Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Komorous zatím ministerským poradcem, rozhodne výběrové řízení (REDAKCE)

Komorous zatím ministerským poradcem, rozhodne výběrové řízení

Foto: Vrátí se Komorous do uniformy?

Dva týdny po oznámení ministra Peciny o obsazení pozice prvního náměstka bývalým šéfem NPC Jiřím Komorousem je toto místo stále neobsazené. Ministr na tuto pozici ve čtvrtek vypsal výběrové řízení - podle zákona o služebním poměru - což se nelíbí jeho předchůdci Ivanu Langerovi.

Autor: Redakce
Publikováno: 17. 05. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MAISNER 13:52:28 29. 05. 2009
default.png
Komorous je Stbák a feťák v jedné osobě... no to je napravování obrazu PČR jak noha. Přitom se tady na fóru dají číst články, kde se nadává mladým lidem, kteří kouří marihuanu, do smažek a odpadu, který nikdy nemůže jík k policii.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NASEPTAVAC 19:34:47 25. 05. 2009
default.png
Kosťa Je to on. Ale není jediný. Z těch mnoha takhle dosazených už všichni zkolabovali - buď byli přiliš slušní a soudní a zabalili to nebo byli neschopní a byli odejiti. Ještě jeden další zbývá; ředitel SJmk. To je ten co mu pomáhá ten človíček co přemisťoval na vojně naftu. Země Moravská musí být prokleta :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 08:25:51 25. 05. 2009
default.png
generační špunt naprosto podepisuji

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 15:31:33 24. 05. 2009
default.png
řešíte Komorouse na hvězdném postu a nevidíte co se kolem děje na postech, které se nás přímo týkají. w-w-w.mediafax.cz/regiony/2872612-Olomoucti-policiste-poslali-kvuli-odchodu-sefa-mediim-dopis Olomoučtí policisté rozeslali v úterý odpoledne médiím dopis, ve kterém se vyjadřují k problémům s pohonnými hmotami a odchodu šéfa olomoucké policie. Olomoučtí policisté rozeslali v úterý odpoledne médiím dopis, ve kterém se vyjadřují k problémům s pohonnými hmotami a odchodu šéfa olomoucké policie. Dopis je anonymní a krajský policejní ředitel Skřičil se k němu nechce vyjadřovat. V dopise, který je adresovaný ministru vnitra, policisté upozorňují na nevyhovující podmínky při používání služebních vozidel a na nepřiměřené šetření. Zároveň policisté ostře kritizují krajského policejního šéfa Jaroslava Skřičila za propuštění Zdeňka Šebestíka z funkce policejního ředitele. Ten se k dopisům nechce vyjadřovat s tím, že k odchodu Šebestíka se vyjádřil již v pondělí a k menšímu využívání vozidel také. „Jde mi o to, aby byl policista na ulici vidět a byl pro lidi dostupnější, než v autě,“ uvedl na pondělní tiskové konferenci Skřičil. V dopise policisté mimo jiné obviňují Skřičila, že šéf olomoucké policie musel odejít z politických důvodů. „Odchod pana Šebestíka z čela olomoucké policie je jasným politickým zadáním odcházejícího ministra Langera, které nadřízený krajský ředitel Skřičil s radostí provedl,“ uvádí se v dopise. „Pan Šebestík složil funkci pro mě nečekaně k pátku na vlastní žádost,“ řekl agentuře Mediafax Skřičil Podle Skřičila mu krajské vedení nabídlo stáž v Ostravě, kde by se blíže seznámil s logistikou. Dále také souhlasilo s druhou variantou - budoucí prací Šebestíka u kriminální policie, kterou si prý přál vykonávat. „Nakonec se ale nečekaně rozhodl pro odchod do civilu,“ sdělil Skřičil. Vedoucím územního odboru vnější služby Policie ČR v Olomouci v pondělí pověřil severomoravský krajský ředitel Jaroslav Skřičil Ivo Vykopala (41), dosavadního vedoucího kanceláře krajského ředitelství. Autor: Ivana Šlapalová Mimochodem není pan Skříčil ten olomoucký okresní ředitel, který byl za první vlády ODS dosazen ODSkou jako první a dosud snad jedinný ředitel z civilu rovnou na post okresního ředitele?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 12:01:12 24. 05. 2009
Out.jpg
Špunt Klidne breč:-) Ze sem pro nekoho "přiblblo" jen proto ze mi nejsou po chuti Stbáci a lidi co jim nechutně podlejzali je mi uplne nekde a spise me to i těší. Spis by me zajimalo jestli by jste tu pana Komorouse velebili i kdyby to byl naprosto neznamy policista (mysleno po roce 89), protoze to co delal nebo udelal po roce 89 by pro me melo vyznam akorat kdyby rekl narovinu "Ano, chtel sem bejt Stbák, byla to moje nejvetsi chyba, dnes uz sem davno prozrel a omlouvam se za to." Proste postavit se k tomu jako chlap a ne to okecavat. Pak bych si mohl rict, ano ten chlap neco poradnyho udelal za posledni leta, za tamto se omluvil tak je pro me cistej a profesional. Ja sem napsal ze nejsem pro zadnej hon na carodejnice. A ani ja nejsem clovek bez chyby a taky sem uz v zivote udelal jo nejakou chybu, ale dokazal sem to klidne do oci priznat, zejmena tomu vuci komu to bylo dulezity. A Komorouse tu hodnotim ze stejnyho pohledu jako vy tu hodnotite me a to me taky neznate a taky nejste sami urcite kristalove cistsi ze uz kristalove cistejsi bejt nemuzete.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 11:29:03 24. 05. 2009
default.png
re Catani No já po tobě F1 (příp.RG-4)…Výše mravnosti, morálky a ctihodnosti v ČR je učena výší tvého konta (nejlépe ještě v nějakém bezpečném daňovém ráji a při slušném úroku). Když jsem onehdy zhlédl v TV toho vykladače mravnosti z ÚSTRku, jak za peníze daňových poplatníků žere a ještě mlaská, se mi lehce udělalo nevolno (nějak si pořád na to motto „Nejsme jako Oni – My jsme ještě horší nemůžu zvyknout“!. „Referentská“ auta které si pořídil nemá ani vládní kolona na Veleslavíně. I když pravda, rekonstrukce kanceláře Íčka stála víc než těch jeho 800 melounů, v tom ale byla zřejmě zahrnuta i deratizace po Grulichovi a Grossovi(což lze omluvit). Když tady čtu některá ta rádoby všeznalá přibla, tak nevím jestli se mám smát a nebo brečet…..!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 10:22:19 24. 05. 2009
default.png
Morální kvality Kdo z Vás čistý, nechť hodí po mne kamenem. Otázka co vůbec dnes za morálku kdo a co považuje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 14:57:31 23. 05. 2009
Out.jpg
Posuzujeme lidi i podle moralnich kvalit, jinak by sme mohli zvedat do vysky i Reinharda Heydricha... A taky podle toho, jestli se ke svym chybam dokazou postavit celem anebo jen trapne zatloukat a omlouvat to... Tim pro me diskuse skoncila:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 14:26:54 23. 05. 2009
default.png
Komorous Je to pro mne jó pan Polda a neudělal od většiny lidí nic za co by se musel stydět, pro mne tím diskuze skončila.I když se těžko smiřuji s tím, že žijeme v době kdy kvality člověka se posuzují a poměřují podle toho jestli byl v pionýru nebo v rozvědce, a né podle toho co umí a o čem všechny přesvědčil, že to umí setsakra dobře. Hold je to doba Íček a jim podobných.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 11:25:27 23. 05. 2009
Out.jpg
Zasadni hacek je v tom, jestli se tenhle rezim da nazyvat skutecne demokratickym:-) x1-ray to napsal pomerne dobre. Catani: zasadni rozdil co se Komorouse tyce neni to, ze to byl obycejnej esenbák co ho poslali na pulrocni jazykovej kurz do skoly StB. Ale to ze chtel byt aktivnim StBákem (precti si ten jeho pamflet co zplodil) a jediny co stihl nez prisel Sametovej podvod byl ten pulrocni kurz, kterej vsak rozhodne nebyl jen jazykovej. viz. "Bylo to jako v každém špionážním románu, klasická přípravka pro zahraniční rozvědku. Učili jsme se základy zpravodajského řemesla a cizí jazyky," řekl jeden z bývalých spolužáků." Kazdopadne slova jako: "Zcela souhlasím se vstupem spojeneckých vojsk. Jsem přesvědčený internacionalista, plně oddaný marxismu- leninismu.", na me i dneska pusobi dost usmevne, zvlast od nekoho kdo ma pak za par let potrebu se nekde promenadovat v prosteradle nekde v kostele, nejspise po vzoru Ku-Klux-Klanu:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio