Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policejní vozy s černou skřínkou (REDAKCE)

Policejní vozy s černou skřínkou

Foto: Nová auta by měla být dovybavena do konce roku
Policie představila prototyp technologického vybavení nových policejních aut. Jeho použití má v budoucnu zjednodušit práci policistů v terénu a zrychlit zásahy v případě krizových situací, jako jsou povodně nebo požáry. Reportáže z včerejšího představení prototypu v pražském Muzeu policie přinesly ČT24 a Lidové noviny.
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 13. 02. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PET_1 14:45:12 13. 02. 2009
default.png
bingo každýmu vždyckyčas od času ulítně jakékoliv nevhodné slovíčko...ať už proti komukoliv...uvidíme jaká bude praxe...my zatím jezdíme na OHS s 6 let starou fábii, takže si ještě v klídku pár let počkám:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINGO 14:27:14 13. 02. 2009
default.png
Herbik: Herbíku, Herbíku, tím co píšeš bych se moc nechlubil. Že si při práci musíš rozmyslet každé slovo, které řekneš nahlas před kteroukoliv třetí stanou, to platí pro tisíce pracovníků státní správy, soukromého sektoru a pro policistu to platí dvojnásob! A pokud to neděláš, tak se to rychle nauč. Nebudeš toho litovat a uchráníš se mnoha budoucích problémů. Mikroport nemikroport.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HERBIK 13:35:48 13. 02. 2009
default.png
nevím no Můj názor je zase takový, že je to spíš pro buzeraci policistů. Zvukové mikroporty nechápu, jelikož si budu muset každé slovo co řeknu nejdříve promyslet, na což někdy není čas. Drbani mají zase oproti nám výhodu, když jejich právník uslyší zvukový záznam tak si tam vždycky něco najde. Já přece nejsem právník, který zná dopodrobna celý zákon a každé slovíčko v něm!!! Kamery jsou dobrá věc, jen jsem zvědav jak to bude zase fungovat, známe naše slavné vysílačky, které fungují jen když chtějí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu R489 12:22:33 13. 02. 2009
default.png
O čtečkách OP,CP nebo platebních karet tam nic nepíšou :( U nás jednou(už je to asi 3-4 roky zpátky) si pamatuju že celníci měli u sebe na jeden den pokusně žehličky na kartu.A průměrně mají 40% zaplacených pokut na místě.V ten den to bylo 90%.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDIK 12:15:43 13. 02. 2009
poldík.jpg
navigace No když už tam toho bude tolik tak mně by stačila třeba GPS navigace, abych po Praze nemusel furt používat tu svou. Vyznat se podle mapy např. v centru okolo Staromáku v jednosměrkách, to je hrůza.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PET_1 11:50:58 13. 02. 2009
default.png
platební karty Bylo by super,aby do aut byly namontovány takz. čtečky plateb. karet, jako to bude behěm letšk u slovens. policie...skvělá věc pro přestupce z celé EU:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARLOS 11:41:46 13. 02. 2009
default.png
Pochvala Musím pochválit vedení za snahu zlepšit naší práci. Doufám, že k počítači bude i čtečka na OP a cestovní pasy. Systém by mohl automaticky lustrovat osoby a dělat KO s GPS značkou. Radost z tohoto systému nebudou mít zkorumpovaní kolegové a kolegové, kteří postupují protizákonně. Radost z něj též nebudou mít přestupci, kteří se ohání známostmi, mocenským postavením atd... Pan poslanec Šeich z ods by asi neměl radost, kdyby mu policisté přehráli, jak se v opilosti opravdu choval. Nemohl by pak v TV vysílání obviňovat policisty, že proti němu postupovali protizákonně. Na tomto systému vidělají poctiví policisté. Systém je bude chránit před neoprávněnými obviněními.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio