Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Brněnský policista obviněn ze smrti Vietnamce (REDAKCE)

Brněnský policista obviněn ze smrti Vietnamce

Foto: Ilustrační

(AKTUALIZACE  ZE DNE  29.11.2010 - NA KONCI ČLÁNKU) V těchto dnech se zdá, že z Brna nechodí dobré zprávy. Během soboty přinesly agentury informace o vyšetřování tří brněnských policistů. Jeden z nich je dokonce podezřelý z toho, že měl údajně způsobit smrt třiačtyřicetiletého Vietnamce. Jejich kolegové uspořádali sbírku na pokrytí soudních výloh a propadu příjmu poté, co byli postaveni mimo službu.

Autor:
Publikováno: 29. 11. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu OMANB 21:42:45 02. 02. 2009
default.png
Můžeš i na účet

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 20:43:43 02. 02. 2009
default.png
Dotaz Rád bych něco poslal, ale není mi jasné.. že se v článu píše číslo konta a v diskusi se zase píše, že lze jen osobně na PMJ? Tak tedy jak?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LA-SAGRERO 19:31:22 02. 02. 2009
la.sagrero.jpg
Držím pěsti! Stalo se mi něco podobného, vím jak klukům je. Zasílám symbolických 158,- tak jako u každé sbírky... Kluci držte se!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOJAK2 15:31:29 02. 02. 2009
default.png
pomoc kamaradum a kolegum kolegove a kamaradi...pod nazvem - "muze se to stat i vam" porada brnenske PMJ dobrovolnou sbirku na pravni pomoc a zastoupeni kolegum obvinenym ze smrti vietnamce (pro lidi co veri v jejich nevinu)...tri nasi kluci jsou ted mimo sluzbu s pulkou platu..vsichni zatizeni pujckou, hypotekou,atd...pravnici uz zacinaji polykat prvni (nemale) castky...kdo ma zajem pomoct, pridavam telefony na kancl a lidi z PMJ Brno 974628317, mobil 604988646 a 724974741...mejte se a za kluky predem dik

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NPRAP-PAVEL 22:37:16 30. 01. 2009
default.png
No konečně. Předpokládám, že my z ostatních regionů bychom mohli peníze poslat po telefonické domluvě např. kurýrem. Zítra volám na PMJ Brno a určitě se domluvíme.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OMANB 18:39:16 30. 01. 2009
default.png
Sbírka Jen pro informaci, na kluky se vybírají peníze,aby vyžili. Ono brát půlku z platu, přežívat a platit právníky je hodně těžký. Každý kdo by chtěl přispět jakoukoliv částkou na dobrou věc, lze tak učinit však pouze osobně a to do kanceláře vedoucího a velitelům směn PMJ v Brně, na ul. Renčova 38 nebo popřípadě po telefonické domluvě s nimi jinou cestou. Všem, kteří projeví zájem děkuji

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu V33L 23:02:56 29. 01. 2009
default.png
v33l jen by jsem chtěl vyjádřit svůj názor u policie pracuji 18 let a pokud kolegové toho muže opravdu zranili a pak on umřel, tak ať do vyřeší soud, ale jen ať se z nich nestané odstrašující případ, třeba se bránili, nevím, ale i muž co má 50 kg může být silný, jako metrákový chlap

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 18:24:12 26. 01. 2009
default.png
re Emkay Emkay, mně v tomto českém bantustanu děsí daleko jiné věci ( jistě je to ale otázka vkusu). Bohužel ne všechny kauzy primárně odstartuje policie(pokaždé se nejede na místo pouze někoho zmlátit nebo zatknout) , ale např. i pokyn státního zástupce. Nehledě na to, že se k soudu dostane pouze to, co uzná státní zástupce za vhodné. Také státní zástupce tě úkoluje, tím že žádá různá doplnění, znalecké posudky apod.(totéž zhruba může žádat i obhájce). Když se rozhodne případ odložit, tak přes to vlak nejede (viz. kauza Čunek). Má li k tomu policejní orgán výhrady, tak si ještě na něho státní zástupce stěžuje, a servilní policejní manažeři cajta raději převelí šetřit krádeže slepic do ašského výběžku (když už k nám napatří Mukačevo), aby nedráždil bílé límečky. Když se policajt „sekne“ tak je snaha ho potrestat, když udělá botu stát. zástupce (SZ), tak měl pouze jiný právní názor. Někdy je policejní orgán sám sobě za trotla. Škoda je jasná, pachatel je známý, ale policejní orgán musí případ na základě rozhodnutí stát. zástupce odložit ( a udělá se z toho v lepším přestupek). To jen proto, že nám třeba začínají utíkat Rómové do Kanady, jsou přeplněné pasťáky pro mladistvé, bukvice stěžují ve Štrasburku že jsou šikanované (nadsázka), nebo naopak je společenská poptávka určitou skupinu lidí opískovat…..Bohužel však poškozeným nesmíš napsat že kauzu zastavil SZ!! Ke komu poté směřují nadávky poškozených?! A to jak někdy „nezávislý“ soud rozhoduje , je taky na dlouhou polemiku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ROZAN 17:57:07 26. 01. 2009
default.png
pro Pim Burger prosímtě jenom nikomu neříkej, koho jsi viděl vyýplatnici. Oni by mohli totiž potrestat jeho šéfa, že dotyčnému proplatil přesčasy. Pochybuji, že by měl odpracováno 150 hodin do zelených. Ono se totiž nesmí přesčas platit, dokud není balíček plný víš?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DR-CVACH 16:32:42 26. 01. 2009
dr.cvach.jpg
Spunt Jestli nepochopil, tak to pardon. Ja na to reagoval spis proto, ze na techhle dvou "brnenskych" vlaknech se to hodne toci okolo presumpce neviny a z toho, co jsi napsal mi vyslo, jako by pravdu mela vzdycky policie a soud s ni nekdy souhlasi, nekdy ji to pokazi. Takze jestli to tak nebylo, nejsme ve pri ;-) Jinak myslim, ze vzhledem co tady my diskutujici o tech pripadech vime, muzem tu publikovat prave a jedine ty obecny moudra, do kterejch se ti nechce. Na to, byt konkretni, zkratka nemame informace. Muzem si neco myslet, ale nemuzem ani naznacovat :)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio