Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kam kráčíme..

Člověk by asi musel být slepý, aby neviděl budoucnost na které se sám svou ignorancí podílí. Na světě byla jedna země, která měla skutečnou demokracii, nedávno v ní propukla válka a údajný vůdce padl, ta země je Libye. Zamyslete se nad jejich demokratickým a sociálním systémem, jednalo se o zemi bez prezidenta, bez premiera, bez parlamentu, pak asi mnohým dojde co tady tolerujeme.. YT:http://www.youtube.com/watch?v=OeSSSA-BFvM
KAREL-150 :: Datum založení: 11. 11. 2011 :: celkem 187 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARTOO 10:12:19 24. 01. 2012
martoo.jpg
KAREL-150 [2012-01-23 23:48:19]:

Karle nevím zda je úplně šťastné Tvé názory na spoustu věcí, převádět do podtextů, ať už znázorněných videem, citátem, úryvkem z článků nebo dokonce poezií.

Nejde ani tak o formu prezentace, ale o rozdílný pohled každého na Tebou prezentovaný podtext, ze kterého leckdy úplně nevyplývá, co jsi chtěl přesně vyjádřit.

Možná by bylo lepší více hovořit konkrétně, vynechat ty kudrlinky okolo, a pak by se ostatním Tvé pocity a dojmy lépe chápali. Leckdy ses zde dostal do naprosto zbytečného konfliktu a třeba jsi byl jen nepochopen.

Třeba jsem nechápavý blb jenom já, ale polehčující okolnost přiznání je, ne?:o) Znáš to: "Chytrý člověk nikdy nepozná, že není blbec a blbci je to jedno".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 09:39:39 24. 01. 2012
martoo.jpg
Kluci tak takhle se žije na vnitru:

http://zpravy.idnes.cz/ridic-dostaval-na-ministerstvu-60-tisic-pry-se-staral-o-projekty-eu...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KIMIC 03:18:08 24. 01. 2012
default.png
omg karle, nechces si radsi na ten spam udelat vlastni webovky?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 23:48:19 23. 01. 2012
Karel.150.jpg
Jste už dost naštvaní z toho kam to vše směřuje? Pokud se podíváte na následující "ústřižek" z filmu přinejlepším se nasmějete a možná si uvědomíte co nám pořád ještě chybí k odstranění korupčníků ze všech úřadů. Je to náš vlastní a společný krok..



Něco pro patrioty..


..odměnu ziská každý kdo poslušně se tvari a na nepritielov už je nachystane militari..


..píseň podněcující k zamyšlení se jaké máme média..


..že by mládež ve Francii byla rozčílená dostatečně..?..


..vše jen náhoda, nebo plán..?..


.. ..


Něco pozitivního na závěr..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 14:57:17 23. 01. 2012
Karel.150.jpg
Kam kráčíme?
Kam bysme mohli kráčet bez řádné informovanosti médii.

OBROVSKÁ DEMONSTRACE PROTI EVRPOSKÉ UNII V BUDAPEŠTI - V POLSKÝCH, ČESKÝCH A SLOVENSKÝCH MÉDIÍCH TICHO!



V sobotu 21.ledna 2012 proběhla v Budapešti obrovská manifestace proti Evropské Unii. Podle několika různých zdrojů se této manifestace zúčastnilo od 500 tisíc do jednoho milionu lidí! Případy kdy jsou takto početné demonstrace proti Evropským zájmům v různých koutech Evropy Českými televizními stanicemi ignorovány je velké množství, není přece záměrem objektivní spravodajství, ale mocenská propaganda.

Lidé nesli transparenty a erby s názvy míst odkud pochází. Bylo hodně lidí v regionálních lidových krojích, také přišlo hodně mládeže.

Mezi stovkami vlajek se objevily i polské vlajky. Bylo vidět transparenty "Děkujeme Polsku" a "Děkujeme Litvě" nebo "Skuteční přátelé se poznají v nouzi. Děkujeme Ti Polsko".
Premiér Maďarska Viktor Orbán k Polákům 20.1.2012 :

"... útoky na naši zemi mají dva důvody : První je morální. Jde o hodnoty. Ústava Maďarska říká, že bez křesťanství by národ nepřežil. Mluví se také o ochraně života od početí. Ale naše názory neznamenají, že jsme mimo Evropu ", poznamenal premiér Maďarska.

" Druhý důvod jsou hospodářské záležitosti. Protože hospodářské zájmy jsme narušili. Když jsme přijali vládu v roce 2010, země měla ohromné dluhy, byl to obrovský finanční deficit. Země byla na pokraji bankrotu. Všechno, co mělo nějakou cenu, bylo prodáno nebo ukradeno! Museli jsme to zastavit. Bylo třeba učinit opatření, která jsou nepopulární v Evropě. Byla to velká ztráta pro nadnárodní korporace. Proto se obrátily na Brusel, kvůli ztraceným penězům." a k finanční krizi dodal, že je to "souhrn krizí morálních od jednotlivých zúčastněných osob".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 13:09:24 23. 01. 2012
Karel.150.jpg
Máte Vy nebo Vaši blízcí mimčo? Víte o tom, že opravdu nemalé množství dětí si nese následky po povinném očkování po celý život? Chcete si hlasy těchto rodičů a také čímdáltím více lékařů a odborníků poslechnout nebo k nim jen chcete zůstat hluší s tím, že jsou to blázni, když nevěří farmaceutickému průmyslu? Proč v ostatních státech Evropy toto očkování kojenců povinné není?

Malá reportáž na upoutání..


Více informací například zde..

http://www.rozalio.cz/

Tak kam jako společnost kráčíme, už si uvědomujete, že to není náhodná devastace lidstva, ale záměrná, stejně jako sebepoštvávání proti sobě?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 09:45:52 23. 01. 2012
Karel.150.jpg
JOHN158 [2012-01-23 08:30:44]: Shlédnul jsem to jedním dechem a s potlačovanou slzou v oku, co k tomu ještě dodávat? Nicméně v obdobné situaci je celá státní správa, důchody, zaměstnanost, sociálka, zdravotnictví, školství, co stojí za to? Pořád se bude škrtit podle EU, nicméně zde nejde udělat jiná než revoluce, která nastolí totalitní diktaturu, pokud tu nenastane změna v myšlení jak níže uvádí anonymous.

Nikdo nemá kam uhnout. Jednotlivá ministerstva se rozpadají personálně i provozně. Občané nemají ze státu žádné užitky a jsou rok od roku více zatěžováni. Korupce kvete a nikdo ji nevyšetří. Odměny z kapes občanů zajišťují loajalitu korupci. Úroky z dluhů národů jsou enormní, žádný stát na světě nedokáže vytvořit vyrovnaný rozpočet se schodkem nula, či dokonce ziskový. Finanční instituce (banky, penzijní fondy, pojišťovny), které dluhy národů zkupují, ve kterých mají občané peníze, na tom tratí. Finanční instituce krachují, vlády musí více škrtat, lidé více šetří, podniky padají kvůli poklesu poptávky, sociální zatížení roste, jako kriminalita a asociální chování. Kdo zná řešení? Myslím, že řešením není žádná jiná vláda než nezkorumpovaná, jak to zajistit? Moc se mi líbil p. Buřič, opravdu upřímnost nade vše!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 08:30:44 23. 01. 2012
john158.jpg
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10175540660-mate-slovo/video/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 00:29:05 23. 01. 2012
Karel.150.jpg

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 10:22:05 21. 01. 2012
Karel.150.jpg
MARTOO [2012-01-20 05:12:26]: Já vždycky tvrdil, že odměny ve státní správě mají co do činění s korupcí.

http://www.novinky.cz/domaci/256858-sefy-v-doprave-potesi-ministr-dobes-tucnymi-odmenami-v...
http://www.novinky.cz/domaci/256447-necasova-sefka-kabinetu-nagyova-dostavala-statisicove-...

Jak asi může mít šéfka kabinetu vlády hrubou mzdu 33 tis. měsíčně a vykonávat práci nad rámec tak, aby dostala odměnu 240 tisíc korun? To je do očí bijící, pravděpodobně placení za mlčení, protože jinak:
a) má šéfka nesmyslně nízkou mzdu za odváděnou práci
b) jsou velmi nízké požadavky na výkon jejího zaměstnání a ona je takto vysoce předčí
Napadá Vás jiná možnost než korupce? A myslíte si, že u Policie je tomu jinak, vzhledem ke stavu a směru, kterým se ubírá? Rád bych věřil, že tito odměňovaní si peníze daňových poplatníků zaslouží, ale nějak mi to nejde. Zkuste mě někdo říci, že je to prostě fér dostávat takovéhle odměny, výkon jejich práce se pro nezkorumpované na ničem pozitivně neodrazí a vše se skládá jako domeček z karet, ovšem loajalita ta je pevná! Je smutné, když všichni o této korupci víme a nemáme jak s touto oligarchií bojovat!



Překlad: ***Zdravíme vás, my jsme Anonymous.***
Vy, kteří se nás snažíte odhalit-vězte:

Jsme učitelé a lékaři.
Jsme právníci a soudci.
Jsme vojáci a hasiči.
Jsme tovární dělníci, jsme popeláři a úklidové čety.
Jsme inženýři a IT specialisté.
Jsme zoufalí a opuštění, které míjíte na ulici.
Jsme milionáři, kteří mají svědomí.
Jsme policisté, kteří se odváží vzepřít ilegálním rozkazům.
Jsme vlastenci, kteří odmítají slepě poslouchat a dívat se jinam.
My jsme šedivé stáří i nová krev mládí.
My jsme vaše matky, dcery, synové a otcové.

Všem lidem na všech úrovních státní moci, vládních agentur, armády a médií:
Žijete pod diktátem policejního státu, ovládaného korporacemi a obchodníky. Vaše vlády už padly - byly svrženy zevnitř. Rozsah korupce již není možné řešit jakýmikoliv volbami, které nám nabízíte.

Vlády, které nehodlají sloužit potřebám lidí, nemají právo na existenci. Je vaší povinností vytvořit opozici vůči nezákonné oligarchii, která uchopila moc a zneužívá ji ve prospěch vlastních zisků a zájmů. Je na vás projevit nesouhlas, klidně a veřejně, slovy i činy. Je to vaše vlastenecká povinnost postavit se proti tyranským a despotickým systémům, které pomáhala vytvořit chamtivost a apatie.

Jejich demonstrace síly je pouze ukázkou jejich slabosti. Ukažme jim, jak silní dovedeme být my! Prostřednictvím nenásilného odporu můžeme vyhrát. Pokud neprojevíte svůj nesouhlas, vaše děti vyrostou ve státě založeném na sociálním darwinismu a absolutní moci nelegitimní oligarchie, kde politici jsou pouze prostitutky a vykonavatelé vůle korporací. Pokud neprojevíte svůj nesouhlas, příští generace budou znát vaši zemi jako krajinu beznaděje, ve které svobodu slova a práva určuje bohatství. Pokud neprojevíte svůj nesouhlas, každý voják, který padl ve službě vaší vlasti, zemřel pouze za absolutní zisky z korupce, pouze jako žoldák soukromé armády bank, spekulantů a nadnárodních korporací.

Pokud nechcete vidět realitu těchto slov - spěte dál. Odpočívejte v pokoji, dokud se nevzbudíte do absolutní tyranie. Ale pokud jste si vědomi pravdivost těchto prohlášení, pokud tohle není svět, který chcete zanechat svým blízkým, vězte:
Každý může být Anonymous.

Zkorumpovaní se nás bojí,
poctiví nás podporují
stateční se k nám přidávají....
Nejsme soukromá armáda žádného náboženství, vlád, politiků ani kult.
Jsme lidé, jediný systém.

Vyzýváme všechny občany:
Shánějte, sdílejte a archivujte všechna data o špinavostech, korupci a zneužívání moci!
Musíme projevit nesouhlas!

My jsme Anonymous.
Jsme Legie.
Neodpouštíme.
Nezapomínáme.
Můžete nás očekávat.
Přidejte se k nám.

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/bezpecnost/256763-nejvetsi-hackersky-utok-v-dejinach-i...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio