Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policejní vozy s černou skřínkou (REDAKCE)

Policejní vozy s černou skřínkou

Foto: Nová auta by měla být dovybavena do konce roku
Policie představila prototyp technologického vybavení nových policejních aut. Jeho použití má v budoucnu zjednodušit práci policistů v terénu a zrychlit zásahy v případě krizových situací, jako jsou povodně nebo požáry. Reportáže z včerejšího představení prototypu v pražském Muzeu policie přinesly ČT24 a Lidové noviny.
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 13. 02. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FRANTA2 23:03:46 16. 04. 2009
default.png
petrzkopecku: Světla musí být spojena se zapalováním, protože to má velký význam pro kontrolní orgány, při dohledání zašívajích se hlídek. Nějaké chytání pašíků, je proti tomu zcela nevýznamné. Navíc by v tom mohl někdo najít porušení předpisů, kdyby auto nesvítilo... je je jej... to by byla kauza !

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZIMIC 20:14:30 16. 04. 2009
default.png
re ona neni díra jako díra

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZIMIC 20:13:54 16. 04. 2009
default.png
re litr oleje na sto km :-))) to mě pobavilo... a nechybí vám ze spoda motoru takovej poklop?? Nebo to nelejete do správný díry:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu REHOLE 19:33:00 16. 04. 2009
default.png
Reakce k vozidlům. Dostali jsem nová vozidla. Děkujeme, ale už nestartuje. Spotřeba je jako u tanku a olej - litr na sto kilometrů. Hrůza a děs. Jinak pohoda.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETRZKOPECKU 13:05:25 25. 02. 2009
default.png
mno mno mě by pro začátek stačilo, aby šla zhasnout při dojíždění k místu činu světla, aby nás pachatel neviděl na kilometr, ale to by snad měla být samozřejmost, kterou nepochopí nikdy ten, kdo nesloužil na ulici

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DR-CVACH 22:00:23 16. 02. 2009
dr.cvach.jpg
appalacio Uplne nevyznavam tyhle vylety do Ameriky, ale tentokrat ti musim dat za pravdu. Zdejsi system, kdy poskrabes auto a uz ti visi za krkem kontrolni, to je fakt jina kava. Ale o tom je vlastne ten Heinzovo posledni clanek - cely je to o tom, mit sefa, kterej za tebou stoji. A taky system kontroly, kterej funguje na jiny bazi nez na carkach. Treba jsou ty odposlechovy kauzy z poslednich dnu dukaz, ze se to trosku meni. (Jsem ja to ale nechutnej optimista;-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 19:40:01 16. 02. 2009
Andras.jpg
honzad BHOMGWTF (bloody hell, oh my god what the fuck)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 18:58:15 16. 02. 2009
honzad..jpg
appalacio... radoval ses predcasne :-) Ano a prave proto, aby byla kontola nas slovem policisty ( a mohl byt v pripade jeho lhani pouzit exe exmplarni trest) je video a mikroport idelani... Takze se vlastne shodneme, nebo ne??? :-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 17:21:53 16. 02. 2009
default.png
... Jsem rád, že si debatu "o ničem" s diskutujícím Honzadem "vyžral" někdo jiný... Osobně obrovský problém, který je u nás, je v postavení policisty. Jak zde bylo řečeno, slovo amerického policisty je zákon. Dokud není odsouzen, postaví se za něho odbory, kolegové, nadřízení a to někdy až do absurdna i když je dopředu jasné, že se policista provinil, např. je znám videozáznam ze zákroku. U nás, bohužel je to přesný opak. Navrhoval bych změnu v našich zákonech. Policistovo slovo by mělo mít také větší váhu a pokud by se prokázal opak, že policista lhal či situaci popsal jinak, měl by být souzen za zneužití pravomoci VČ. Myslím si, že by to řešilo dost problémů .-) Jinak osobní zkušenost, byl jsme jako policista napaden, utrpěl jsem těžkou újmu na zdraví s léčením přes 2měsíce v PN a dotyčný pacholek dostal pouze podmínku na 3roky.. opravdu již nevím co by mi musel udělat, aby si šel sednout...tak asi tak

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINGO 19:19:42 15. 02. 2009
default.png
x1-ray: Tak to je hezký zážitek! Kolegům ve státech můžeme tuhle důvěru jen závidět. Jenže na tom, že u nás je to s důvěrou úplně jinak, se bohužel z části podílí i někteří kolegové. Když si občan přečte zprávy za posledních pár dnů, týkající se TČ policistů, tak to je smutné čtení (Liberec, Vratimov, Olomouc). A to je možná jen vršek ledovce. Přitom, ruku na srdce, kdo z nás nemá tušení o tom, že by se něco podobného kolem něho občas dělo?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio