Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policisté na diskusních fórech (REDAKCE)

Policisté na diskusních fórech
ilustrační
Foto: internet

Jeden z důvodů založení diskusního fóra na našem webu byla také obava policistů z postihu za kritické názory na interních diskusních fórech Policie ČR. Mnoho vody od té doby uplynulo a jak se zdá, obavy některých se ukázaly jako oprávněné. V současné době projednává poradní komise Krajského ředitelství policie Středočeského kraje návrh kázeňského potrestání kutnohorského policisty za poněkud útočný příspěvek na policejním intranetovém fóru.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 22. 02. 2013
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 06:28:37 08. 03. 2013
default.png
Služební funkcionáře bude, Catani, pořád z čeho vybírat. Nevšimnul jsem si, že by povyšovali někoho jiného, než patolízaly a anální speleology. Jací jsou to odborníci a morální machři, jsme měli možnost všichni vidět denně.

Takových bude i mezi naprosto neschopnýma řadovýma vždycky v každé době dost.

No a jak píše Petra, že lituje ty poldy, kteří musí sloužit... sem si nevšimnul, že by u policie byl zákaz podat výpověď. Musíme se akorát vy... tento a umřít.

Řekl bych, že spíše bychom měli litovat občany, ale to bych taky řekl špatně. Ti to když ne přímo takto chtějí, tak tolerují. Těm to přeju z celého svého prohnilého srdce, hahaha!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:23:43 08. 03. 2013
default.png
CATANI [2013-03-07 19:08:18]: Ta zpráva jak je podaná a stylizovaná má podle mě jediný vzkaz do světa: je jasným varováním všem, kteří by se chtěli na Kosinovou obrátit. Nebo čtu špatně? Kdyby byla Kosinová trolinku polda a ne jen mluvčí papouškující to, co jí řeknou manageři, s každým managerem, který jen cekne křivě, by rychle skončila. Každý z nich má v budlině takových kostlivců, kteří jdou najít během dvou minut kontroly. Takový ombudsman, který s nima vždycky kamarádil a furt jasně kamarádí, je policii lautr k hovnu.

Kosinová je dítětem policie, ona není schopná říct, že trestání policistů, kteří se obrátili na její úřad ze strany managerů vymýtí a bát se budou grázlové a ne slušní poldové. On bude tlápat svoje máčky, aby nikoho hlavně nepodráždila, však je dobře placená. Co jí chybí?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 19:08:18 07. 03. 2013
default.png
Besserová to uvedla ve zprávě o činnosti ombudsmana policie a hasičů za období od loňského srpna do konce letošního ledna. V ní například tvrdí, že morální i odborná úroveň služebních funkcionářů je rozdílná.

Já k tomu přidám i klesající úroveň mužstva,zapřičiněná omezenými možnostmi nároku na službu, vzhledem k podmínkám služby po všech stránkách, tak co k tomu dodat.Ono totiž za chvíli služební funkcionáře nebude ani z čeho vybrat.

Snad pro neznalé, to je současný stav státní instituce.

http://www.novinky.cz/domaci/295414-kdyz-se-na-me-policiste-obrati-sefove-je-ztrestaji-ste...


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 17:44:31 07. 03. 2013
martoo.jpg
PETRA-LHOTAKOVA [2013-03-05 06:52:32]:

Péťo to by byl můj příspěvek špatně chápán. Ano, já lituju, ale ne sebe, ale všechny policisty, kteří v tom bordelu musí sloužit. Já už jsem za kopcem:o)

Když se u nás bavím s klukama ze základních útvarů i SKPV a vyprávím jim, jak se ve Středních Čechách slouží a co se dá v nich zažít, nevěřícně kroutí hlavou.. Když si to člověk zkusí jinde a má možnost porovnat, hnedka vidí ten extrémní rozdíl a to i v těchto dobách..

Držím Ti palce a přeju Ti hodně štěstí, bez této veličiny v nadměrném množství se totiž ve Středních Čechách sloužit nedá..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:07:02 07. 03. 2013
default.png
Já myslím, že to stačí. Přeju hodně štěstí a tak.



Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETRA-LHOTAKOVA 12:59:17 07. 03. 2013
Petra Lhotáková.jpg
A ještě něco, bývalý kolego,

NEPIŠ mi bokem do zpráv. Diskutuje se zde!!!! ;-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETRA-LHOTAKOVA 12:57:16 07. 03. 2013
Petra Lhotáková.jpg
HAMMER [2013-03-07 06:31:23]:

Chtěla jsem napsat to, co jsem napsala a taky jsem to napsala, né zas žádné tvoje překruty. Na hlídkové jsem byla jen půl roku, pak dělala na spisech. Nejprve neznámce a pak známce, takže opět tvá narážka od chození ničeho nikam se netýká mě, ale možná právě tebe.

Navíc tvé neustálé osočování z toho, že jsem udělala průser! na to jsi přišel pouze ty, dokonce speciálně ustanovená komise Langera ne a věř tomu, že po mě šli, jak lišky. Ale to jsou samozřejmě jen moje ženské ublíženecké plky, ale klidně si přečti všechny mé dosavadní příspěvky - já nepláču, nejsem pesimistická a zahořklá, a nikdy nebudu: :-)

Za celou kauzu mi napařili jen písemnou důtku za porušení etického kodexu - pošpinění dobrého jména policie. O zpackaném služebním zákroku ani hovno.

Z tvých příspěvků čpí tak děsně zahořklost, trpkost a marnost, že se ani nedivím, že jsi anonymní civilista, co se jen ohání řečmi typu "Jo, za nás, před rokem 1989, to byla doba....." Jenže jaká je realita?? nevím, jak dlouho jsi v civilu a každý sloužící polda ti tu jistě popíše, že ty vymyšlenosti jsou rok od roku horší a že si každý říká, že lepší to bylo před rokem.

Zkrátka sis počkal na rentu a tradáááááá, že??


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X 10:47:27 07. 03. 2013
default.png
Tohle forum se už nedá číst. Škoda, mělo to perspektivu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:31:23 07. 03. 2013
default.png
PETRA-LHOTAKOVA [2013-03-06 21:04:08]: Chtěla jsi říct, šup sem s tím, kdo jste napřed udělali průser a pak řvali na veřejnosti a kdo jste si neuměli přiznat chybu.
Neboli napřed se nám všichni smějí že si umíme vyskakovat na nějaké chudáky, ale jakmile máme před sebou chlapa, dostaneme přes hubu a ještě křičíme, aby to všichni věděli.
Tak vlastní ostudu jsem si uměl přiznat vždycky, ale asi mám i nějakou soudnost, že jsem nedělal ostudu i kolegům veřejně, když už jsem ji dělal jinak.


Průser ano, ale vždycky zrcadlo. Já svoje parťáky vědomě neohrožoval, stačily ty moje kraviny. A dokonce, představ si to, jsem se jim i omluvil!!!

Jako mladý jsem ale zjistil, že převádění trestných činů na přestupky jakože do doby než se pašík zjistí, aby oddělení nemělo problémy, není zase až tak docela pravda. Že vedoucí těm neznámým přestupkům už nevěnuje žádnou pozornost, taky že možnosti něco zjišťovat u přestupků jsou mizivé a že je to prostě jen pro jeho odměny a ochrana drbanů. S nima jsem se teda nikdy nekamarádil, to se tady netolerovalo.

Našel jsem si novináře s tím, že to zveřejním. Než jsem to stačil udělat, procházel jsem si spisy a zjistil jsem, že bysme "šli" celé oddělení a s náma jediný hajzl, který to celé nařizoval. Navíc by tohle nikdo z kolegů nepodpořil.
To bylo v době, kdy ty jsi u firmy ani nebyla.
Stěžoval jsem si nadřízenému svého VO, ale ten mi doslova utekl z kontroly a víckrát se mi neukázal. Odmítl jsem dělat spisovou, posral jsem si kariéru. Stejně pochybnou.

Psal jsem do novin i do intranetové diskuse a všichni věděli kdo jsem. Kritizoval jsem, že nechráníme svoje ovečky, ne že jsem něco zkurvil a nechci za to nést následky. K ničemu to ani tak nebylo. Mafie se nelekla, oni by v těch svých čárkách jeli ještě v krimu, jak jsou blbí.

Nenašel jsem cestu, jak tomuhle zabránit. Jsou do toho namočeni všichni řadoví dřív, než pochopí o co jde.

Takže jsme na tom stejně: nic jsme ani jeden nedokázali, nikdo z těch co to organizují a řídí nebyl potrestán a my sami jsme měli po ptákách.

Já jsem měl zájem o změnu stylu práce, abych mohl dělat pro lidi a ne pro vedoucího, ty o svoje tebou samé podělané ego.

Můj postup v celé kauze byl od začátku neprofesionální stejně jako bohužel každého četníka u této firmy. Všichni jsme si hrcli. Každý z nás byl vydíratelný mafií nad náma.

Dělalo se to masově, nikdy se to ale neřešilo do hloubky. Všichni vědí proč. Na vyhledávání těchto skutků stačí velice málo, jsou to jen například všechny ty poškozené dveře, rozbité zdi, poškozené okna, krádeže údajně nepojízdných motorových vozidel atd atd. Každé OOP by toho mělo tisíce. Pamatuju případy, kdy se poctivou profesionální prací zjistilo, kdo je pachatel a vedoucí to odmítl znovu otevřít proto, že přešel Nový rok a statistiky z minulého už byly proplacené.

Pak nastalo období další neprofesionality, když jsme nedělali ale vůbec nic. A nikde se to venku neprojevilo. A ani vedoucího neodvolali. Nakonec ho šoupli ještě na oddělení vyššího typu velit.

Pak přišel případ Brno a ředitel Přikryl a viděli jste, co se stalo. Ten, kdo z toho měl nejvíc nic, potrestaní byli ti úplně naspodu, kteří se vsadím, měli pětibábu odměn za rok v tom lepším případě.

Řvát, když mi osobně skřípnou perka, dobrá. Co jsi udělala prvnch šest let na hlídkové pro to, aby jsi nechodila od ničeho k ničemu tam a zpátky a skutečně jsi sloužila lidem?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 01:36:10 07. 03. 2013
dax.jpg
HONZAD [2013-03-06 00:48:14]:
Honzo D myslím,že si se docela trefil, u prvních dvou tebou jmenovaných tajtrdlíků-profesionálů Rumla a Langera je to jednoznačné. Tito dva hošani zcela jistě nesou dosti značný, řekl bych přímo lví podíl na tom srabu. U páně Langera to byl jednoznačně úmysl. Co se týká třetího tebou jmenovaného fenoménu ,tedy ženských, tak ty jsou v tom nevinně a v podstatě za to nemohou a jsou spíš oběťmi, 25 na holý zadek teleskopem by měli dostat ti,kteří dopustili ,aby ženy vůbec mohli v uniformě v hlídkové službě sloužit. Pavelno ti to krásně a celkem přesně napsal ve svém příspěvku. Případ slečny, nebo paní Petry komentovat nebudu, ale její anabáze jenom potvrzuje to do jakých sr..ek se policie dostala. A Honzo D , specielně pro tebe si to neodpustím. Věř mi a ať se ti to líbí nebo ne, toto by se před 89 prostě nemohlo stát.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio