Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Komorous zatím ministerským poradcem, rozhodne výběrové řízení (REDAKCE)

Komorous zatím ministerským poradcem, rozhodne výběrové řízení

Foto: Vrátí se Komorous do uniformy?

Dva týdny po oznámení ministra Peciny o obsazení pozice prvního náměstka bývalým šéfem NPC Jiřím Komorousem je toto místo stále neobsazené. Ministr na tuto pozici ve čtvrtek vypsal výběrové řízení - podle zákona o služebním poměru - což se nelíbí jeho předchůdci Ivanu Langerovi.

Autor: Redakce
Publikováno: 17. 05. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu OUT 17:07:39 18. 05. 2009
Out.jpg
Daus Taky tomu moc nerozumim. Hlavne mi neni jasny jak jde bejt namestkem ministra ve sluzebnim pomeru...to je snad funkce ktera se klasicky ridi zakonikem prace, ne? A vztahujou se lustracni osvedceni i na funkce u PČR? napr. krajsky reditel apod. Pokud ne, tak bych to chapal. Špunt by snad vedel jak to chodí (nemysleno nikterak jizlive, jen ze by jsi mohl vedet)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 16:09:54 18. 05. 2009
honzad..jpg
dr.cvach dekuji za milou odpoved. A mohl bys jste upresnit, jak dlouho byli ti novi reditele u policie? Pracovali u policie uz "par" let pred Langerem? No ja jen aby se mi udelalo jasno v tom, jak to tedy je. Jestli je to tedy "co stary a zkuseny policista" tak to perla a div ne chodici legenda (jak tady casto pisete), tak ale v tom pripade musi byt kraje v nejlepsich rukou, nebo ne?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAUS 13:54:27 18. 05. 2009
Daus.jpg
lustracni osvedceni Zkusenejsi kolegové, prosím muzete mi vysvetlit tu pasaz "Z civilu by jej totiž do funkce nepustil lustrační zákon." Jak je mozny ze z civilu by nevyhovoval a v ramci sluzebniho pomeru ano. Myslel sem ze bud ma nekdo pozitivni nebo negativni lustracni osvedceni a tim pokud ma negativni se pro dotycneho stavaji nektera mista ve statni sprave tabu. Dik za odpoved. Prosim zdrzte se nekteri klasickych odpovedi at si predctu lustracni zakon a provadeci PP.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DR-CVACH 13:36:00 18. 05. 2009
dr.cvach.jpg
honzad No, tak az na vychodni a severni Cechy se vymenili vsude, chytraku - tri ctvrtiny, kdyby sis to nedoved spocitat. Michej se do veci, o kterejch mas aspon trochu tuseni - anebo s nima aspon neargumentuj! Jdi uz nekam s timhle chytanim se kazdyho ho*na a zasi*anim vsech vlaken svym radarem na nepresnosti ostatnich! Je fakt zajimavy, ze o diskusi se casto nejvic hlasej ty, se kteryma se vubec diskutovat neda.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 12:09:51 18. 05. 2009
honzad..jpg
catani: Mno ja nevim, ale jako o blbych hovoril v podstate o krajskych reditelych, kteri nejsou schopni vyjit s penezma.... A kolik krajskych reditelu bylo vymeneno (jak rikate "dosazeno") za dob Langera? ( a to nepocitam toho stredoceskeho darecka Kuceru, ktery na krajskeho mel naslapnuto jeste pred langerem a je to typicka stara arogantni struktura, viz kauza Petry Lhotakove..) .. A navic, vsichni krajsti reditele maji jiste odslouzena sva dlouha desetileti u sboru, takze by to meli byt lidi podle vasehu gusta, ne? Prece tady na webu plati, ze vsichni kdo maji odslouzeno desetliteti tak jsou "stari, zkuseni a moudri policiste" nebo ne? Vubec se zdraham nmylset na to, ze nekdo, kdo by mel odslouzeno takove roky, by mohl byt treba blbec. Jelikoz tady na serveru kazete, ze kdo je stary a zaslouzily, tak na jeho strane je vzdy pravda...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 08:51:05 18. 05. 2009
default.png
OVM Úžasné bylo jak funkcionáře, které díky jeho reformám v policii dosadili do křesel a oni jsou mu bezedně zavázáni, dnes nazývá blby.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 05:38:09 18. 05. 2009
default.png
ten olomoucký dacan se zase předvedl, viděl jsem jen 2.polovinu (OMV), ale stačilo mi to. Opět ukázal, že je nevychovaný fracek opojený mocí. Komorous mu vadí a bodeť by nevadil, on a jeho nohsledi se na Komorousově odchodu od PČR podíleli a teď se bojí co Komorous na oplátku udělá manageru v řadách PČR zavázaných odesákum.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio