Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Co je polda za zvíře? (REDAKCE)

Co je polda za zvíře?

Foto: Internet

Během své dvanáctileté služby u Policie ČR jsem zjistil, že co polda, to jiná osobnost. Přesto se typově dají zařadit policisté do určitých skupin. Jsou to typy lidí, kteří si jsou povahově nějakým způsobem podobní. Možná ale níže uvedené typy najdete ve všech kolektivech po celém světě.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 12. 03. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VRTULNIK-SOKOL88 15:47:12 13. 03. 2010
vrtulnik-sokol88.jpg
ban vzhledem k tomu, že je mi jasné že ho dříve nebo později dostanu, chtěla bych vám jen říct, abyste si mé příspěvky nevykládali zle(i když u většiny se tak už stalo). je mi jasné, že je tu dost lidí, co mně tu nechtějí. zajímavé je, že mi tu všichni připomínáte demokracii...ovšem zrovna ban mi moc demokratický nepřijde. ale co už. už jen čekám, kdy na mně někdo z vás pošle policii, nebo rovnou zásahovku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu THOR 15:44:12 13. 03. 2010
default.png
Denvere, samozřejmě že s tím co psal sokol88 nesouhlasím, ale to je tak všechno co s tím mohu udělat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VRTULNIK-SOKOL88 15:41:49 13. 03. 2010
vrtulnik-sokol88.jpg
všem já nepatřím k žádnému směru, já mám svou vlastní cestu a ze všeho si beru něco. opravdu zvláštní...nepsala jsem, že ti policisté byli neonacisté. a jentak mimochodem, ani já, ani moji kamarádi nenapadáme ostatní. protože nám to přijde jako volovina. protože tím se nic nezmění. usilujeme o nacionalizaci naší republiky, aby si už konečně lidi uvědomili, že jsou češi a ne masa lidí, se kterýma si bude vláda jen tak manévrovat jak bude chtít...nejsem neonacista ale nacionalista, a v tom je sakra velkej rozdíl. je smutné, že vám to nedochází. stejně jako s tím systémem...nejsem přímo proti systému, systém musí být jinak zavládne anarchie. nechceme dělat ani žádné převraty jak si myslíte, chceme demokratickou cestou lidem připomenout, že jsou češi. chceme v nich probudit hrdost a čest. bohužel, nemůžeme za to, že média ovládaná vládou, které došlo nebezpečí že by je někdo vyhnal od koryta, nám to neumožňují. a jentak mimochodem, existuje cosi jako svoboda slova. a ani policista není loutkou, která by nesměla volit. a blondýnka nejsem,ale nevidím v tom s těmi příspěvky žádnou souvislost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 15:19:52 13. 03. 2010 blokovaný
default.png
THOR Všichni tady furt řešíte mně a to jestli doržuju BAN,ale todle vás nechává klidnejma?Policajt má chránit slabší,má bojovat proti zlu,rasismu a nenávisti a né dělat opak.Sem možná trochu mimo a asi nehodím to tohodle světa,ale pro mně lidi jako je třeba ten policajt X a jiný,kterejm sem tady vyjádřil podporu,tak jsou fakt frajeři a věřím,že jim to osud nějak vrátí.A tímdle sem tady nijak neodbočil od tématu.Naopak.Na někoho řekněme špatnýho, může člověk narazit všude,ale když je špatnej polda,tak je to průser.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 15:16:11 13. 03. 2010
martoo.jpg
to vrtulník-sokol88 Jak to vlastně s tebou je? Otevřeně řekni, sympatizuješ s radikálními směry? Podle tvých minulých přísěvků mi to, stejně jako celé řadě ostatních, tak připadá.. Doufám, že to nebereš jako moc troufalé či dokonce jako urážku, jen jsem se tě narovinu zeptal.. Nechci totiž spekulovat ani tě nějak napadat a to platí i o té tvé "88" na konci nicku, která svoji symboliku v radikální sféře také má..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:53:47 13. 03. 2010 blokovaný
default.png
THOR Říkal,ale todle se týká toho,co sem tady furt řešil.Tobě příde normální, co sem vrtulník napsal?Mně se chce zvracet.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu THOR 13:29:19 13. 03. 2010
default.png
Denvre neříkal si že maš BAN??????????????

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 07:52:21 13. 03. 2010 blokovaný
default.png
Doufám,že ten tvůj příspěvek si přečetli všichni,který tady neustále tvrdí,že je u policie všechno v pořádku.Jinak naprostej souhlas s X.Ten kdo sahá na slabší,tak je ta největší s.ině.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 07:38:22 13. 03. 2010 blokovaný
default.png
vrtulník Máš pocit,že tu děláš policistům dobrou reklamu,když tady říkaš,že jsou mezi nima příznivci ultrapravice?A znova se tě musím zeptat.Nepřídě ti pokrytecký to,že tvdíte,jak ste PROTI SYSTÉMU a pak se přátelíš s policisty?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 02:01:41 13. 03. 2010
default.png
Vrtulníku když tak čtu tvé příspěvky tady i na jiných vláknech napadá mne. Nejsi náhodou blondýna? :-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio