Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kam kráčíme..

Člověk by asi musel být slepý, aby neviděl budoucnost na které se sám svou ignorancí podílí. Na světě byla jedna země, která měla skutečnou demokracii, nedávno v ní propukla válka a údajný vůdce padl, ta země je Libye. Zamyslete se nad jejich demokratickým a sociálním systémem, jednalo se o zemi bez prezidenta, bez premiera, bez parlamentu, pak asi mnohým dojde co tady tolerujeme.. YT:http://www.youtube.com/watch?v=OeSSSA-BFvM
KAREL-150 :: Datum založení: 11. 11. 2011 :: celkem 187 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KAREL-150 09:32:43 17. 02. 2012
Karel.150.jpg
DAX [2012-02-16 00:08:16]: Od člověka co se nestará o více než vlastní kůrku chleba jsem jinou reakci čekat nemohl, díky, že mě jako ve středověku za mé kacířské názory rovnou nezabiješ..:))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:08:16 16. 02. 2012
dax.jpg
KAREL-150 [2012-02-14 13:59:28]:
Ilumináti si často prostřednictvím médií, hudebního a filmového průmyslu dávají znamení očekávaných a utajovaných událostí, tyto znamení jsou důmyslně skryté a příjde se na ně zpravidla až po uskutečnění událostí. Pozorným očím však neunikla nastávající hrozba.

Nedávno jsem měl divné tlaky v břiše, zašel jsem tedy na nejmenovanou místnůstku, vytvořil jsem úžasnou hodnotu a pozorným okem jsem s údivem zjistil, že je v ní skryté tajné znamení Iluminátů, které však bylo důmyslně skryté a přišel jsem na ně až po uskutečnění události....

Karle150 jseš úžasnej, snad se to už dneska dá léčit.
Měj se fajn a pozdravuj Ilumináty

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 13:59:28 14. 02. 2012
Karel.150.jpg
Dojde k nukleárnímu výbuchu v Londýně při olympijských hrách 2012? Nebo k chemickému útoku v Londýnském metru při této příležitosti?

Ilumináti si často prostřednictvím médií, hudebního a filmového průmyslu dávají znamení očekávaných a utajovaných událostí, tyto znamení jsou důmyslně skryté a příjde se na ně zpravidla až po uskutečnění událostí. Pozorným očím však neunikla nastávající hrozba, doporučuji pozorně celé shlédnout..



Jestliže z tohoto útoku nesejde a dojde k němu, jak se bude odvíjet další světové dění? Nepochybně bude obviněn někdo kdo je schopen výroby nukleárních zbraní (v současnosti je jako nepohodlný vnímán Irán, kdy se jedná o zemi v blízkosti země zaslíbené, stejně jako Lybie, Syrie, Libanon, Egypt, Irák, či Afganistán, kde se nachází hluboce věřící lidé a kde všude během posledních let byly falšně vytvořené konflikty (tím ovšem netvrdím, že tam byl ráj na zemi)), ale hlavně nebude vnímána jiná alternativa než silné omezení práv občana a to i co se týká svobody slova na internetu. Budeme blízko ustanovení cenzury a politiky jako na miliardovou Čínu a když premiér řekne, že tráva je modrá a nebe červevné tak mu zkuste oponovat. Média jsou už dávno pod taktovkou iluminátů, ale po takových událostech už nikdo ze zpravodajců nebude moci vznést známku pochybnosti. Jestli, že k té události dojde, tak Vám už bude k ničemu vědět, že za tím stojí ilumináti!

http://www.mr-sport.cz/news/oh-v-londyne-predstavuji-vysoke-bezpecnostni-riziko/

..Martoo, k tomu co jsem zde chtěl popsat se vrátím později..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 14:46:20 11. 02. 2012
martoo.jpg
KAREL-150 [2012-02-11 13:20:30]:

No nevím zda je Tvoje "poslání" perspektivní, ale rozhodně myšlenka to dobrá je.

Já se spíše držím subjektivního co nejracionálnějšího pohledu na věc se špetkou cynismu a jistou dávkou odstupu:o)

Když jsi naznačil své technické zájmy, napadla mě jedna historka, kterou někde vyprávěl Uzel:

Paní učitelka se při zkoušení ptá Pepíka: "Pepíku, řekni nám Pythagorovu větu". Pepík odpoví: "Pythagore, Pythagore do roka a do dne". :o)

Pro mě jsou technické věci španělská vesnice. Ani nevím, zda na ně prostě nemám hlavu a nebo jsem na jejich naučení lempl, já se raději držím paragrafů a improvizace:o)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 13:20:30 11. 02. 2012
Karel.150.jpg
MARTOO [2012-02-11 08:23:43]: Jj, souhlasím, má chyba, ono je se těžké vyjádřit, když vyjádření by bylo tolik obsáhlé, jestli jsi držel někdy v ruce Bibly, tak tušíš jak moc obsáhlé, jenže ani Bible nepopisuje všechnu tu korupci a podvody dnešní doby, a proto to pak má mnohdy punc kázání, ačkoli někomu něco vnutit je proti mé vůli, chci jen podnítit jiný pohled než je ten "politicky korektní".
Jinak já se považuji za odboráře za pravdu a dobro a v tomto materiálním světě za pravdu k užitku, víš Policie pro mě není celý můj svět, když se rozhlédnu nemůže být, vím, že i zlo může být užitečné, zpravidla slouží k ponaučení stejně jako fyzická bolest nebo bolest strádání. Mnozí si myslí, že kdyby existoval Bůh, pak by nebylo zlo či bolest, ale při svěření svobodné vůle člověku, je právě tohle dokonalý svět. Byla nám svěřena možnost svobodného rozhodnutí a vládnutí, buď si to uvědomíme a uvědomíme si o co bychom měli za svůj krátký život usilovat nebo se budeme muset nějak drsně ponaučit, nepředpokládám, že ti kdož mlují sami sebe, klam a zlo nás povedou po správné cestě. Kdyžtak o tom později napíši malinko více, aby to bylo smysluplnější.
Nenarodil jsem se do náboženské rodiny, nemám teologické vzdělání, vždy jsem se považoval za materialistu a ateistu (to již neplatí), mými oblíbenými předměty jsou matematika (na VŠ úrovni), statistika, fyzika, mám technické vzdělání, zajímám se o IT, jsem člověk, který potřebuje jasný důkaz, neodstrkuje stranou informace bez zkoumání, a když není důkazu zvažuji pravděpodobnosti hypotéz, přišel jsem na to, že svět neřídí hlupáci, vyhledával jsem, ověřoval a hodnotil informace, které Vám v TV nikdo neřekne, skládal jsem mozaiku, můj osobní život poznamenaly velmi významné události, které mě přiměly hledat pravdy v jiných oblastech života, některé události trvají a trápí mě, ale jsou mým hnacím motorem, pro to abych uvěřil ve Stvořitele a duchovní svět (mimo čas a prostor, tedy věčný život) jsem shromáždil velké množství informací, zdaleka nemám ve všem jasno, ale vím o co mám usilovat a není to vlastní prospěch. V církve a instituce náboženství nemám důvěru dodnes, domnvám se například, že současný papež je taky okultista, ani ateista nemusí být ateistou takovým jak si myslí, pokud poslouchá své svědomí, Království Boží je ve Vás, není pravda, že nevěřící nutně příjdou do pekla.

Později tedy kdyžtak napíšu nějaké velmi logické a smysluplné myšlenky..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 08:23:43 11. 02. 2012
martoo.jpg
KAREL-150 [2012-01-24 13:04:38]:

Jo tak to jsem asi vážně nepochopil:o) Ty to Karle vždycky napíšeš tak, že si připadám jak pod kazatelnou.

Neber to špatně, je to myšleno žertem, ale co myslím vážně je to, že s tebe by byl odborář jedna báseň. Nechceš se takto angažovat?

Máš na to spoustu matroše (videí, fotek, hesel ..) a navíc vše dokážeš podat velice slušnou formou, byť pro čtenáře velmi náročnou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 23:48:22 10. 02. 2012
dax.jpg
Karel 150 krásné svatořečnění - Karle ty prostě vždy zazáříš....bůh s tebou synu

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 13:49:30 10. 02. 2012
Karel.150.jpg
Korupce je něco co ve stále vyšší míře cítí lidé všech národů, ač ji nemusí vůbec vidět. Mnozí vysoce postavení na ni opakovaně upozorňovali. A jejich plánem je ustanovit jeden světový řád bez jakékoli suverenity národů, lidé se sami bouří proti svým vládám, ale čím větší moc (EU, USA.. či dokonce světová moc) tím větší korupce a tím horší jakákoli kontrola nad ní. Je zde snaha o to, aby jsme se jako lidé oprostily od své duše od toho hlasu (svědomí), který nás nikdy nezklame v rozpoznání toho co je v nejhlubším důsledku skutečně dobré a co špatné(nepleťme si se svou myslí), je zde snaha o absolutní kontrolu a odevzdanost, snaha odvrátit naši pozornost od zázraku stvoření a degradovat život lidské bytosti.

Ani občanům "největší demokracie" nemůže nikdo zastřít páchanou korupci:


Zkompromitovat zdání nejspravedlivějšího (Demokracie) je projevem mistrnosti klamu, Satan je mistr klamu, mnozí mocensky významní představitelé se oddávají okultismu. Jeden klam jsme prohlédli (korupci vlád), ale jsou zde tisíce jiných, které ovlivňují naše životy (zpravodajství, školství, zdravotnictví, ekonomika, sociální problémy, zásobování potraviny a jejich kvalita, kvalita pitné vody, drogerie, finančnictví, hudební a filmový průmysl, politika, psychologie, globální oteplování, kvalita ovzduší a mnohé další). Dokud nebude odkud brát svědomitého politika nemůže jakákoli vláda sloužit nikomu jinému než své sebelásce a klamu a následně zlu, což je jistá cesta do pekla! My pak zpravidla nejlepšího čeho dosáhneme je, že je ještě napodobujeme v našich osobních životech, kdy mnohé je podmiňováno pouze osobnímu úspěchu a prospěchu. Když nezměníme vlastní myšlení, docílíme maximálně ustanovení ještě většího tyrana (vlády tyranů).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 09:31:21 10. 02. 2012
Karel.150.jpg
DAX [2012-02-09 23:52:05]: Přijde mi podivné, že "dělá revoluci" někdo kdo o sobě nic neprozradí, viz:
http://www.narodni-rada.cz/products/prijmeni-jmeno-i-/

Čeho chtějí dosáhnout?
http://www.narodni-rada.cz/co-chceme-dosahnout/

Že je mnohé špatně na to člověk nemusí být genius, ale tady není nabídnutá žádná alternativa. Korupce je na světě odjakživa, Karel IV by například neuvěřitelný korupčník a také vrah tisíců židů, jejich majetky pak přislíbil těm, kterým byl dlužen. Takže odvolání vlády nic neřeší, dokud nepříjde skutečná alternativa.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 23:52:05 09. 02. 2012
dax.jpg
Že by se blýskalo na lepší časy a Vítězný únor by se blížil??? Že by byl soudný den na již na obzoru???

http://holesovskavyzva.zacit.cz/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio