Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kam kráčíme..

Člověk by asi musel být slepý, aby neviděl budoucnost na které se sám svou ignorancí podílí. Na světě byla jedna země, která měla skutečnou demokracii, nedávno v ní propukla válka a údajný vůdce padl, ta země je Libye. Zamyslete se nad jejich demokratickým a sociálním systémem, jednalo se o zemi bez prezidenta, bez premiera, bez parlamentu, pak asi mnohým dojde co tady tolerujeme.. YT:http://www.youtube.com/watch?v=OeSSSA-BFvM
KAREL-150 :: Datum založení: 11. 11. 2011 :: celkem 187 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CHIP 17:17:15 27. 12. 2011
Chip.jpg
A já zase považuji Stenliho za člověka se kterým bych v životě nechtěl spolupracovat a vůbec s ním mít nic společného. Kecy o klucích z ochranky jsou na ránu pěstí...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:54:57 26. 12. 2011
default.png
STENLI [2011-12-22 09:46:24]: Máme stejný názor, ale tohle je jen následek. Myslíš si snad, že tihle hajzlové se takto chovají poprvé? Mě by zajímalo, co dělají jejich nadřízení, když mají pod sebou taková hovada. Ten nadřízený musí být slepý a hluchý, když nevnímá kdo pod ním slouží. Za ty prachy co bere.... hmmmm.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 23:29:35 23. 12. 2011
Karel.150.jpg
Nejvíce se ztotožňuji s názorem Stenliho. Myslím, že je velmi střízlivý a nelze mu nic vytknout a kdo má svědomí tak se s ním snadno ztotožní. Hezké dny přeji všem pro které to jsou svátky i těm pro které to svátky nejsou:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 20:39:43 23. 12. 2011
default.png
CEMAN [2011-12-23 16:49:37]: myslím, že toto nebyla skupinka dvacetiletých nstržm. šlapajících ulici. V jejich věku a zařazení by snad mohli vědět jak se chovat mimo službu a finančně na tom asi taky nejsou nejhůře.

Osobně si myslím, že by se příslušník neměl v době mimo službu na veřejnosti nějak extrémně opíjet, hlavně v místech, kde jej jako příslušníka znají.

Jinak za podobné zveřejňování jsem svým způsobem docela rád. Když už nic, mohlo by to vytvořit jistý tlak na zametání podobných přestupků pod koberec.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEMAN 17:09:28 23. 12. 2011
default.png
CATANI [2011-12-21 15:03:35]:
Arogance přestupců nikdy není oprávněná. Většinou se tak chovají lidé, kteří tomu policistovi nesahají ani po kotníky. Arogance je známka špatného vychování a sama o sobě již o člověku dost vypovídá jediné, že je to šmejd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEMAN 16:49:37 23. 12. 2011
default.png
To bylo teda Kasíno. Do takových "nóbl" podniků se chodí pro CPčka. Prostě se ožrali jak "zákon" káže. Stávat by se to nemělo nikomu, ale jsme jenom lidi. Chlastá půlka republiky a najednou se bude kázat o pořádkách. Kázeňsky potrestat. Dělá se z toho strašná aféra. Ten tón a způsob, s kterým Kroupa jednal s tím policistou se mi vůbec nelíbil. Kritizovat je jednoduché. Patrně je Kroupa asi světec nebo se nikdy pořádně neožral. Jó, takhle se Radek John kdysi tvářil taky.
Za všechno může policie. Chtěl bych vyzvat všechny policejní kritiky v rámci budoucí náborové kampaně "Zachránit a spasit", aby využili první příležitosti a nastoupili k policii, aby nám ukázali, jak má takový policista pracovat a žít. Už je mi z té proti policejní kampaně a z tohoto státu a z části jeho občanů na blití. Už se na tom kolotoči točíme moc dlouho. Lidé policisty většinou berou jako odpad společnosti nebo něco negativního(pokud jim zrovna nejde o kejhák), tak nevím co je tak mimořádného na tom, že se pár policajtů ožralo a udělalo trochu bordel. Hodnotit profesionalitu u opilého člověka, který nemá kontrolu nad svým jednáním, to je tady někdo trochu vedle. A jestli někdo čekal, že to někdo z nich bude schopen odůvodnit, je taky vedle. Já bych se k tomu ani nevyjadřoval, protože to nemá smysl. Novinářům už vůbec ne. Oni jsou ti poslední, komu by se člověk měl opravedlňovat nebo vůbec něco říkat.
V žádném případě nechci zúčastněné policisty zprošťovat viny, ale jaká je společnost, taková je policie. Světe div se. Pořád se mi zdá, že si někteří lidé myslí, že policajti se rodí ve sklepě na Prezidiu z policejní čepice. Já si myslím, že s ohledem na stav policie jako celku, kdy policie je brána vládou a některými občany jako věc zbytečná a bohužel asi i nežádoucí, a kdy všechny dosavadní vládní kroky směřují k její likvidaci, i za této situace stále funguje, a to jen díky otrocké práci řadových policistů, kteří službu vykonávají částečně bez nároku na mzdu,mnohdy dělají práci za dva nebo tři policisty a ještě jsou jim odepřeny některé základní práva vyplývající z ústavy, což je na obyčejného člověka sama o sobě dost velký psychická zátěž. Policista je v České republice pro vládnoucí část společnosti a část obyvatel nežádoucí a je mu to dávano důrazně najevo. Jediným spasením je dobrá vůle, peníze a přesně určený směr dalšího vývoje policie. Reforma policie z policistů udělala šašky, papírové čerty, děvky pro všechno a z ctižádostivých civily. Policie tady není od toho, aby se zavděčovala společnosti lacinými gesty, ale má jasně stanovené úkoly, které musí plnit.
Lidem v této zemi je úplně jedno, jestli nějakej policajt chlastá ve svém volnu v herně svlečený do půl těla. Ale neni jim jedno, že mají vykradenej byt nebo auto, že jim někdo soustavně utahuje opasky a na druhé straně jiní zázračně bohatnou a smějí se jim do obličeje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 09:46:24 22. 12. 2011
default.png
To mě celkem pobavilo - postavil se k tomu v TV chlapsky .... :D já tam viděl ukňouranýho chlapečka, žádnýho chlapa. A ty řeči o kolegialitě a podobný nesmysly ... tyhle prasata, pro mě nejsou žádní kolegové. Jednou sem polda, tak se tak chovám 24 hodin denně ... abych šel příkladem a ne jak ubohý prase. A řeči, že každej může chybovat mě nezajímaj, tohle nebyla chyba, ale obyčejnej pocit nedotknutelnosti. Nechápu jak je tady může někdo obhajovat? Opět se mi tady potvrdilo, že si nejsme jako policajti rovni ... zatímco nám se denně otlouká o držku, že jestli se nám něco nelíbí, můžeme odejít, tak bojovníci proti náctiletejm extremistům vylepujícím samolepky jsou pro policii nepostradatelní! A řeči o zaujatosti médií - nedělám si o novinářích iluze, ale už jen to, že se celá věc začala trošku medializovat po víc jak půl roce je taky docela pochybná. A k poslední otázce Kroupy , kde se ptá "jakej je teda rozdíl mezi něma ( policejní elitou) a fotbalovýma chuligánama " tam "chlap" Janda ze sebe pomalu nic nevykoktal ... tohle pro mě mluví za vše.

A ve finále, zaplať bůh za kluky z ochranky, že jsou tací jací jsou. Doufám, že to ty naše "kolegy" pořádně bolelo...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 08:18:44 22. 12. 2011
default.png
Ano o kolegialitě tady byla řeč, taky jsem to psal a já mám za sebe poměrně jasno koho tito policisté,(slovo kolegové bych si nechal na to až je osobně poznám)poškodili, nebo které kolegy.

Ale taky píšu, že pokud někdo neúměrně závodí v pití, poté se nechová v mezích zákona, zjevně se povyšuje nad ostatní(možná v tom baru bylo takové teplo, že opravdu se museli svlíknout a Kroupa zamlčel pokaženou klimatizaci)asi dobře nereprezentuje policii.

O fungování a šetření obdobných událostí uvnitř policie mám svůj obrázek a své vlastní zkušenosti.

Ti lidé "policisté" se takto chovají proto, že nenesou žádné následky, nebo následky jsou takové(směšné oproti řadovým), které z nich skutečně dělají "policejní elitu".

Dokud nebude u policie platit, že s mírou výše postavení útvaru, funkce a zařazení bude odpovědnost vyšší, nikoliv menší a menší, nezmění se nic. Je to vše na ruby.
O lidech, kteří na takových útvarech mají pracovat nemluvě(dnes je to 50 na 50 a bude hůř)

Mám rovněž o většině zaměstnanců bezpečnostních agentur své mínění, ale pokud(mnou nejímá zlost) nebo se nepřepíšu, nepíšu o nich, že neumí psát.Tak podobně, oni můžou psát o policistech a vždy se najdou jedinci, které ona slova potvrdí a naplní.

Chipe tam žádný zákrok nebyl. A pokud někdo chtěl zakročovat, tak tam měl mít zdatné jedince, kteří nebudou pít(nebo budou pít tak, aby to zvládli) a budou nenápadně bokem, aby v případě zákroku ten mohli provést řádně a nekončilo to tím, že mistři světa dostali přes čuňu. I na to náš zákon pamatuje, kdy policista je pod vlivěm atd.

Nepamatuju se, že by jejich "šéf-chlap" v televizi říkal, že tam těch vyhazovačů bylo víc jak dva.

Nepopírám, že z rozhovoru šéf protiextremistického útvaru na mne nepůsobil sympaticky, jako člověk trochu, jako policista a šéf nikoliv, slovo odpovědnost jemu cizí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FS2 02:56:41 22. 12. 2011
default.png
CHIP [2011-12-21 22:36:13]:
Státní zástupce stíhaní zastavil, protože jejich jednání nebylo tak závažné, aby to byl t.č. Že je hranice mezi t.č. a přestupkem tenká - a někdy i dost ohebná, to ví asi každý.

Ale v tomhle případě mi postup státního zástupce připadá správný, resp. odpovídající běžnému hodnocení takových událostí v hospodě..banda nachcaných se strká, udělají nějakou škodu v baru, pak se strkají s vyhazovači, začnou si nadávat, vyhazovači komunikují ve stejném duchu, pobijou se, přijede policie a je po všem. Vzhledem k tomu, že nikdo nepřišel k vážnému úrazu, hodí se to na přestupek...

Na druhou stranu, pokud v roli těch nachcaných, co dělají bordel jsou policisté - nechají se při tom natočit na kamery a na konci celé akce se ještě začnou ohánět plackou, tak se není čemu divit, že se ty záběry dostanou do televize, nebo že je za to bude šetřit inspekce.

Věřím, že kdyby se k tomu postavili, jako "chlapy" hned po tom, zaplatili by škodu a osobně se omluvili těm vyhazovačům, tak by se na sebe ani v TV dívat nemuseli... a když nic jiného, tak trochu rozumný člověk, by se tam vůbec neoháněl "kriminální policií", ani by sám na sebe policii nezavolal :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EM488 00:37:14 22. 12. 2011
default.png
CODY [2011-12-21 22:55:17]: Cody, čo Vy si predstavujetě po takým slovom "securiťák"??? Já jen, že je to dost široký pojem. Od vyhazovače z klubu, přes vrátného fabriky, hlídače v obchodě až třeba k profi bodyguardovi nebo k soukromému detektivovi, který si nezadá s těmi skutečnými detektivy. Ale jinak svatá pravda, Vaše slova do kamene tesat! My četníci (i ti nadprůměrní) se držíme základní taktiky: "Přesila a nedotknutelnost". :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio