidí, kteří si jsou povahově nějakým způsobem podobní. Možná ale níže uvedené typy najdete ve všech kolektivech po celém světě.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 12. 03. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VRTULNIK-SOKOL88 16:39:50 22. 03. 2010
vrtulnik-sokol88.jpg
redakce: beru na vědomí, debata na toto téma s těmito lidmi je stejně nesmyslná protože jediné, co ve mě vidí, je nějaký hajlující primitiv který se schovává za masku nevinnosti a nacionalismu. vyvrátit to prakticky nelze i když mě tu nikdo nezná. takže končím debatu

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 15:25:49 22. 03. 2010 blokovaný
default.png
FS2 Odpovím ti tedy na foru.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FS2 15:16:21 22. 03. 2010
default.png
re redakce Redakce by se měla raději věnovat sekci "blog", která se stává dětským koutkem nacionalismu :-P

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu REDAKCE 14:28:45 22. 03. 2010
redakce.jpg
off-topic debata Vážení přátelé, tato debata je nyní zcela off-topic, tedy daleko od tématu článku. Rád bych tedy připadné diskutéry požádal, zda-li v ní mohou pokračovat v diskusním fóru, kde jsou již z minulosti pro podobná témata diskuse zřízeny. Díky a pěkné odpoledne, za redakci Dušan Stuchlík

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-J-BILY 14:22:31 22. 03. 2010
Pavel J. Bílý.jpg
re. "Helicopter-FalconHaHa" Ono "těch pár blbečků co se potácí po ulici s flaškou vodky, hajlují a vyřvávají cosi jako čechy čechům" se nemusí nijak hledat, těch se potlouká všude dost. Jenom mají spíš nafouklý bachory a palice od piva, než od flašky vodky. Takže co tu chceš "obhajovat"...?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FS2 13:25:01 22. 03. 2010
default.png
re 88 Směju se tomu, že nějaké nackovské tetování schováváš za "germánskou mytologii" a ještě se divíš, že takové lidi armáda nechce. Tady se oháníš tím, že nejsi nácek, ale vlastenec a vedle na diskusi píšeš, že sleduješ "web nepřítele" - myšleno web Antifa, která je podle tebe spojena s BIS, což je pro tebe asi taky nepřítel? Takže za co a proti komu v tom vašem spolku "88" bojujete?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VRTULNIK-SOKOL88 09:54:52 21. 03. 2010
vrtulnik-sokol88.jpg
eFeSku: já si můžu věřit třeba v Budhu a nemáš právo se mi kvůli tomu posmívat...opravdu nechápu, co má co Hitler společného s 9 světy okolo Yggdrasilu. Ale ty to možná chápeš o něco lépe že? =) A na tobě je krásně vidět jak jsi stejný jako většina těch, co poslouchají naše krásná zmanipulovaná média. Prostě nepřipustíš si, že by na tom třeba něco mohlo být a že já nemám důvod se přetvařovat...nene, ty radši mezi náma budeš hledat těch pár blbečků co se potácí po ulici s flaškou vodky, hajlují a vyřvávají cosi jako čechy čechům. ale co, tvůj boj.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VRTULNIK-SOKOL88 09:51:25 21. 03. 2010
vrtulnik-sokol88.jpg
špunt: aha, dík za vysvětlení teď už jsem to pochopila =) zatím nejhorší, co jsem v KD našla byly nějaké fazole co se nedaly ani jíst a sušenky co jsme si museli lámat protože nešly ani ukousnout.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FS2 22:18:45 20. 03. 2010
default.png
:-)))) "věřím v germánskou mytologii" Já se snad poseru smíchy :-)))) si nech na rameno vytetovat Hitlera a můžeš tvrdit, že to máš z vašeho kroužku samostudentů německé historie :-))) Jestli VP jde po šaškách, co si nechávají tetovat "germánskou mytologii", je to jen a jen dobře!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FS2 22:11:43 20. 03. 2010
default.png
re vrtulník Nevím, jestli na to máte nějaké zvláštní:-)))) školy, ale každopádně je patrné, že se mezi nácky pohybuje stále více lidí, kteří umí trochu mluvit a psát formou, přijatelnou pro většinu populace. Ty si toho příkladem, když zde chválíš policisty, že tě hodili domů a jak s nimi občas přátelsky pohovoříš o módě.... Klika je, že je mezi vámi stále dost imbecilů, kteří svoje myšlení projevují otevřenou a násilnou formou, takže si může i průměrný konzument tv nova udělat obrázek o tom, jaká je skutečná tvář těhle "mladých sportovců, co nemají rádi drogy a kriminalitu". A pokud jde o společenskou nebezpečnost, tak u bezpečnostních složek jsou určitě větším rizikem pro společnost člověk napojený na extrémistické organizace, než někdo, kdo si občas ubalí trávu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio