Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kam kráčíme..

Člověk by asi musel být slepý, aby neviděl budoucnost na které se sám svou ignorancí podílí. Na světě byla jedna země, která měla skutečnou demokracii, nedávno v ní propukla válka a údajný vůdce padl, ta země je Libye. Zamyslete se nad jejich demokratickým a sociálním systémem, jednalo se o zemi bez prezidenta, bez premiera, bez parlamentu, pak asi mnohým dojde co tady tolerujeme.. YT:http://www.youtube.com/watch?v=OeSSSA-BFvM
KAREL-150 :: Datum založení: 11. 11. 2011 :: celkem 187 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 09:32:20 21. 01. 2012
default.png
NOVIC [2012-01-20 19:00:12]: Jenom potvrzuju slova Stenliho. Pokud ti trochu záleží na své lidské důstojnosti a máš lidskou slušnost a smysl pro spravedlnost, tak k této firmě nechoď, tady o to přijdeš. A to tě ujišťuji, že to nebude díky setkávání s lidmi tak zvaně z druhé strany, ale z toho, co děje uvnitř této firmy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 20:08:23 20. 01. 2012
default.png
NOVIC [2012-01-20 19:00:12]: Jedna rada a myslim, že Ti to tu řekne každej .. od policie , ikdyby začal nábor, v současný době ruce pryč. A začni nad tim přemýšlet až padne tenhle za....nej systém ! Pak budou schopní mladí lidé třeba , ptž Ti grázlové viz. příspěvek od Martoo , budou minimálně nezaměstnaní

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NOVIC 19:00:12 20. 01. 2012
default.png
Mimo téma: nevíte někdo, jak to vypadá s nábory v tomto roce? Budu končit VŠ a chtěl bych vědět, jestli čekat nebo vzít práci jinde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 05:12:26 20. 01. 2012
martoo.jpg
Kluci, až opět s velkou grácií svého nadřízeného dostanete odměnu, jenž po zdanění Vám hodí na dvoje cigára a nebo vůbec žádnou za celý rok, podívejte se, jak to jinde jde, i v době našeho "pseudošetření":

http://zpravy.idnes.cz/policejni-sefove-dostavali-stedre-odmeny-nekteri-skoro-milion-rocne...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVELNO 23:37:32 10. 01. 2012
default.png
Vcera bylo na revoluci pozde! Je to banda gauneru, ktery se nam obcanum smejou do xichtu a maj z toho srandu, neuveritelne kam az to doslo v tomhle kocourkove, no ale klid, zitra bude hur:D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 13:24:14 09. 01. 2012
martoo.jpg
Takto hovoří poslanec Jaroslav Škárka:

"Zatímco u Víta Bárty se jedná o trestný čin, tak v mém případě o přečin, " řekl iDNES.cz Jaroslav Škárka. "

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/policie-navrhla-obzalovat-kvuli-uplatku-vita-bartu-i-jaroslava-skar...

Tak zde alespoň můžeme vidět, kdo stojí za naším zákonodárstvím a jaké je jeho základní právní vědomí z oblasti trestního práva.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 22:12:51 07. 01. 2012
Karel.150.jpg
HAMMER [2012-01-02 16:32:43]: Vidím to stejně, velmi pěkně napsáno!;) Palec nahoru!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 19:22:26 03. 01. 2012
Chip.jpg
Inu, doba se mění a my s ní. Já byl vždycky zvyklý jezdit se stálým parťákem.( Jasně, pokud má dovolenou, nebo neschopenku, tak je to jiná píseň) Ale jednalo se o specifický útvar (PMJ)a o specifickou republiku. (Praha) Myslím si, že je to velká výhoda, když jezdíš stále se stejným kolegou. Sice po poslední noční už máte ponorku, ale aspoň víš, co můžeš čekat. S tím vyžírkou je to vtip, možná. Jsem bojař.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:18:55 03. 01. 2012
default.png
Musím tě upozornit, že já za dvacet let služby nezažil žádné stále dvojice. Sloužili jsme každý s každým. Takže proto moje slova o tom, že jakmile mně někdo bude chtít dostat do průseru, budu rychlejší. Svět totiž patří rychlým.
Já tohle skutečně zažil, možná že si to uvědomuješ z toho jak jsem to napsal. Jenže chlap si nestěžoval. Kolegovi jsem pak řekl, že jestli ještě jednou někde jen křivě cekne, volám inspekci. Pardon, ale on to kolega nebyl. To nemá co společného s nějakou ctí, já s drbany nespolupracoval a tohle byl drban, třebaže v modré uniformě. Stejně jako vedoucí.

Jejda, jakápak jsi kancelářská vyžírka? Upozorňuju, že vyšetřováci ani SKPV pro mě teda darmožrouti nejsou, kdyby jsi četl pozorně, tak když chceš věděz kdo to je, tak se jdi někdy podívat v půl čtvrté před nějaké krajské ředitelství, kolik jich bude vyletovat.

Dále Chipe, do nikoho se nenavážím. Tento systém kdy na jednoho dělného jsou dva řídící nikdy nefunguje, nefungoval a fungovat nebude a samozřejmě že jsem to nevymyslel já. Ani slovo darmožrout, ani slovo parazit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 14:16:58 03. 01. 2012
Chip.jpg
Hammere, příklad který uvadíš není hodný Tvé inteligence. Teda mimo to, že Tě opět můžu více obdivovat, kterak jsi nad věcí a vzorem poctivosti.:-)
1) Znáš přísloví vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá? Pokud s někým sloužíš, tak se po nějaké době naladíte na podobnou vlnu a začnete jednat tak nějak podobně. Takže lidi kteří berou, slouží většinou ve dvojici s dalším "poctivcem" a ti kteří ne, jsou většinou zase spolu. Alespoň to tak bylo v dobách kdy jsem byl na ulici.Pokud náhodou sloužili dva "rozdílného politické přesvědčení" skoulelo se to tak, že buď jeden nebral, nebo poctivec zůstal sedět v autě a o ničem nevěděl.
2) Pokud už někdo chce vzít nějaký drobný úplateček, tak to patrně udělá kapku inteligentněji a minimálně si toho človíčka... Ale co se budu rozepisovat, jsi bývalý četník, víš jak to chodí :-) Pokud by někdo použil tebou popsaný způsob, byl by to idiot hodný Darwinovi ceny a mohl bys ho využít maximalně na tahání trubek od topení, než je začneš montovat... Já bych s takovým kolegou jel naposledy. Pokud už by se to stalo a byl bych na inspekci, tak bych si vzpomněl na tři opičky a zachoval se podle toho.:-) Teda alespoň doufám, třeba bych se roztřásl strachy a naprášil naprosto všechno, kdo ví... To zjistím, až se do takové situace dostanu:-) Ale vzhledem k tomu, že už sedm let nejsem na ulici a jsem jedna z těch skorokancelářských vyžírek, do kterých se neustále navážíš, se mi to jen tak nestane....:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio